![]() |
| | #402 (permalink) | ||
| Papa Bear | Scatter?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #405 (permalink) | ||
| Quote:
ia un pet care ataca foarte rapid, sa ii intrerupi cast-ul mult. pisici mai precis.
__________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. | |||
|
| | #406 (permalink) | ||
|
Prefer sa isi iroseasca fearul pe pet ca am timp sa mai torn in el... din pacate, lockul asta stia ce face... dadea fear doar cat sa se apropie de mine, dupa care nu se mai dezlipea... Oricum nu dadea cu shadow bolt, ci cu doturi si porcaria aia cu cast time scurt... mai avea si norocul sa ma stun-uiasca... Din pacate nu l-am mai intalnit... am dat de alti 3 loci care i-am batut "on the fly" ca sa zic asa - erau prea prosti sa intre in deadzone si se chinuiau aiurea sa dea shadow bolt. S|lent, eu m-am gandit ca un charge pe succubus cand imi da seduce ar putea sa ma salveze, de asta am mers pe piglet | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
|
In mod normal succubusul e invizibil asa ca nustiu cum poti da charge pe el , il vezi de-abia cand ti-am dat seduce si e cam tarziu atunci. Recomand Broken Tooth ca pet, nu inteleg nimic casterii cand te bati cu ei , are 0.77 speed(dupa primul crit, dar ala vine foarte repede, daca esti BM spec) De asemenea, pentru pet de pvp recomand maxat shadow resist pentru a rezista cat mai mult la fearuri.
| |||
|
| | #411 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
va rog sunt hunter lev 12 am luat cateva animale si dupace le folosesc imi dispar pur si simplu si nici in cotet nu mai sunt ma oftic ca le fac level si o iau cu altul de la inceput alta intrebare pe bara de sus imi spune ca nu e fericit da eu nu am nici o iconita sau ceva ca il fac fericit si nici alta ca sa ii dau de mancare ca asa am inteles ca trebuie ca nu am iconitele astea si nici aia cu prastia am inca una de aia cum train veche cu verde | ||
|
| | #413 (permalink) | ||
|
Joaca-te cu el, pune-l sa alerge dupa fluturashi.... ffs termina questul ala de taming si totul o sa fie clar ca buna ziua Regula: Primele (minim) 3 animale pe care le imblanzesti nu ai ce sa le faci... Il iei, te duci la trainer, scapi de el si iei altul... Daca cumva ma insel si tu ai terminat questul cu pricina in totalitate, apasa pe spell book si o sa vezi acolo la tab-ul de beast mastery niste butoane foarte folositoare... adica fix alea de care intrebi tu. | |||
|
| | #414 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
va rog sunt hunter lev 12 am luat cateva animale si dupace le folosesc imi dispar pur si simplu si nici in cotet nu mai sunt ma oftic ca le fac level si o iau cu altul de la inceput alta intrebare pe bara de sus imi spune ca nu e fericit da eu nu am nici o iconita sau ceva ca il fac fericit si nici alta ca sa ii dau de mancare ca asa am inteles ca trebuie ca nu am iconitele astea si nici aia cu prastia am inca una de aia cum train veche cu verde | ||
|
| | #418 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ +1% dodge | |||
|
| | #419 (permalink) | ||
| https://www.wow-europe.com/en/info/u...er/spells.html Am impresia ca nu a fost postat linkul inca , spellurile , talentele si mechanicsurile hunterului in BC. | |||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Fly away | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |