![]() |
| | #583 (permalink) | ||
|
In AB am omorat un mage, warlock si un warrior alone ![]() eram la stables aveam trap langa mine, stateam in shadowmeld la 40 de yards, am dat Multishot, i-a prins pe toti 3, used trinket (Renataki's Charm of Beasts), Multishot again, i-a prins din nou pe toti trei. Warrior-ul a intrat in trap, mag-ul murise deja (2x crits de multishot), Crit pe Warlock cu Arcane Shot infused by Rapid Killing care a dat 2000+, un auto-shot si a murit. Noroc-ul meu ca warlock-ul avea imp-ul scos, daca avea Felguard era putin mai nasol ![]() Dup'aia a bit of kiting la warrior, finalized by a 1000 raptor strike. It is possible to kill 3 at a time, thanks to Shadowmeld si trinket-ul minune :P
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #590 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
, si acum aud ca se plang noobii de casteri ca hunterul are puterea de DMG care trebuia DINTOTDEAUNA sa o aiba
| ||
|
| | #591 (permalink) | ||
|
asa zic si locki despre "mini warrior" ca e ceea ce trebuia sa fie voidwalkerul
__________________ Intel P4 Northwood 2.4GHz @ 2.8GHz / Gigabyte Ga-8I848P(-G) / nVidia Quadro 4 980 XGL / 1GBDDR400 G.Skill / 80 GB Maxtor / Lg T710BH 17" / Logitech MX310 mice @ Func F30.R / Logitech x-530 5.1 70W Agape-70 troll mage-Nordic Chapter | |||
|
| | #594 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Nu e vb numa de hp , ci ca poate lua agroo ( lua agro fel guardul ala de pe MT la beast ) un void nu poate face asa ceva , mai e si vb ca are putere vs magic users, inca un + ca tank vs void , ca are armura buna etc. so Fel Guard > Void
| ||
|
| | #596 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Atunci ce zici tu de faptul ca in Naxx cu un aimed,arcane si multi am tinut un mob pe mine vreo 10 secunde?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #598 (permalink) | ||
| Quote:
probabil ca pentru farm poti sa folosesti la fel de bine felguard-ul ca tank/dps dar daca vrei sa tankezi ca lock adds la garr ma indoiesc ca ai sa folosesti felguard-ul.
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #599 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #600 (permalink) | ||
| Anguish ... si sunt inca unii care mai cred ca felguard-ul a luat agro din cauza dmg-ului facut. Oricum n-ar strica sa vezi ce poate face Torment si Suffering la void inainte sa zici "un void nu poate face asa ceva". Sfatul meu e sa ajungi macar sa termini MC-ul inainte sa-ti expui opiniile despre X > Y mai ales la o clasa pe care nu o joci.
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |