![]() |
| | #523 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
1. Treaba cu petul care scoate rogue-ul din stealth inca mergea aseara ![]() 2. Trebuie sa fii geana, eu marchez de obicei clasa care se poate ascunde, nu neaparat tinta atacului curent. 3. Petul tinut pe agresiv este controlat de server si prin urmare nu prezinta lag ceea ce inseamna ca vede rogue-ul cu 1-2 secunde inaintea ta. De aici incolo mark, stai langa trap, etc.4. Daca vezi ca-i druid sau rogue, marcheaza-l. Nu are cu ce sa te incurce avand in vedere ca te astepti sa se ascunda, nu? | ||
|
| | #524 (permalink) | ||
|
ce bataie mi-am laut aseara in ab de la un alt hunter... vai de capu meu ! io sunt beastamaster, iar ala era marksman. nu stiu daca avea echip mai bun, dar de lovit, lovea mai tare. numai Aim Shot-ul facea toata treaba: 300 dintr-o bucata si era in avantaj deja...
__________________ | |||
|
| | #525 (permalink) | ||
| Papa Bear | ce niv esti? sau scria 3000 acolo?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #533 (permalink) | ||
|
Eu acum am acest PET: http://petopia.brashendeavors.net/ht...rskinsnow.html Ce mi-ati recomanda? Sa mi-l schimb? Daca da, de ec? Ce ziceti de profilul meu de acum: http://wow.allakhazam.com/profile.html?2072294
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #534 (permalink) | ||
|
Tu ai dat link pentru un skin de pisica (ai vazut ca acolo apare o lista cu 3 pisici care arata la fel). Singurul din ele pe care l-am avut este ghostsaberul pe care din pacate l-am luat cand eram lvl 30+ si el era lvl 20 si mi-a fost lene sa il lvlez. Referitor la ce ai intrebat tu: eu unul sunt fan pisici si nu cred ca ar trebui sa il schimbi (nu spun ca sunt cele mai bune, doar ca imi plac mie foarte mult). M-am uitat si la talent points-urile tale si vad ca ai mers diferit fata de mine (plus ca suntem level apropiat, eu avand un lvl in fata ta). Ti-as recomanda sa te axezi pe beastmastery si sa pui cat de mult poti la Frenzy (sa vezi atunci ce ravagii face pisica ta cand are +30% attack speed). | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |