![]() |
| | #501 (permalink) | ||
| Quote:
referitor la schimbul de agi/ap , parca au spus ca o sa modifice si armele sa dea mai mult dmg . daca e asa, de aceasta schimbare o sa beneficieze si alte clase care pot folosi range weap. o sa fie asta un dezavantaj pt hunter ?
__________________ | |||
|
| | #502 (permalink) | ||
|
Err... toate armele ranged au fost super buffed. That's it. Nu conteaza ce clasa poarta arma ranged. Si de ce sa fie nerf pentru hunters daca armele au castigat imens in DPS :P ? Overall eu nu prea am observat in hunter-ul meu din retail vs. PTR mari diferente. Am o idee mai mult crit. That's all.
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #507 (permalink) | ||
|
tot sirul pe care l-ai zis mai sus Quote:
magul se poate baga in ice barier daca e silenced ?
__________________ | |||
|
| | #508 (permalink) | ||
|
Well acum e la inceput si lumea nu prea e obisnuita cu hunter+silence :P Idea e ca Multishot are crit chance de aprox. 40-45% si dai crit de 1600-1800 lejer pe 3 targets. Renataki's trinket removes the cooldown pe Multishot printre altele deci dau in 1sec vreo 3500 numai din Multishot/target! (depinde also de armura dar in general e quite much) So go figure it out ![]() Arcane shot crit = 1500-1700 Silencing shot crit = 900-1000 Auto-shot crit = 1200-1300 Scatter-shot crit = 500-600 No cast time \o/ Stai asa sa iau xbow-ul de la Kel'Thuzad si atunci it will be no doubt of any one-shot pentru orice clasa
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #511 (permalink) | ||
| Papa Bear |
care aveti mai mult timp liber: Arcane elixir influenteaza arcane shot nu? CoE sau cum se numeste influenteaza si ala?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #513 (permalink) | ||
|
super tare ! Lesser Wizard Oil face la fel ? am vazut aseara un filmulet cu un hunter cu tot CS si cu slavemakerul ! dadea crituri frumoase 3000 pe non plate, 2000 pe plate. MS de 2k... nice!LE : doar 8/9 CS . link
__________________ Last edited by iooo; 24-11-2006 at 10:28.. | |||
|
| | #514 (permalink) | ||
|
teampesc mai. Se zice ca hunterul e super bun in PvP... o lae. Daca ajung in Melee sunt mort. Apoi se zice ca dai cu Wing Clip si te dai in spate...daaa...corect, dar ce naiba te faci daca iti da si el slow? Stai langa el, dai in Melee, si te uiti la ala cum se invarte in jurul tau si te omoara.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #515 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Intr-adevar, daca ajunge in melee e nasol Totusi, cu 41 de yarzi in fata, daca el ajunge in melee inseamna ca ai atipit la tastatura Pe un ton mai serios: Imp. concussive, Scatter, Imp. Wing Clip, Surefooted, Trap + Kite la greu.
| ||
|
| | #516 (permalink) | ||
| Papa Bear | Quote:
cu ce? cu tsa, barb of the sand reaver, battle shout si improved BoM.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #518 (permalink) | ||
| Papa Bear |
|
| | #520 (permalink) | ||
| Papa Bear | da. era un bug ca dac tu ii dadeai attack la pet inainte ca el sa intre in stealth il scotea din stealth.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |