![]() |
| | #422 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Bucharest |
Ce items nu I se potrivesc unui hunter ? daca te referi la arme orice I se potriveste , depinde de stats , cele mai importante fiind agilty , strenght si stamina , spirit si intelect sunt discutabile si ele , pentru un mai mare mana regen si mana pool , dar nu uita ca tu esti clasa ranged si sa dai prioritate la alea mele la need and greed . Cat despre armura , e bine sa incepi cu Defias Blackened Leather sau Vestiments of the Fang ( sau cum dracu s-o numi ala din WC ) , pentru un frumos bonus la toate stats . Talent Buildul depinde de situatie PvE sau PvP ? pentru leveling iti sugerez acest build : Wowhead Talent Calculator , de la lvl 41 iei talente in marksmanship , cand ajungi la lvl 60 ti-as sugera sa renunti la beastmaster talents si sa iei ceva de genul acesta pentru pvp : Wowhead Talent Calculator Acum despre pet choice , pisicile is cea mai buna alegere pentru cei care merg beastmaster build , datorita agilitaty marite , ursii is buni ca tanks , si porcii , pai in afara de chargeul ala nu is de folos cu nimic , pana la urma depinde de tine | ||
|
| | #423 (permalink) | ||
|
Am uitat la ce ii foloseste unui hunter strength, poate imi aduci tu aminte ![]() In mare asta e, agil+stam+intel, ceri/cumperi apa, BM build + boar pana la lvl 30, de la lvl 30 iei o pisica. Nu da bani pe arme epice decat daca e alt si chiar iti permiti. Singura armura epica care merita pentru hunter cumparat sunt niste manusi de leather parca la lvl 37-38 cu 1 crit si ceva ttack power. Incearca sa nu strici prea multa mana pe mob, de obicei se merge pe mark + sting , uneori multishot. | |||
|
| | #425 (permalink) | ||
| Papa Bear | Quote:
Foloseshti in buildurile tale unele din cele mai inutile taelnte. Te rugam lasa hunterii in pace. Cand o sa ai un hunter de nivelul 60 si macar acolo 30 de zile jucate, te rog impartaseste-ne probleme, dar cand haba nu ai de asha ceva... Wowhead Talent Calculator asta ar fi un build de PVE acceptabil. Pt PvP exista 2 posibilitati- Bm sau Survival.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #426 (permalink) | ||
|
costin, am scris azi unde mai ai voie sa postezi. deja incepi sa calci lumea pe coada, inclusiv pe mine. o sa trec cu vederea posturile de azi, probabil ca nu ai vazut ce ti-am postat la "priest" dar de maine schimb placa cu tine.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #427 (permalink) | ||
|
am avut boar, imi place ca are charge. acum am o bufnita si imi place ca zboara . mi se pare ca are viteza un pic mai mare decat a patrupedelor. care ar fi atuurile porcului ? am vazut ca mai multi hunteri buni ( zic eu , mai multi R14, si Dysphoria, fata cu filmele hunter vs wolrd ) au porc ca pet. as vrea sa merg pe beastmaster pana in 60, am inteles ca e cel mai usor de levelat in acest mod. pana acum, chiar s-a dovedit util . bufnita tine agro, si nici nu moare repede. reusesc sa omor chiar si 3 mobi de acelasi nivel ( furblogii din Auberdine ) sunt lvl 19 acum si am bagat puncte in : Endurance Training - Rank 5/5 Increases the Health of your pets by 15%. Thick Hide - Rank 3/3 Increases the Armor rating of your pets by 30%. Improved Concussive Shot - Rank 2/5 Gives your Concussive Shot a 8% chance to stun the target for 3 sec. incerc sa nu cheltuiesc foarte multi bani pe echipament, oricum o sa il schimb. nu e main, mai am un rogue si un pala ( bine, pala e al neveste-mii ), dar nu vreau sa arunc banii aiurea. incerc sa am arcul cu dps mare, si in rest incerc sa am mult AGI. ps: multumim colo
__________________ | |||
|
| | #428 (permalink) | ||
|
Iooo incearca sa arunci un ochi pe aici si vei vedea care e treaba cu peturile. Eu unul prefer pisicile pentru attack speed bun. Porcul este preferat pentru charge. Cu echipamentul asa sa faci. Sa nu dai bani pe el momentan (stiu pentru ca eu am facut greseala asta). O sa inveti dual wield in curand si va trebui sa alegi pe ce te axezi. Initial umblam cu 2 cutite dupa mine, dar am ascultat si eu niste sfaturi si am inceput sa joc cu two-handed weapons (prefer polearms pentru ca pana acum am gasit cateva cu agi mare). Oricum... mare lucru nu prea iti pot spune de hunter pentru ca sunt n00b la wow si am urcat un hunter doar pana la lvl 32 (diseara va fi cel putin 33).
| |||
|
| | #431 (permalink) | ||
|
Din cate tin eu minte, se poate sa gresesc, pisicile invata Dash la lvl 30. Porcul are charge de cand il iei. Initial, nu pare foarte important, dar eu zic ca timpu petrecut de tine omorand un mob oarecare este egal cu timpul petrecut de pet pe drum pana la mobul respectiv , adica aproximativ 5-10 secunde, desi poate exagerez putin. Cu charge acest timp pierdut se diminueaza , nu trebuie sa pierzi 3-5 secunde ca petul tau sa ajunga la mob. In plus fata de asta, porcul are armura buna, asa ca pana te prinzi exact de cum functioneaza hunterul si cum sa maximizezi dmgul, petul tau moare mai greu decat o pisica . La lvl 30 pisicile invata Dash, oarecum echivalentul chargeului dar fara stun, la fel de bun insa pentru grind. La lvl 38-39 ideal este sa-l iei pe Broken Tooth din Badlands, pisica cu attack speed 1sec. | |||
|
| | #432 (permalink) | ||
|
asa este, timpul pe care il petreci pana la mob este important. insa, io mai am o tactica: Serpent Sting -> pull CTRL+1 -> pet atack intercepul este undeva pe drum, mai departe de grup, si nici nu se face agro la ceilalti mobi din grup. sau, daca mobii sunt departati unul de altul, pet attack, loot, me attack. si mai departe
__________________ | |||
|
| | #433 (permalink) | ||
|
Asa este... la lvl 30 are Dash. Pana la urma urmei petul il alegi in functie de ce iti place tie. Oricum, site-ul pe care l-am mentionat un pic mai sus este foarte misto. Merita aruncat un ochi peste topul acela cu cele mai bune "animalutze de companie" la fiecare level. Iooo, referitor la tactica, eu fac altfel: hunter mark, pet attack, sting, s.a.m.d. ps: am vazut ca ziceai mai devreme ca bufnita ta se misca mai repede decat un pet terestru (din ce am inteles eu e doar in aparenta miscarea asta pentru ca cei de la blizz au normalizat miscarea pet-urilor; poate ma insel eu... sa ma corectati daca este asa) | |||
|
| | #434 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Hmm. Porcul meu luat din epl are 3 mari avantaje: 1. mananca orice. 2. charge-ul poate folosit si in combat si pe langa stun de 1 secunda daca cititi tooltip-ul scrie ca urmatorul atac al lui va avea +550 ap adica am vazut crit de 401 in naxxramas. Plus ca attack speed-ul nefind asha de mare are chances to hit mai mari. in naxx pisica de o aveam inainte vedeam numai miss, miss, miss, miss, 35, miss... vedeti logica. 3. ajunge buffed la aproape 5800hp. ceea ce foloseshte foarte mult in anumite fight-uri: ls twins ia 2700-3000 dmg si supravietuieste linistit. La patchwerk mai bine pierzi un pet decat un rogue.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #436 (permalink) | ||
|
Bilie are dreptate. Am observat si eu la pisicutza mea. Cand se lupta cu mobi de lvl egal sau mai mare ca al lui rateaza destul de des... ma tot gandeam sa il schimb de ceva timp, dar cred ca mai astept pana iau unul mai rar (plus ca m-am atasat de el.... il am de la lvl 10)
| |||
|
| | #438 (permalink) | ||
|
Da' chiar nu esti obligat sa iei porc. Cel mai bine intra pe site-ul ala si alegi ce iti place tie. Eu, dupa cum am spus, am pisica de cand am facut questul de hunter pentru train beast si m-am descurcat perfect cu ea. Dupa ce am luat-o, am lasat-o in stable si m-am dus sa iau un crab (ca tot erau prin zona aia) pe care l-am tinut vreo 5 min pana am invatat claw (chiar misto pisica, dupa ce ca e rapida sa dea si claw attack). Daca pana la urma iei pisica... incearca sa iti iei un GhostSaber care arata foarte misto si nu are attack speed la fel ca restul pisicilor (asta are 2.0 deci ma cred ca nu rateaza asa de mult). Hmmm.... cred ca imi voi lua si eu una asa de curiozitate. | |||
|
| | #439 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
![]() PS. pt nivel 10 recomand The Rake, poate fi gasit in mulgore, e lejer de luat. Nu il are chiar tot hunterul de la alianta. AS 1.20, nu e rau deloc. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |