![]() |
| | #542 (permalink) | ||
|
Ce tare e hunteru Adica imi plac la nebunie modificarile, cel putin pe alea care le cunosc.Aimed Shot - Bar care se incarca, si parca costa si ami putina mana Traps in Combat - Ma bateam cu 3 troli si normal era problema. Pe unu il inghetasem si m-am concetrat pe ceielalti 2. Apoi m-am adus aminte c amai pot sa pun trap, si deabea ce sa dezgetat ala, si iara sa inghetat ![]() Si mai is, dar nu-mi vin acum in minte. Cert e ca sa cam modificat Talent Listu...
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #543 (permalink) | ||
|
face pipi pe mag,bine ca nu le-a dat si reduce full armor pe warrior,e de toata tzigania cum la bufat,ma bat cu un hunter face ceva de genu cand ma vede... silenced shot,disorientate asta daca e prea departe si nu ajunge langa mine,pune trap ia distanta aimed shot,arcane shot,normal shot si m-am dus.Bine macar ca silenced shot o sa prinda bine in pve nu numai in pvp
| |||
|
| | #545 (permalink) | ||
|
mda .. imba e putin zis .. in pvp cel putin .. ma omaora cam in 3 secunde un hunter bun .. si inainte nu prea aveam ce manca din ei .. cel putin aia cu gear pana in naxx
__________________ Intel P4 Northwood 2.4GHz @ 2.8GHz / Gigabyte Ga-8I848P(-G) / nVidia Quadro 4 980 XGL / 1GBDDR400 G.Skill / 80 GB Maxtor / Lg T710BH 17" / Logitech MX310 mice @ Func F30.R / Logitech x-530 5.1 70W Agape-70 troll mage-Nordic Chapter | |||
|
| | #546 (permalink) | ||
|
Aseara farmam testoate in Tanaris (pentru turtle scale sa fac q de leatherworking) si au aparut doi rogi (pe rand, nu amandoi deodata ). Primul m-a omorat pentru ca aveam 30%viata si petul era destul de departe. Al doilea n-a mai avut noroc. Chestia misto e ca eu sunt lvl 41 si cel pe care l-am batut era lvl 42 | |||
|
| | #547 (permalink) | ||
|
eu level 41, rogue-ul level 32. Ghici cine moare... EU! Mi-a dat Stun + ceva poison...vreo 5-6 secunde... ma pun si eu sa fug...iara imi da... ah, si mai aveam si slow... si uite asa am murit eu... pet-ul ia facut deabea 10% damange. e diferenta de 9 LEVELE!!!!! si ca sa nu mai zic ca se misca pe langa mine de parca se teleporta.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #549 (permalink) | ||
| Registered User |
Pet daca nu ai scatter shot nu prea ai ce sa ii faci la un rogue care are opening la gear relativ egal. Totusi la 9 nivele diferenta nu trebuie sa ai probleme cu el
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #551 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #555 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: numai acasa nu :( |
Beast Mastery Hunter - owneaza tot in battlegrounds. Hunterul meu are asa: 214 dps si cand intru in bestial wrath nu poate sa ma opreasca nimic (petul ajunge la 225 dps ). Am reusit sa bat si 3 hordeni deodata cu fiind cu bestial wrath pe mine. Warlocii cu cele 5-6k hp cad in 8 secunde maxim, shadowpriest moare rapid, rad de rogues care nu pot sa ma tina in stun, warriors, cam aceiasi situatie ca rogu, nu poate sa-mi dea snare. Singura clasa care imi creaza dificultati ar fi magul, dar doar aia care stiu sa joace bine.
__________________ fara semnatura azi.. deh, reguli | ||
|
| | #556 (permalink) | ||
| Registered User | Intimidation iti intra la urmatorul melee atac reusit al petului, iar la rata de parry/dodge a unui rogue s-ar putea sa fii din nou in stun si sa nu poti face nimic, pe cand scatter e instant.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #557 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #558 (permalink) | ||
| Papa Bear |
8 secunde? prea mult. incearca rapid killing + berserker. eu si un druid feral am omorat 5 hoarde in wsg.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #560 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Right...........asa de om talentat ce am sunt am facut raid pentru AB NUMA hunteri , in 3 min eram deja la 1400 resurse cu 5 noods unu captura steagul si trimitea petul la inaintare in timp ce noi faceam focus fire , singuri care ne-au dat de furca au fost loladini cu buble, nici nu ajungea petul la restul claselor pana cadeau
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |