![]() |
| | #662 (permalink) | ||
|
gismo - setu ala este degeaba, fix degeaba. Cauta sa iei iteme: - "of the falcon" agi + intelect - "of the monkey" agi + stam. Din cele 2 le prefer pe alea cu intelect (d00h mai multa mana) iar alea cu +stam is pe locul 2. In principiu mob-ul nu ajunge la tine deci nu-ti trebuie viata prea mare. TWK din cate am vazut acum 99% din hunteri is pet mastery... asa ca banuiesc ca buildul tau merge foarte bine pt lvl-up. | |||
|
| | #663 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
TWK, catlike reflexes e inutil. baga-ti puncte in improved mend pet si pe spirit bond ( pt regenerare de viata ) - o sa ai nevoie sa-ti vindeci petul de tot felul de curse-uri si poisonuri. Dash-ul la cat > bestial swiftness. Daca nu-ti plac cats-urile, iti iei un porc pt charge eu as zice ca efficency > improved hunter's mark Eu asa as face.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #664 (permalink) | ||
| http://wow.allakhazam.com/profile.html?2072294 Acuma fac questuri ca sa ajung la level 70. Apoi vreau sa duc fishing si cooking la maxim, la jewelcrafting e mai complicat acuma ca nu gasesc Star Ruby si astea care apar ocazional sunt super scumpe.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #665 (permalink) | ||
| Papa Bear | Quote:
2. Star ruby gaseshti din thorium ore - 2 ture de epl - gata. 3. Cauta de pe acum gear-ul de 70: felstalker bracers - ah - intre 10 si 50g - ieftine si bune si au si un gem slot; reputatie cu diferite factiuni - lower city pentru belt, consortium pentru arma(sau honor hold), samd. GL.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #666 (permalink) | ||
|
gismo dashul poate fi folosit si de boars ravagers wolves si de strutzi parca nu numai cats and even so daca ai dash trained pe un pet ia si bestial swiftness.. isi merita 1 punct cheltuit din plin iar din cate stiu eu tu esti bm hunter si imp mark e mult mai bun decat efficiency .. daca raidezi folosesti oricum aotv sau dai fd si mananci si bei daca ai nevoie si daca encounterul iti permite sa pierzi timpul in felul asta pe cand imp mark adauga ap pt mele classes ( that means rogues dps warrs druids care o sa beneficieze de pe urma lui in a pve situation si avand in vedere ca esti low lvl atm imp mark inseamna more ap for your pet ia buildul ala care l a postat maxescu pe screenshots acum cateva zile e cel mai bun build pt un bm hunter cu mici variatii ce apar in functie de preferinte personale
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #667 (permalink) | ||
| http://www.wowhead.com/?talent=mybh0xgRVzVoVVbRV dupa parerea mea asta e cel mai bun build de grind/lvl-up pe BM dc nu am pus ferocious inspiration? pentru ca nu castigi foarte mult damage cu el, chiar daca e up cam tot timpul.... perfer imp aoth pentru ca procuieste destul de des, iar intr-un boss fight un proc+rapid fire+trinket scoate un damage bunicel... in ceea ce priveste pets e destul de simplu parerea mea: daca esti nightelf si faci si pvp - cat pentru prowl daca nu orice pet cu claw sau gore ca sa merite punctele puse in bestial discipline si go for the throat asa io faceam grind non stop atat la 70 cat si de la 60 la 70...nici nu prea ai nevoie de mana... (atunci era mend pet channeled, deci mai greu ) PS. nu faceti greseala sa mergeti pe marks tree pana nu aveti 41 in bm tree...aimed suxx anyway (singurul motiv pt care trebuie luat e mortal shots) | |||
|
| | #668 (permalink) | ||
| Papa Bear | Quote:
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #669 (permalink) | ||
|
amandoua au avantajele sale .. depinde cum intelegi tu a fi folositor pt un raid si cum privesti lucrurile .. cu imp mark bufezi tot meleul care ataca targetul cu 440 ap intr un timp relativ scurt ( avand in vedere ca esti intr un raid si nu esti singurul hunter din party ) effectiveness iti economiseste 11 mana pt fiecare steady si in medie 25 mana pt arcane/multi shot care in functie de speed ul care l ai pe range weapon o sa poti sau nu sa le spamezi pe amandoua in mod regulat nu inteleg de ce compari aoth cu aotv nu au nici o legatura vrei dmg bagi aoth vrei mana regen schimbi pe aotv simple as that .. nimeni nu te lockeaza pe un aspect + ca gismo nu are treaba cu raiding ul atm ![]() edit : http://www.wow-europe.com/en/info/ba...00000000000000 cam asa arata buildul de care vorbeam .. variabilele de care vorbeam fiind imp aoth sau endurance si daca ti place mai mult imp mend spirit bond sau animal handler
__________________ Screw you guys!....Im going home! Last edited by pr45l3a; 17-07-2007 at 16:38.. | |||
|
| | #670 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo, vad ca setul de [Felstalker Belt] samd, merge pe Agility, Inteligenta... eu merg pe Stamina, Agility,dar na, se poate schimba. Era un site special de Hunteri unde vedeai cam tot ce e bun de hunter si de unde sa iei stie cineva care e?
|
| | #671 (permalink) | ||
| www.wow-loot.com pt toate clasele upcoming patch: # Freezing Trap and Scare Beast duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds. ce bine ca nu mai joc cu hunter | |||
|
| | #672 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
da-i in pm, am dat 1g 62s pt freeze trap sa tina 15 secunde. Ce slbz fac acuma, daca-mi reduce la 10 ? Vreu banii inapoi, in mortii lor. xD
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #674 (permalink) | ||
| Quote:
Mda, nasoala treaba cu freez trapu. Era un Life Savior de multe ori.
|
| | #676 (permalink) | ||
Pentru raiduri trebuie sa fii MM ? :/ Sa inteleg ca BM e bun pt pvp ? MM e mai bun pt PVE ? Survival e mai bun decat BM in pvp ? avand in vedere faptul ca tu esti tinta principala si deci nu ai cum sa nu faci putin melee. ![]() De ce se zice Huntard? hunterul nu e bun? cand mobii " run away in fear", eu ii pot dobori fara sa ma misc, pe cand cei de melee fug dupa mobi ca disperatii, sa-i casapeasca ![]() Eu pot face solo instante ca hunter. Cu inca un hunter de lvlul meu ( 54 ), cred ca ne putem descurca in brd. In zf ma descurc cu 3 mobi elite de 45. Nu inteleg de ce este privit hunterul atat de urat.
|
| | #677 (permalink) | ||
|
huntard=hunter+retard e o clasa ca si rogue, o joaca multi dar f putini bine hunterul nostru http://armory.wow-europe.com/charact...lade&n=Pleades spec BM, mai in toate 25-men e first dps
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #678 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucureshti |
MMC, zi-le la ceilalti sa invete sa joace. ![]() Hunterul meu: http://armory.wow-europe.com/charact...ar&n=Brunhilda Ies cam 2-5 in medie la DPS. Hunterul unui amic, in aceeasi guilda: http://armory.wow-europe.com/charact...nedar&n=Rivers Nu stiu daca are PVP gearul pe el momentan, el iese cam 1-3 la DPS. Hunterul NU este top DPS class. POATE sa fie top dps, dar asta in cazul in care restul sunt noobi. Edit: BM FTW!
__________________ Optimismul ajuta la o viatza mai lunga! | ||
|
| | #679 (permalink) | ||
| Te inseli amarnic gigele. Am jucat la cel mai inalt nivel de PvE pana de curand si in foarte multe encounters eram top DPS. Of course as BM. Dar trebuie sa joci perfect, pe cand celalate clase nu trebuie sa se straduiasca atat de mult ca sa faca top DPS. Recunosc, momentan rogues sunt cea mai buna clasa de DPS, dar un hunter bun, in conditii f. bune (~50-100ms, 40-50fps medie fara spikes de 10fps or less, etc) plus gear mereu egal sau mai bun decat al rogues de ex. cu care esti competitor, poate sa fie lejer #1 in DPS in foarte multe encounters.
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #680 (permalink) | ||
|
Trebuie sa joci perfect ca BM ![]() /petattack /cast [target=pet, dead] null; [target=pet, noexists] null; [target=pettarget, exists] Kill Command /castsequence reset=3 Steady Shot, Auto Shot | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |