![]() |
| | #462 (permalink) | ||
| Papa Bear | Bs? Bm vrei sa spui? Never. Nu am avut mai mult de 10 puncte in BM tree ever.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #463 (permalink) | ||
|
nu vreau endgame PVE , doar sa ma simt bine. pt endgame PVE, nu am timp, dar niste PVP sau un grind pot face oricand ! avand in vedere ca la acest nivel fac d-astea, ii prevad un viitor stralucit io il admir foarte mult pe Dysphoria, cu ale lui Hunter Vs World. bine, nu zic ca o sa ajung la acel nivel, dar el arata ca hunterul iti permite sa faci cam ce vrei. ca sa stiu, de ce zici ca are probleme in end game pve ?
__________________ | |||
|
| | #464 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Damage. Purely Damage. In Naxx we suck. Badly.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #465 (permalink) | ||
|
nu e chiar atat de rau acum o sapt am dat reroll warrior :P haha! La mine pe server sunt cativa hunteri cu bucatele de CS... Este chiar unul in guilda de romani! 7/8 DS si 1/8 CS :P In afara de el numai stiu alt hunter cu CS pe el (la hoarda)... Ar mai fi cativa dar sunt allys
__________________ Fly away | |||
|
| | #466 (permalink) | ||
|
Deci hunters suck in Naxx until you start to get decent gear de acolo. Te faci 20/31/0 si te inveti sa keep your pet alive! Nu uita sa bifezi in SW_Stats sa iti adauge damage-ul pet-ului cu damage-ul tau ![]() Daca deja iti stii rotatile corecte pentru arma ranged pe care o ai nu sunt probleme sa faci Top5. Prin decent gear zic cel putin 6/9 Tier3 (care este un bonus genial), un crit undeva pe la 28-30% si ~1600 RAP. Unbuffed of course
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #468 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Bucharest | Quote:
Are 10.000 HP , da 150-200 DMG si 3000 armor : | ||
|
| | #472 (permalink) | ||
| Papa Bear | aveam 7/8 Gs cand am intrat in BWL. Si 2/8 Ds... BS am avut 4 bucati din care 3 cumparate si 1 drop... never more.
|
| | #477 (permalink) | ||
|
Daca primesti heal se strica . Daca primesti renew se strica de asemenea, din cate stiu eu la fiecare tick al renewului se creaza agro daca te healuieste in vre-un fel. Daca primesti shield inainte nu te incurca cu nimic din cate stiu eu, dar (doh) trebuie sa ai un popa cu tine. Nu sunt sigur daca ai nevoie de toate astea tinand cont de faptul ca nu poti tama un pet mai mare in lvl decat tine, asa ca trap + aspect of monkey e de ajuns | |||
|
| | #480 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Cat ati tinut cel mai mult un pet? Am acelasi urs(in stable acum)din feb 2005
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |