Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2006, 00:59   #561 (permalink)
Registered User

um.. sunt alianta si inca nu trebuie sa-mi fac griji de loladini. in schimb ma enerveaza shamani care refuza sa moara.. isi dau heal in draci, eu dau cu tot ce am in ei, ramanem amandoi fara mana si pana la urma tot moare dar ma enerveaza

nemesys is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 02:06   #562 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by nemesys View Post
um.. sunt alianta si inca nu trebuie sa-mi fac griji de loladini. in schimb ma enerveaza shamani care refuza sa moara.. isi dau heal in draci, eu dau cu tot ce am in ei, ramanem amandoi fara mana si pana la urma tot moare dar ma enerveaza
Dar de duel nu ai auzit :P, un resto shaman cred ca e cea mai enervanta provocare , dupa loladin , un elemental sau enchantment one pe de alta parte , well , BRING IT ON

Geshaa is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 04:02   #563 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

scatter, silencing, arcane, multi, auto, use renataki trinket, multi = shaman dead fara sa stie ce s-a intamplat

maxescu is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 06:23   #564 (permalink)
Registered User

arunescu's Avatar

serios acum, e prea de tot cu hunterii dupa patch. doturi nu apuc sa pun ca au range mai mare, cand ma apropii in sfarsit imi iau un silence shot si ma uit ca prostul cum pet-ul musca din mine, apoi urmeaza 3-4 bucatzi consecutive de cate 1,400 damage dupa care imi apare butonul cu "Release at the graveyard"

arunescu is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 11:18   #565 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by maxescu View Post
scatter, silencing, arcane, multi, auto, use renataki trinket, multi = shaman dead fara sa stie ce s-a intamplat
pai tocmai de aia shaman e o provocare ca folosesti trinketul

Old 12-12-2006, 12:26   #566 (permalink)
Registered User

Parerea mea sincera este ca shaman-ului ii poti face kitting muuult timp. Daca te prinde, ar trebui sa ajunga la tine cu mana pool-ul destul de golit ceea ce inseamna sanse mari de "release spirit" pentru el. Gresesc?

PS: Vorbesc din perspectiva unui hunter care nu are echipament de two-shot si care se bate cu un shaman cu echipament echivalent.

tzontzoroi is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2006, 13:57   #567 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Geshaa View Post
pai tocmai de aia shaman e o provocare ca folosesti trinketul
Ehh daca nu folosesc trinket ii dau un concussive si mi-a trecut cooldownul pe arcane si oricum e mort... sau daca a venit in melee isi ia un raptor strike de 1000+ in bot cu Eye of Nerub
Shamanul e chiar easy mode...

So far pe oricare am prins i-am dat 1 shot sau aprope 1 shot.

Old 13-12-2006, 12:56   #568 (permalink)
Registered User

arunescu's Avatar

toata lumea va uraste dupa patch

http://forums.wow-europe.com/thread....93689679&sid=1

arunescu is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2006, 13:21   #569 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
dar sariti 5 pe unu sa vedem ce mai poa sa faca
eram in ab la mina si tot venea un ne hunter, rank mare, eram eu (rog) inca 1 rog si un druid, am scos untul din el aproape de fiecare data

m-m-c is offline    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 13-12-2006, 14:55   #570 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by arunescu View Post

Magii sunt niste idioti.
Inainte de patch 2.0.1 cam orice mag care facuse 60 acum 2 zile si avea green items pe el daca stia sa apese 2 butoane ma facea lejer...

Scuza-ma, dar nu e normal, asa ca l2p mages!

Old 13-12-2006, 15:38   #571 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by maxescu View Post
Magii sunt niste idioti.
Inainte de patch 2.0.1 cam orice mag care facuse 60 acum 2 zile si avea green items pe el daca stia sa apese 2 butoane ma facea lejer...

Scuza-ma, dar nu e normal, asa ca l2p mages!
True , si ei vorbesc cand au SLOW FFS

Old 14-12-2006, 09:43   #572 (permalink)
Papa Bear

WoW Characters
cati s-au dus pe slow? anyway pvp e ceva de genul group 1 middle group 2 flag... traiasca multi shot, berserker si rapid killing

Bill is offline    Send Message via Google Talk to Bill Send Message via Xfire to Bill Reply With Quote
Old 15-12-2006, 04:23   #573 (permalink)
Registered User

Destui ca sa imi faca mie probleme , oricum Frost Owns , Fire Owns si ei se mai plang ? o.O , daca ar fi cineva sa se planga ar fi NOI , pentru o clasa DPS ranged stateam mai mult melee !!! , pentru astia care se plang , OMFG the hunterz owned me , NERF NERF !!! , faceti un hunter si ducet-il pana la 20 pe VECHIUL sistem , e tare nu ? dai si tu 1-2 shoturi ranged si dupa treceai melee ( asta intre 1-10 ) si nici nu luam juma din viata la moob , acum dau 2-4 shoturi si mobul ala mai are putin viata , ba chiar cu putin noroc nici nu mai ajunge la mine , ASTA E IDEA : Hunter e o clasa RANGED DPS , si totusi pana acum jucam melee ffs , pentru casteri e np ca voi tot puteti baga spells cand e ala aproape de voi , dar noi ce ne facem ?

Oricum ajungi la nivel 10 , si faci rost de pet , acum hai ca is eu tare am pet trag numa ranged , RIGHT.... , daca nu treceai pe BM spec nu tinea petul mobul si iaras treceai melee , si pe BM spec dadeai dmg mai putin ca un tank , MM spec era practic inexistent , acum cu noul patch e posibil ca un hunter sa faca level cu MM spec , acum hunterul isi foloseste abilitatea sa care trebuia sa o aiba dintotdeauna , RANGED DPS , acum simt cu adevarat ca fac DMG , pana la urma asta trebuie sa facem de la bun inceput , si la ce puteri au primit casterii as tacea , L2PLAY N00BZ

Old 15-12-2006, 05:14   #574 (permalink)
Registered User

zacusca_man's Avatar

Quote:
Destui ca sa imi faca mie probleme , oricum Frost Owns , Fire Owns si ei se mai plang ? o.O , daca ar fi cineva sa se planga ar fi NOI , pentru o clasa DPS ranged stateam mai mult melee !!! , pentru astia care se plang , OMFG the hunterz owned me , NERF NERF !!! , faceti un hunter si ducet-il pana la 20 pe VECHIUL sistem , e tare nu ? dai si tu 1-2 shoturi ranged si dupa treceai melee ( asta intre 1-10 ) si nici nu luam juma din viata la moob , acum dau 2-4 shoturi si mobul ala mai are putin viata , ba chiar cu putin noroc nici nu mai ajunge la mine , ASTA E IDEA : Hunter e o clasa RANGED DPS , si totusi pana acum jucam melee ffs , pentru casteri e np ca voi tot puteti baga spells cand e ala aproape de voi , dar noi ce ne facem ?

Oricum ajungi la nivel 10 , si faci rost de pet , acum hai ca is eu tare am pet trag numa ranged , RIGHT.... , daca nu treceai pe BM spec nu tinea petul mobul si iaras treceai melee , si pe BM spec dadeai dmg mai putin ca un tank , MM spec era practic inexistent , acum cu noul patch e posibil ca un hunter sa faca level cu MM spec , acum hunterul isi foloseste abilitatea sa care trebuia sa o aiba dintotdeauna , RANGED DPS , acum simt cu adevarat ca fac DMG , pana la urma asta trebuie sa facem de la bun inceput , si la ce puteri au primit casterii as tacea , L2PLAY N00BZ

Omigi huntard in "insane" mode,l2 use scatter shot,omigi it's a new a skill ,lasane ca la fel patesti si cu locku ca voidu nu tine aggro-ul facut de lock,iar cu magu si daca esti frost tot ajunge la tine,frost nova si iei distanta si incepi sa dai cu frostbolt din nou.

Last edited by zacusca_man; 15-12-2006 at 07:05..

zacusca_man is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2006, 08:32   #575 (permalink)
Ocean of white

Skyes's Avatar

WoW Characters
Quote:

Eu am facut doar 40-46 (sau 48) pe BM spec... in rest am facut cu MM si nu am de ce sa ma plang... Exista doua moduri in care sa poti sa omori un mob pe MM... Ori dai in el cu tot ce ai (daca ajunge la tine l2p) ori stai cu Rapid Fire si te rogi la white crits...

Skyes is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2006, 08:41   #576 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

WoW Characters
I-auzi la ei se plâng că ajunge mobul la ei... ăştia cred că o să audă de kiting prima data în UBRS.

Laur_a is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2006, 11:05   #577 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by zacusca_man View Post
Omigi huntard in "insane" mode,l2 use scatter shot,omigi it's a new a skill ,lasane ca la fel patesti si cu locku ca voidu nu tine aggro-ul facut de lock,iar cu magu si daca esti frost tot ajunge la tine,frost nova si iei distanta si incepi sa dai cu frostbolt din nou.
Oh da kewl , sa nu uiti ca eu NU pot da dmg cand e ala in melee range , casterii pot , ice trap , concusive , si cu alea tot ajungea la tine , trebuia sa fac maratonul in jurul lui sa moara

P.S. Am avut un lock deci stiu si eu faza cu voidul care nu tine agro

Quote:
Eu am facut doar 40-46 (sau 48) pe BM spec... in rest am facut cu MM si nu am de ce sa ma plang... Exista doua moduri in care sa poti sa omori un mob pe MM... Ori dai in el cu tot ce ai (daca ajunge la tine l2p) ori stai cu Rapid Fire si te rogi la white crits...
De la 40+ e o chestie diferita sa faci lvl , ca deah ai aces la ultimul talent din tree si asta face o diferenta

Quote:
ăştia cred că o să audă de kiting prima data în UBRS.
E placut sa faci kiting la ORICE moob care iti iese in cale nu ? serios acum e cea mai tare experienta , dar deah ce poate stii un druid

Last edited by Geshaa; 15-12-2006 at 11:17..

Old 15-12-2006, 13:26   #578 (permalink)
Registered User

DJ-Deep's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
dar sariti 5 pe unu sa vedem ce mai poa sa faca
eram in ab la mina si tot venea un ne hunter, rank mare, eram eu (rog) inca 1 rog si un druid, am scos untul din el aproape de fiecare data
Arata-mi o clasa care poate sa bata 3 adversari deodata.

DJ-Deep is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2006, 13:51   #579 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

deci asta e solutzia cu hunteri dupa patch ?

3+ pe unu

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2006, 14:24   #580 (permalink)
Registered User

Uneori merge si cu 2 dar depinde de clase ....

corl is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules