![]() |
| | #321 (permalink) | ||
| Quote:
later edit: Intre timp am observat ca topicul luase avant si ca urmau alte 20+ mesage asa ca ma vad nevoit sa revin cu ceva on topic: Care clasa e mai potrivita sa incepi? Depinde foarte mult unde vrei sa ajungi .. daca vrei sa ajungi la 60 si sa faci pvp alegerile sunt clare hunter/rogue/mage .. daca vrei sa faci end game instances atunci imo hunter nu este cea mai potrivita clasa cu care sa incepi. Personal as recomanda warrior/priest fiind cele mai grele de lvl up dar ajutandu-te foarte mult sa intelegi mecanica jocului. Burgy e cel mai bun exemplu in acest sens el avand din ambele clase cate un char Asta nu inseamna ca nu gasesti idioti care sa tankeze cu 2h in berserk sau priesti care faca dmg in timp ce paladinul da heal si party-ul wipeaza in nestire .. depinde si de player.
__________________ Life must be taken one disaster at a time. Last edited by The Grinch; 09-06-2006 at 17:02.. | |||
|
| | #322 (permalink) | ||
|
Mda, nu stiu, poate mi-am ales prost meseria de game designer, dar infima mea experienta imi spune ca cea mai buna clasa cu care poate incepe un jucator un MMO este cea cu care se joaca cel mai usor si cu care se progreseaza cel mai facil. Asta din perspectiva jucatorului respectiv, dar si a producatorului. Din perspectiva cuiva care vede populatia de pe server de la inaltimea celei mai bune ghilde Alliance (oricat de relativa ar fi pozitia) si o priveste ca pe o pepiniera de talente pentru ghilda, sigur, poate cunoasterea mecanicii de joc conteaza in vreun fel. Dar crede-ma ca pe Gigel, care abia incepe sa joace pe server, il doare in coitus interruptus daca joaca eficient sau nu. He just wants to have fun. Si Blizzard vrea ca el sa se distreze, fie ca intelege ce fac butoanele, fie ca nu. Singurul care vrea sa ii strice placerea esti tu, aparent, care vrei sa invete ceva pe masura ce joaca, de parca ar fi la scoala. Un fel de: - Puishor, ce vrei tu sa te faci cand o sa fii mare? - Vreau sa ma fac milionar! - Aaaa, nu se poate, trebuie sa te faci sapator de santuri, sa vezi ce inseamna munca adevarata si cum se castiga un ban cinstit. Dixit.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #323 (permalink) | ||
|
Ai dreptate Jinxie insa tre' sa recunosti ca la o luna dupa ce ai ding 60 te cam plictisesti fara instante end game. Deci daca vrei sa joci si dupa 60 intr-o guilda care face end-game instance atunci va trebui sa stii si cate ceva din mecanica jocului. Intr-un fel sau altul atat timp cat investesti in intelegerea clasei/game-ului cu atat mai mult vei avea parte de satisfactii hence te distrezi. Cat despre ce vrea blizzard ma doare undeva .. ca ei vor doar sa le curga banul .. ca sa iasa bine la intrunirea asociatilor. Poporul vrea distractie si blizzard vrea bani.
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #324 (permalink) | ||
|
La mai bine de un an de la lansarea jocului daca vrea sa faca ceva in jocul asta si nu doar sa grindeze ca botul pana la 60 ar face bine sa inteleaga ceva si repede. Si pun pariu ca Gigelu nu se va distra asa de bine daca n-ar prinde nici urma de instanta si ar fi tratat ca prostul satului.
| |||
|
| | #325 (permalink) | ||
|
Sunt grămadă de chestii de făcut solo in jocul ăsta până la 60, după aceea e puţin mai greu dar tot găseşti.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #328 (permalink) | ||
|
am si eu nevoie de umpic ajutor cu petu am fost ieri in wsg cu tot cu pet... dupa ce ii dadeam atack nul mai vedeam... deloc... cel putin pana muream... cum naiba il chem inapoi in afara de Call pet? de exemplu il pun sa atace pe cineva si apoi vreau sa se opreasca what to do?
| |||
|
| | #340 (permalink) | ||
|
mda... pana "descoperesti" ce e bun la hunter cred ca o sa dureze o "vejniciie"... mai mult ca sigur ca nu stii sa joci cu hunteru astfel nu ai zice ceva de genu...
__________________ Fly away | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |