Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-09-2006, 00:54   #361 (permalink)
Registered User

Redy's Avatar

WoW Characters
Cat am facut lvl-up cu druidul nu am intalnit un hunter care sa joace bine. Poate au fost toti chinezi.

Fiind hunter cred ca poti sa imi raspunzi la intrebarile respective, nu ? Feign Death merge si pe forum ? o.O

Redy is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2006, 04:12   #362 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

inainte sa ma car : pai tocmai dadusem fd .

beleaua e ca joci la alianta . glumesc evident...nu am zis ca nu ai dreptate, oricum de obicei majoritatea celor care joaca prost nici nu intra pe forumuri ca sa vada ce si cum, o dau inainte asa in prostia lor.

fd trap si gata .
bye

halfdead is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2006, 09:06   #363 (permalink)
Dio
Nick anterior: Dio[blu]

Dio's Avatar

WoW Characters
Sunt 38 , tocmai l-am luat pe Broken Tooth ca pet dupa ce l-am cautat fro 2 ore, e nebun ca pet . Speed 1 , Frenzy procuie tot timpul deci speedul lui de fapt e 0.77 dupa primul crit. Porcul pe care il aveam incepuse sa nu mai tina agro la lvl 37-38 pentru ca mi-am pus equip nebun pe mine, am cele mai bune albastre + bow of searing arrows si manusile epice cu 1 crit si +20 AP, cam 250 AGIL, 600 RAP . BT se pare ca nu are probleme , claw si bite si speedul nebun cu multe crituri il ajuta sa tina agro

Dio is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2006, 15:14   #364 (permalink)
Ocean of white

Skyes's Avatar

WoW Characters
dio de unde ai bow of searing arrows? eu sunt imbracat cam prost... chit ca am 9 albastre toate sunt de warrior +strenght +stamina... am hp cat un warrior de lvl meu iar mana am foarte putina... eu am prins un bow de 36 green cu speed 1.80 si parca 40-70 dmg(ceva de genul) zici ca am uzi ca pet atm am o gorila imputita am luat-o doar sa fac niste questuri... acum ma duc sa il tamez pe tigrul ala alb din stv elite "King nu-stiu-cum" :P

Skyes is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2006, 12:13   #365 (permalink)
Dio

Dio's Avatar

WoW Characters
Arcul l-am luat de la AH, e world drop, adica random . Ca equip, depinde cat de mult te ti si de pvp, eu recomand agil maxim si stamina pe locul 2 , restul mai putin importante, desi daca nu ai intel/spirit o sa pierzi mult timp cu bautul sau nu o sa bagi prea multe speciale si o sa ai dps mai mic . Strength e degeaba , asa ca mai bine vinzi 3 iteme cu str/sta la vendor si iei unul cu agil/sta, ai 1 bun decat 3 proaste .

Ca pet, daca ai BM spec, cel mai bun pentru leveling, poti sa-ti iei foarte bine o pisica care are viteza cat mai mare, 1 sau 1.2 sec daca se poate. Cu toate talentele din BM nu o sa ai probleme cu ea sa-ti moara, asta in cazul in care nu te bati cu 3 mobi care sa fie cu 2 lvl mai mari decat tine si sa lasi petu sa-i tancheze pe toti. Unii recomanda un pet de tancat , ca are mai multa armura si mai multa viata, dar nu cred ca e necesar.

Eu unul dupa cum am zis il am pe Broken Tooth ca pet , am talentul din BM asemanator cu Flurry deci am pet cu attack speed de 0.77, si sunt super multumit de el. In ciuda faptului ca te gandesti ca diferenta intre peti e mica, daca stai putin sa faci calculul de la lvl 10 la 60 , cu toti petii prosti pe care i-ai avut in loc sa ai unul bun , iti dai seama ca ti-a luat cu o zi mai mult sa faci 60 decat ti-ar fii luat cu cel mai bun pet probabil.

*EDIT :

Am si eu o problema in pvp cu magii/warriori care sar pe mine si imi ajung in deadzone. Nu am scattershot momentan si nici macro FD/frost trap , sunt victima sigura sau exista o modalitate de a scapa de ei ? O sa caut mai incolo pe forumuri macro de fd/frost ca sa mi-l pun si eu . Merci

Old 06-09-2006, 13:18   #366 (permalink)
Registered User

fara scattershot e cam greu sa scapi cam de orice ajunge langa tine. Daca zici ca esti BM, ai putea sa incerci sa folosesti intimidation (stunul de 3 secunde care il da petu - Talent) si sa iei niste distanta, dar in multe cazuri e si ala useless.

Vs cloth cel mai fumos lucru care o sa il vezi e sa trimiti petu pe clothie, tu sa stai la max range si sa tragi in el si sa folosesti Bestial Wrath. Cand eram pe BM iubeam chestia asta, de ficare data cand activam BW imi ziceam in gand: eh, acum ai belit .... . Problema e ca la lvl 60 vesrus purple equiped players nu mai e asa de eficient dar tot e fun

nemesys is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2006, 15:14   #367 (permalink)
Dio

Dio's Avatar

WoW Characters
Eh cand sar eu pe cineva nu e mare problema, sunt lvl 40 , dau acum 300 white crit, 500 multi crit , depinde de armura , daca prind 2-3 crituri chiar cu BM spec las pe oricine in 25% pana isi da seama ce se intampla. Intimidation e bun, dar uneori nu imi da destul timp, mai ales cand sunt in nova/hamstring .

Old 25-09-2006, 21:11   #368 (permalink)
Registered User

noob question: Cum dau abandon la pet daca e mort. A murit si dupa aia am murit si eu. Mi-am dat res al Spririt Healer. Si acuma cum ii mai dau abandon ? Pana la urma m-am dus unde murise dar nu mai era acolo. Alt pet nu pot sa iau. Ce sa fac ?
P.S. Cum ii dau de manacare la pet ?

darcu is offline    Send Message via Google Talk to darcu Reply With Quote
Old 25-09-2006, 22:11   #369 (permalink)

halfdead's Avatar

pai vezi ca ai niste skilluri. cand petul moare folosesti revive pet . ca sa-l hranesti: feed pet. skillurile astea le vezi apasand butonul de character, poti sa le tragi cu mousul in bara pentru a le accesa usor

Old 25-09-2006, 22:27   #370 (permalink)
Registered User

Butonul de character adica "C" ? Nu imi apare tabul de pet la Character info. Nici la spellbook nu am nici revive nici feed. Nu am decat tame, dissmis si summon(sau cum se cheama). Daca dau summon imi zice "Your pet is dead", daca dau dissmis imi zice "You don't have a pet", daca dau tame imi zice "You have too many pets"
LE: Revive si feed ar trebui sa le am default sau trebuie invatate ? Oricum nici la trainer nu sunt de invatat asa ca e ciudat ...

Old 26-09-2006, 09:41   #371 (permalink)
Registered User

All3x's Avatar

Ahm... darcu,ce lv esti?

All3x is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 10:49   #372 (permalink)
Registered User

10 tu ce crezi ...
Revive si feed ar trebui sa le am default sau trebuie invatate ?

Old 26-09-2006, 13:51   #373 (permalink)
Registered User

All3x's Avatar

Pai o sa le inveti dupa ce faci tot questul cu pet taming.
Faza cu pet-ul dead am patit-o si eu... n-ai cum sa-l invii pana nu faci questu', la sfarsit o sa te trimita ala la altcineva care o sa te invete si revive si feed si train pet si care draq mai erau pe acolo....
Anyway... baga mare

All3x is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 14:29   #374 (permalink)
Registered User

cine imi spune cum sa iau pet
sunt level 12 elf
multumesc

Tabara Adrian is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 17:31   #375 (permalink)
Registered User

Da, am rezolvat.
Adrian: tre sa faci questul de la lvl 10 cu taming de la trainer si apoi iti da spellul "tame beast".

Old 27-09-2006, 08:59   #376 (permalink)
Registered User

care quest trebuie sa fac al profului unde este detali please??
multumesc

Old 27-09-2006, 09:24   #377 (permalink)

halfdead's Avatar

Allakhazam.com: World of Warcraft

ai aici o harta . vezi ca in linkul ala in partea de sus a paginii gasesti niste questuri pe care le iei de la acest trainer. sunt chiar questurile care te invata ce si cum cu petul.

Old 27-09-2006, 17:59   #378 (permalink)
Registered User

pai bine ma duc la profesor iau de la el taming road
si mai departe am gasit un urs si nu stiu ce sa fac
cum il imblanzesc
am inteles ca sa stau langa el 10 min si dupa aia apas taming road sau cem sa procedez
multumesc

Old 27-09-2006, 19:20   #379 (permalink)
Registered User

Right click pe "taming rod" din inventar.

Old 27-09-2006, 19:59   #380 (permalink)

halfdead's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tabara Adrian View Post
pai bine ma duc la profesor iau de la el taming road
si mai departe am gasit un urs si nu stiu ce sa fac
cum il imblanzesc
am inteles ca sa stau langa el 10 min si dupa aia apas taming road sau cem sa procedez
multumesc
nu trebuie sa stai 10 minute... selectezi animalul ( vezi ca-ti cere un anume fel de animal pentru q ), click dreapta pe rod si incepe actiunea de taming . vezi ca animalul va veni sa te loveasca, tu nu apesi nici un buton pana ce bara care-ti va aparea pe ecran ( channeling ) nu se termina. apoi animalul te va urma, il duci la trainer si ala iti va da continuarea questului ( va trebui sa iei 3 animale diferite pentru ca sa inveti ce si cum ).

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules