![]() |
| | #561 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: numai acasa nu :( |
um.. sunt alianta si inca nu trebuie sa-mi fac griji de loladini. in schimb ma enerveaza shamani care refuza sa moara.. isi dau heal in draci, eu dau cu tot ce am in ei, ramanem amandoi fara mana si pana la urma tot moare dar ma enerveaza
__________________ fara semnatura azi.. deh, reguli | ||
|
| | #562 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #564 (permalink) | ||
|
serios acum, e prea de tot cu hunterii dupa patch. doturi nu apuc sa pun ca au range mai mare, cand ma apropii in sfarsit imi iau un silence shot si ma uit ca prostul cum pet-ul musca din mine, apoi urmeaza 3-4 bucatzi consecutive de cate 1,400 damage dupa care imi apare butonul cu "Release at the graveyard"
__________________ INSERT COIN | |||
|
| | #566 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Parerea mea sincera este ca shaman-ului ii poti face kitting muuult timp. Daca te prinde, ar trebui sa ajunga la tine cu mana pool-ul destul de golit ceea ce inseamna sanse mari de "release spirit" pentru el. Gresesc? PS: Vorbesc din perspectiva unui hunter care nu are echipament de two-shot si care se bate cu un shaman cu echipament echivalent. | ||
|
| | #567 (permalink) | ||
| Ehh daca nu folosesc trinket ii dau un concussive si mi-a trecut cooldownul pe arcane si oricum e mort... sau daca a venit in melee isi ia un raptor strike de 1000+ in bot cu Eye of Nerub ![]() Shamanul e chiar easy mode... So far pe oricare am prins i-am dat 1 shot sau aprope 1 shot.
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #572 (permalink) | ||
| Papa Bear |
cati s-au dus pe slow? anyway pvp e ceva de genul group 1 middle group 2 flag... traiasca multi shot, berserker si rapid killing
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #573 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Destui ca sa imi faca mie probleme , oricum Frost Owns , Fire Owns si ei se mai plang ? o.O , daca ar fi cineva sa se planga ar fi NOI , pentru o clasa DPS ranged stateam mai mult melee !!! , pentru astia care se plang , OMFG the hunterz owned me , NERF NERF !!! , faceti un hunter si ducet-il pana la 20 pe VECHIUL sistem , e tare nu ? dai si tu 1-2 shoturi ranged si dupa treceai melee ( asta intre 1-10 ) si nici nu luam juma din viata la moob , acum dau 2-4 shoturi si mobul ala mai are putin viata , ba chiar cu putin noroc nici nu mai ajunge la mine , ASTA E IDEA : Hunter e o clasa RANGED DPS , si totusi pana acum jucam melee ffs , pentru casteri e np ca voi tot puteti baga spells cand e ala aproape de voi , dar noi ce ne facem ? Oricum ajungi la nivel 10 , si faci rost de pet , acum hai ca is eu tare am pet trag numa ranged , RIGHT.... , daca nu treceai pe BM spec nu tinea petul mobul si iaras treceai melee , si pe BM spec dadeai dmg mai putin ca un tank , MM spec era practic inexistent , acum cu noul patch e posibil ca un hunter sa faca level cu MM spec , acum hunterul isi foloseste abilitatea sa care trebuia sa o aiba dintotdeauna , RANGED DPS , acum simt cu adevarat ca fac DMG , pana la urma asta trebuie sa facem de la bun inceput , si la ce puteri au primit casterii as tacea , L2PLAY N00BZ | ||
|
| | #574 (permalink) | ||
| Quote:
Omigi huntard in "insane" mode,l2 use scatter shot,omigi it's a new a skill ,lasane ca la fel patesti si cu locku ca voidu nu tine aggro-ul facut de lock,iar cu magu si daca esti frost tot ajunge la tine,frost nova si iei distanta si incepi sa dai cu frostbolt din nou.
Last edited by zacusca_man; 15-12-2006 at 07:05.. | |||
|
| | #575 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fly away | |||
|
| | #577 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
P.S. Am avut un lock deci stiu si eu faza cu voidul care nu tine agro Quote:
Quote:
Last edited by Geshaa; 15-12-2006 at 11:17.. | |||
|