![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Ti-am urmat sfatul RaDuke si pana la urma mi l-am luat pe King Bangalash [elite lvl 43] din Stranglethorn. Am facut treaba buna cu el mai ales la pvp cand se intampla sa fuga aia de mine, iar king b nu se lasa nici mort de izmenele lor. Toate bune si frumoase pana a fost nevoie sa iau ciocanu pentru Ghaz'rilla din Hinterlands... care trebuie mai intai transformat pa un altar din varful unui templu la care ii zice Jintha'Alor parca. Ne-a luat ceva sa ajungem la ultimu' etaj, dar acolo am descoperit cu placere niste Vilebranch Raider Wolves [elites lvl 50-51]. A doua zi am reusit sa ajung pana in varf de unu singur ca templul e in aer liber si merge sa calaresti prin el. Mi-am luat lupul si de atunci chiar nu mai am nici o bataie de cap la capitolul pet. Are viteza de deplasare si atac marite [nu sunt sigur la atac din cauza ca nu am mai avut alt lup cu care sa-l compar] si a venit cu Bite Rank 7. Nu merge sa-l invat claw din pacate. Ah... si mai e un lup de lvl 43-44 care seamana cu al meu, doar ca umbla prin Feralas si ii zice Snarler. Potaia e cat se poate de normala cu exceptia faptului ca are 100 resist all. Se merita sa-l cresti doar ca sa le faci zile negre la casterii care se risca sa-si rateze spell-urile pe el. Cautati 'Snarler' pe www.thottbot.com si pana la urma o sa dati si de o harta cu traseul lui. Astea fiind zise, mai trebuie sa atrag atantia ca aspra faptului ca viteza de deplasare se reseteaza din cand in cand la normal, atat la king b cat si la lup. In rest, uitati-va la pozele de mai jos ca sa vedeti ce diferenta e intre lupul si psica mea, amandoi fiind la lvl 51. Am dat si beast lore pe ei asa mai aveti informatii si in coltul din dreapta jos.
__________________ Amin. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Am observat un lucru, lvl 13 fiind, m-am dus in orasul de inceput al NE si am pus pisica pe agresive sa omoare tigri si porci p-acolo, dupa ce a facut cateva victime mi-am oprit masina de ucis si am hranit-o si m-am apucat de loot cu gandu sa skinaresc dupa aia. Acum a intervenit problema, nu ma lasa sa dau loot (eu nu trasesem deloc in respectivele animale) si dupa ce am inceut si eo sa trag nu ma lasa nici sa skinaresc si am presupus ca nu te lasa sa skinaresti creaturi cu vreo 10 nivele mai mici ca tine (la tigri de lvl 5 mergea). Eu omoram caprioare de lvl 5 in Darnassus si le skinaream si luam ori Light Leather ori Leather scraps pe care le faceam Light Leather. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Pai, daca nu dai nici un damage si da doar petu nu iei experienta. Si nici sa lootezi nu poti. Si alt tips care l-am citit pe forumuri, cica daca petu da damage primul iei mai putina experienta decat daca da hunteru primu.
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Prima chestiune. Din SS-urile tale nu m-am lamurit care are DPS mai mare? Trebuie sa tii mouse-ul deasupra damage-ului petului din fereastra aia ca sa iti arate DPS-ul (care, de fapt conteaza) si mai ales viteza de atac. King B are cu singuranta 1.4 Oricum, din cate stiu eu, pisicile au DPS mai mare decat lupii asa ca s-ar putea sa ai surpriza ca king B are de fapt dmg mai bun ![]() La lvl 60 inca ma prezint cu King B dupa mie (care a facut d-abia azi si el lvl 60). Este bun. Are o viteza awesome, DPS mare, viteza relativ mica de atac (1.4). Intr-adevar Snarler e mai tare la rezisturi si se simte treaba asta, dar mi-e foarte lene sa-l levlez acum (de la 43 cat e el original innebunesc). Se zice ca exista in LBRS niste scorpioni cu 1.0 attack speed care ar fi cosmarul casterilor (0.77 attack speed cu frenzy ii intrerupe la greuceanu!)De asemenea exista niste peti cu uber fire resist (din clasa thuderhawk), un pet extrem de util in conditiile BRD, BRS unde se discuta de fire damage ~ 1000... Daca ar fi sa investesc intr-un pet as investi intr-un scorpion pentru tanking, fiindca king B face foarte bine fata la DPS (nu si insa la tanking propriu zis). Iar la devilzaurii pe care ii mai vanez din cand in cand imi trebuie ceva mai tank. Altfel, in raid, cel mai bun pet este cel nesumonat. Arareori imi sumonez petul cand se intampla sa ia priest-ul de langa mine aggro aiurea si il folosesc doar pentru asa ceva. Bugul cu viteza de la pet este intr-adevar o problema, la fel fiind si bug-ul cu aspect of the hawk care reduce aberant attack powerul. Aveti grija...
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu Last edited by RaDuke; 09-02-2005 at 18:46.. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Intrati pe www.thottbot.com si dati search la beaststalker... Eu am de gand sa raman pe US pana imi fac tot setul. Mai pun si un epic mount pe deasupra si scot caracterul la vanzare pe bani frumosi. Mai departe ma apuc de treaba pe EU... In alta ordine de idei, lupul meu are 1.70 attack speed fata de 1.40 cat are pisica. Cu toate ca are mai putin DPS, este ideal pe post de tanc la PVE, pentru ca incaseaza mai bine. Am mai auzit de un Ghostpaw Alpha [probabil din Hinterlands] care ar avea 1.30 attack speed. O sa mai dau un unlearn la lvl 60 dupa ce fac rost de paianjenu sau scorpionu ala cu 1.00 attack speed. Imi bag Spirit Bond [31 talent points la Beastmastery] si-mi mai raman fix 20 de talent points sa ajung 5/5 la Mortal Shots [Marksmanship] EDIT: Asta e build-ul meu pentru un hunter care merge pe Spirit Bond... Beast Mastery Talents (31 points) Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%. Endurance Training - 5/5 points Increases the Health of your pets by 10%. Unleashed Fury - 5/5 points Increases the damage done by your pets by 10%. Bestial Swiftness - 1/1 point Increases the outdoor movement speed of your pets by 30%. Improved Mend Pet - 2/2 points Increases the amount healed by your Mend Pet spell by 10%. Ferocity - 5/5 points Increases the critical strike chance of your pets by 15%. Thick Hide - 2/5 points Increases the Armor rating of your pets by 4%. Frenzy - 5/5 points Gives your pet a 100% chance to gain a 30% attack speed increase for 8 seconds after dealing a critical strike. Spirit Bond - 1/1 point Every time your pet strikes an enemy, you gain 20 health. Marksmanship Talents (20 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. Improved Hunter's Mark - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Hunter's Mark spell by 15%. Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Survival Talents (0 points) Merge sa renunti la 1 punct din Mortal Shots pentru Aimed Shot care e sfant la PVE. Cu un pet de 1.00 attack speed completat de Frenzy 5/5 ajungi spaima casterilor pentru ca le intrerupi vrajile. La PVE e mai lejer asa ca merge si King B cu 1.40 attack speed sau un lup cu 1.70. Ar trebui sa-l tineti si pe Snarler la stables, ca sa-l bagati la inaintare in caz ca mai dati o tura prin zone populate de mobi care dau cu magie. P.S. Nu am facut decat sa detaliez afirmatiile lui RaDuke de mai sus. Ar trebui sa-i fim recunoscatori ca ne-a pus pe toti in tema.
__________________ Amin. Last edited by Inger Ingeras; 18-02-2005 at 21:58.. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
LoL. Intrati pe wow.allakhazam.com si cautati la seturi Giantstalker si Dragonstalker... ![]() Hehe, si exista un bow mai smecher decat hurricane, il gasiti to pe allakhazam.. ![]() BTW, momentan merg pe un build MS(31)+Survival (pana la parry 5)... si e ok... Si btw, n-am mai summonat pet de nu stiu cand , iar snarler creste ingrozitor de greu
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
raduke spunemi si mie cum omori un mob de la cap la coada asa! poate ca nu ma pricep eu la joc dar fara pet la mine este mai greu! cu el reduc timpul de omorat cu aproximativ 20%. voiam sa stiu cum faci: pui un trap de foc (ma refer cand omori doar un mob), dai cu aimed shot, un serpent sting si treci pe melee sau cum faci? eu am mers pe MS majoritatea talentelor si BM cateva! mersi mult! uneori bag petul in fata si trag numai cu arcul! asta se intampla de obicei cand am cam 2 mobi de omorat!
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Eu cred ca merge un immolaton trap > hunter's mark > aimed shot > concussive shot > scorpid sting > arcane shot > raptor strike de vreo 2-3 ori pana crapa ala. Mai intra si un deterrence la inghesuiala. Si la mine merge ok pe marksmanship/survival. Multi-Shot face minuni la ingesuiala iar lupul meu e tank inascut. Il am si pe king b, dat cu tot dps-ul lui nu se compara cu lupul la pve. Nu cred ca ma mai apuc de snarler ca mi se pare nitel cam obosit cu 2.00 attack speed.
__________________ Amin. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
hai sa zic ce m-am gandit eu , in lumina honour systemului si pvp-ului salbatic ce-l va urma. M-am gandit la un build de pvp solo , sa zic asa. Problema e asa: 1.Faci ceva pet si prostiid-astea pana pe la 35-40. Nu prea conteaza ce. 2.La 35 faci respec asa si o tii pe lini asta: (explicatii) Improved Concussive Shot Rank 5 --------------- iti da o sansa destul de mare (20% e foarte mare) sa scapi cu fuga sau sa dai lovitura finala. 3 secunde e mult timp. cu agilityul si attack powerul increased cu itemuri and shiat nu ai cum sa ratezi. Lethal Shots Rank 5 --------------------------- no comment. Aimed Shot Rank 1 --------------------------- in deschidere cu criticale si cu arma + ammo bune se simte , nu e un perk pierdut Improved Arcane Shot Rank 2 ---------------------------- un fel de filler pentrul rankul superior, da si oarecarea avantaje totusi. Barrage Rank 2 -------------------------- dai si in ce mai e in jusr eventual, desi nu e foarte folositor , pana la urma ,dar e damage in plus. Improved Serpent Sting Rank 5 --------------------------------- mareste DoT -ul - bun pt rogues , si magi. Mortal Shots Rank 5 --------------------------------- am auzit de crit-uri peste 1000 cu faza asta. Scatter Shot Rank 1 --------------------------------- bun de terminat fighterul bagacios daca e aproape treaba. Hawk Eye Rank 3 --------------------------------- the farther - the better. Improved Scorpid Sting Rank 3 ---------------------------------- stamina=life si asta drains stamina. Ranged Weapon Specialization Rank 5 ----------------------------------- xtra damage. Marksmanship Total: 37 Precision Rank 5 ------------------------ filler si , ma rog - e bine sa nimereasca wing clipul, daca se ajunge la asta. Lightning Reflexes Rank 3 ------------------------------- dupa ce ai dat wing clip e bine sa poti sa fugi fara daze ... Improved Wing Clip Rank 5 ------------------------------ daca iese si immobilize e perfect. iar 20% e o sansa mare. Deterrence Rank 1 -------------------------- e nifty daca nu poti sa fugi inca pana reusesti sa inscrii un wing clip. Survival Total: 14 Asa cum m-am gandit eu , asta s-ar putea numi "the STV menace" , "Shadow of feralas", "The felwood assasin", etc. Treaba e asa - acum intra cu onoarea. Onoare se da cand OMORI pe careva. Cu asta ii omori. Se face asa: se pune track humanoids, se merge in STV la lev 38-40, se ia la ochi un alliance de 44 care face cracking maury's foot sau stiu eu ce de lev mare, se pandeste , la sfarsitul luptei cu mobu se livreaza the killing blow. O serie de 2-3 ranged shots care-l culca. => onoare si poate un filmulet frumos. Asta e - vremurile cand mergea sa il astepti sa-si dea heal si pe urma sa te duci sa-l ataci pe fatza s-au dus. Acum e care-pe-care. N-ai nevoie de pet pentru ca poate sa te dea de gol. Poti sa pui herbalism + alchemy si faci invis potions , sa nu vada de unde vine primul shot. Arme de aporape - ceva gen daggere cu dual wield sa maresti sansa sa day wing clip. Stresez foarte mult wing clipul pentru ca evident, nu ai ce face close range cu genul asta de hunter. Ideea e sa nu ajunga aproape, si daca ajunge sa poti sa fugi in siguranta si , daca e sa te si intorci sa-i mai livrezi doua la range. Daca ii dai wing clip + stun si nifty stopwatch sau ceva poti sa pui suficienta distanta cat sa o mai dai odata. Nu am pus la imp. hunter's mark pentru ca ma gandesc ca deruta e mai mare daca nu vezi ca ti-o iei de la ceva anume, si hunter's mark-ul te-ar identifica imediat. Poti sa-l dai oricum dar m-am gandit ca nu are rost sa bagi puncte la un skill pe care il folosesti rar. Asta e - ravencrest aliiances - watch your back - cause i'm on it
__________________ Respect for life is a mortal concern Last edited by Horza; 19-04-2005 at 17:16.. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Treaba cu paianjenii din LBRS care aveau attack speed de 1.0 e ca au fost nerf-ati pentru a echilibra instanta. Deci acum au 1.30 viteza. Cel putin asa am citit deoarece hunterul meu de lvl 46 nu are ce cauta pe acolo ![]() Treaba cu petu se va schimba odata cu introducerea pet customization si honor system. Eu deja lucrez la doi. Unul pentru pvp (pisica cu attack speed 1.3-1.4 king bangalash si mai incolo un frostsaber din winterspring ca arata dement) si unul pt pve (tank, urs ca lupul nu are claw), Dupa ce se baga pet customization pisica mi-o specializez pe abilitati odensive si rezistente fara prostii gen cower sau growl care nu au nici un efect in pvp. Rezistentele sunt necesare (shadow ca sa scape mai usor dintr-un fear ceva, arcane pt poly, etc). Petul pentru pve e in mare asta de acum cu puncte in cower growl so celelate ca sa tina aggro pe el si puncte in increased armor sau hitpoints cand se baga pet customization. Petul de pve nu e damage dealer e carne de tun, ala cu damage esti tu daca iti alegi un build calumea. Buildul meu la lvl 46 arata cam asa: Beast Mastery Talents (5 points) Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%. Marksmanship Talents (32 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. Efficiency - 5/5 points Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 10%. Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. Aimed Shot - 1/1 point An aimed shot that increases ranged damage by 70. Improved Arcane Shot - 5/5 points Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second. Barrage - 1/2 point Increases the damage done by your Multi-Shot and Volley spells by 5%. Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Scatter Shot - 1/1 point A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect. Hawk Eye - 3/3 points Increases the range of your ranged weapons by 6 yards. Trueshot Aura - 1/1 point Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30. Tre sa zic ca sunt destul de multumumit pe parte de pve cat si pvp unde scatter shot e vitala. Dupa ce mai adun ceva puncte bag un respec pe marksmanship si survival. Pana nu reechilibreaza hunterul punctele in BM nu prea isi au rostul ca in pvp ti-l scoate lumea din schema constant si se duc aiurea toate punctele, la fel si in instante mai nasoale un un pas gresit poate duce la un wipe de toate frumusetea. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Si buildu-ul de lvl 60 care e optim pentru pvp: Marksmanship Talents (30 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. Efficiency - 5/5 points Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 10%. Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. Aimed Shot - 1/1 point An aimed shot that increases ranged damage by 70. Improved Arcane Shot - 5/5 points Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second. Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Scatter Shot - 1/1 point A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect. Hawk Eye - 3/3 points Increases the range of your ranged weapons by 6 yards. Survival Talents (21 points) Precision - 5/5 points Increases your chance to hit with melee weapons by 5%. Improved Wing Clip - 5/5 points Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds. Entrapment - 5/5 points Gives your Immolation Trap, Frost Trap, and Explosive Trap a 25% chance to entrap the target, preventing them from moving for 5 seconds. Deterrence - 1/1 point When activated, increases your Dodge and Parry chance by 25% for 10 seconds. Deflection - 4/5 points Increases your Parry chance by 4%. Counterattack - 1/1 point A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 40 damage and immobilizes the target for 5 seconds. Counterattack cannot be blocked, dodged, or parried. Daca se merge pe buildu asta e necesar sa se foloseasca capcane la greu ca Entrapment da o sansa de 25% de stun ceea ce e destul de bine. Deterrence merge mana in mana cu counterattack. In cazul variantei asteia e bine sa ai agility-gear pe tine ca sa faci parry si crit-uri la greu. Daca ajungi sa stapanesti varianta asta de hunter calumea poti sa-i tii pe inamici la distanta (scattershot, wingclip, counterattack, feign death, capcane) | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
roadkill - in noua varianta , pe PvP cel putin o sa trebuiasca sa mergem toti cat se poate spre rogue. simt ca lesser invisibility potions o sa fie foarte cautate. raool - stiu - dar, totodata, daca nu il si omori nu iei de loc. Mi se pare mai eficient sa te iei de unul cu cateva nivele mai mare caruia sa-i dai 10% decat sa te iei de unul de nivelul tau cu viata la plin. greg - multam - e mult mai bun al tau /bow
__________________ Respect for life is a mortal concern | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |