![]() |
| | #381 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
pe unde e vreun animal eu sunt level 13 care sa-l iau usor am gasit un urs alb la level 35 pvp grim\bear da nu pot sa-l iau sau pot sa iau orice animal?? multumesc aicea ma cam incurc am level 13 hanter si nu am inca animal mai mare rusinea nu ma descurc delocpas cu pas please multumesc anticipat | ||
|
| | #382 (permalink) | ||
| Quote:
Chiar merita sa intri acolo. Vei afla cam tot ce trebuie sa stii despre fiecare pet (inclusiv ce vroiai tu - locatia pet-ului). Vezi ca in stanga ecranului este un meniu "Top Choice: 75+ Great Pets" (acolo gasesti best pet pentru fiecare lvl) Bafta | |||
|
| | #383 (permalink) | ||
am taming rod pus pe bara ma duc la urs stiu care stiu unde {am inteles) apas taming pe el am inteles ca nu trebuie sa dau in el da el da si ma omoara am incercet de cateva ori si nu stiu cum sa iau ursul va rog ajutati-ma dati detalii ca sunt batut in cap si nu inteleg multumesc | ||
|
| | #385 (permalink) | ||
|
Incearca sa dai tame la o pisica (armura medie, viata mica, damage mare). Sa nu te uiti ca la "pet details" are damage mai mic decat un mistret de ex pentru ca DPS este mai mare datorita AS care este mic (cam 1.3sec). Citeste bine si pe site-ul pe care ti l-am recomandat. Cu ursul ala.... nush ce sa zic pentru ca nu am vazut ce faci tu exact. Dai tame si lasi bara aia "chanelling" sa dispara (posibil ca unele bestii sa te intrerupa cand le dai tame.... daca ai destula viata ramasa dai din nou tame). Incearca sa dai tame pe o creatura mai mica decat tine cu 2-3 nivele si sigur vei reusi. Daca ii dai feed cand trebuie creste foarte repede in nivel. later edit: incearca sa nu dai posturi consecutive (ai optiunea edit post) | |||
|
| | #394 (permalink) | ||
|
Corect. Trebuie intai sa inveti "tame beast" (e recompensa pentru quest). Ce ai tu acolo este taming rod-ul care l-ai primit pentru terminarea questului. Apasa L si se va deschide lista de questuri. Sunt impartite pe categorii. Vei vedea categoria "Hunter" si acolo apare questul respectiv. Citeste-l bine si vei afla ce trebuie sa imblanzesti. NU e greu deloc. Trebuie sa dai tame la vreo 3 animale (de fiecare data cand imblanzesti unul din ele te intorci la Hunter Trainer sa iti spuna care e urmatorul). In max 10 min ai terminat. Bafta!
| |||
|
| | #396 (permalink) | ||
multumesc mult am reusit sa iau pe bjar ursul cateva intrebari?? daca moare ursul cum il aduc inapoi? ce fac daca dispare bara de comenzi a nimalului? ce fac daca imi spune ca daca dau taming nu pot ca am prea multe animale? cum anulez toate animalele cand mor daca vreau sa iau altele? cum creste levelul la animal odata cu mine cand omor sau separat trebuie sa ii dau de mancare si daca da cum cum fac daca ii scade viata alte sfaturi dac ezista cu privire la foklosirea animalului l-am folosit in lupta a murit mi-a disparut bara nu iul mai gasesc si nici altul nu pot sa iau ma scuzati da pana inteleg ce si cum ma ajutati voi ca nu stiu engleza si e bine si pentru forum sa fie niste intrebari si raspunsuri pentru incepatori multumesc | ||
|
| | #397 (permalink) | ||
|
lol mah, da less talk more play ffs. pe rand: 1. revive, ai spell. asta daca ai terminat questurile pt hunter pet. 2. eliberezi slot la stable master 3. right click pet> Abandon 4. separat, dupa ce ai facut lv up, trb sa mai omori cateva creaturi, sa faca lv up si petu 5. feed pet, ai spell. Petopia -- A picture guide to hunter companions 6. mend pet 7. play the hunter, inveti pe parcurs. alege pet cu multa stamina si armor la inceput, sa nu crape din 2 lovituri. porcu merge, are charge, mananca si rahat daca ii dai, si e uber rezistent.
__________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. | |||
|
| | #398 (permalink) | ||
|
Se da o situatie: Eu - hunter 38, build marksmanshit, pet pisica Targetu - lock 36, build destruction, pet succubi Cum draq reusesc sa-l bat?? am incercat de 7 ori... o singura data l-am batut si am murit si eu de la doturi. Tot timpul il las pe la 30%... m-a disperat. Incepusem sa-l vanez prin arathi highlands... il ajutam cu mobii si cand se elibera zona ne luam la cardeala... adica mi-o luam ![]() Imi da seduce, fear la pet sau il toaca usor si vine in deadzone... scatter shot si iau distanta dar nu apuc sa dau mai mult de 3 lovituri... abia 70% si iar e langa mine. Idei? de obicei n-am probleme la casteri dar asta stie sa joace... si succumucu ala e enervant la culme | |||
|
| | #399 (permalink) | ||
| Quote:
)iti moare --> dai revive pet ii e foame --> dai feed pet (vezi ce ii place sa manance) daca dispare de langa tine ---> dai call pet lvl creste cum creste si al tau daca vrei sa scapi de un pet ---> click dreapta pe poza lui si dai abandon pet (il pierzi de tot ... uneori te poate ataca) daca ii scade viata ---> mend pet (merge in lupta) sau il hranesti (doar cand nu esti in lupta) vezi ca prin orase gasesti "stable master" (adik "grajdar" )) si acolo pui pet-ul in "cotetz" si iei altul (asa nu il pierzi ... tot de aici le schimbi) nu iti trebuie mai mult de doua animale. unu il tii de principal si restul doar sa inveti skill-uri de la ele (claw, bite, charge, etc) scuzati lipsa literelor mari (se racea mancarea in farfurie) later edit: pe forum exista si search si poate asa mai afli ce vrei sa stii | |||
|
| | #400 (permalink) | ||
|
locku cu succubus e nasol rau dar merge batut... dupa scatter shot da fd pune freezing trap ia distantza si ai grija sa vina la tine (adica inspre trap). Daca nu-ti da seduce in timp ce e in trap ai noroc daca nu asta a fost =) Use aimed, multi shot, concusive si ceva dot(si dupa dot arcane shot daca mai e nevoie)... Mult noroc
__________________ Fly away | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |