![]() |
| | #681 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucureshti | Quote:
Cam asta incerc sa zic si eu. Hunterul trebuie sa joace perfect, si are cele mai mari handicapuri legate de lag fata de orice alta clasa. E ca si cum ai spune: "X, tu dai cu un buton acolo" si "Y, vezi ce faci ca la tine e complicat". Evident, favoritul e X la DPS (mage, rogue, warlock, SP) si nu Y(hunter). Stiind ca eu nu joc perfect, daca ies locu 1-3 la DPS tip la magi/warloci/rogues sa dea mai mult dmg.
__________________ Optimismul ajuta la o viatza mai lunga! | ||
|
| | #682 (permalink) | ||
|
Burghy, eu nu foloseam macro-ul inainte de 2.1 Si dupa 2.1 am renuntat la el ca iti distruge skill-ul si e foarte plictisitor in the end.REAL_BAYCEE grupul meu era usualy, warlock, paladin, MM hunter, feral druid.
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #683 (permalink) | ||
|
baa...deci cat pot sa uras ... rogues... desi recent nu am avut probleme cu ei, dar cu unii pur si simplu nu pot sa fac nimic. warlocks... the gay fighting. Trimit cate un "pet" dinala urat cu securia pe tine, ala parca iti da si stun, si pur si simplu uneori iarasi n-am sanse. Pe unii i-am omorat fara probleme paladinii... nu-i uram pana azi. Paladin level 66, eu level 69. Cred ca am tras la cloante in el, i-am dat si String-ul care ii scade mana, cred ca avea ala asa multa mana... si-a dat lesser heal de vreo 15 ori, si apoi cand l-am adus pe la 30% si-a dat un heal mai mare, si din nou a ajuns full life, si mana pe la 40%... intre timp eu ramasesem fara mana de la toate stringurile is shoturile facute. Apropo de DPS. In battlegrounds, sunt mai tot timpul in tot 3. Si in Alterac Valey chiar.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #684 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BUCURESTI |
am si eu un hunter si eram mai mereu in top 3 dps in bg,toata chestia e sa stii sa stai la distanta sa nu faci drumuri pe la gy ,iar in av mai ales eu zic ca e raiul pt hunteri,jucam de placere rareori muream,e usor sa stai la 30-35 yards si sati alegi victimele,e un pic cam gay la un moment dat,dar asta e clasa,norocul hunterilor.singura chestie care numi place in av e ca hoarda pierde mai mereu.
| ||
|
| | #685 (permalink) | ||
| Papa Bear |
The good ol'days... Cand tineau meciurile zile intregi... eu cu un pala am tinut podul din baza vreo 30 de minute... mama ce de amintiri. Multishot ftw in Av anyway...
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #686 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Imi poate explica si mie cineva, cum se pot bate un shadow priest, ca Beast Mastery ? Din vreo 5 confruntari cu un shadow priest, am castigat zero ![]() Voi cum dati gata un shadow priest ? ce build e bun contra unui shadow priest ?
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #688 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Ok, intrebare: sunt diferente intre tipurile de cat? Acum am the rake, de la level 12, am vreo motivatie sa incerc sa il prind pe broken tooth? in alta ordine de idei, buildul asta arata ok? http://www.wow-europe.com/en/info/ba...00000000000000
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 25-08-2007 at 11:17.. | ||
|
| | #689 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
nu. cat-ul e cat, si wolf e wolf. este doar un singur tip de cat, doar modelul difera. ca sa-ti dai seama despre ce vorbesc: http://petopia.brashendeavors.net/ Daca te-ai uitat la cat-uri, ai observa ca toate cat-urile au aceleasi caracterestici. cacat.. au refacut site-ul.. inainte scria cat la suta are armura, dps, health, dar acuma e pe alta pagina: http://petopia.brashendeavors.net/ht...es.shtml#stats daca vrei sa impresionezi cu un cat, ti-l recomand pe asta: http://petopia.brashendeavors.net/ht...ostsaber.shtml este transparent !
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #690 (permalink) | ||
|
am si eu un hunter mai nou si ma gandeam sa-l fac mainul meu ... ultima alegere n-a fost tocmai cea mai reusita intrebari : 1.cu ce pet fac leveling ? am avut liliacul alb de pe langa undercity la inceput , ulterior am luat un porc din RFk cred si am cam ramas cu ala . Buildu de leveling l-am luat din Joana's horde leveling guide 2.pentru gear o sa farmez probabil Ebon Netherscale si restul pvp dar arme nu stiu inca ce sa-mi iau 2 x [Fel Edged Battleaxe] [Gyro-Balanced Khorium Destroyer] merita farmate matsurile pt astea ? fara sa luam in considerare costurile , sunt arme bune de hunter sau exista optiuni mai bune din crafts/quests/AH . Nu mai am rabdare sa fac rep , sau sa fac aceeasi instanta de 135468 de ori pt un item de kkt care nu pica niciodata cand sunt eu in party (ultimul item pt care am facut lucrul asta a fost [Quagmirran's Eye] 19 runnuri si inca nu-l am )
__________________ oare de ce nu merge ? | |||
|
| | #693 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Mi-am facut acum un an de zile un hunter de fun care l-am abandonat pe la lvl 18. Tot asa , l-am luat pe Rake si avea la momentul respectiv 1.3 speed daca nu gresesc. Am intrat pe el acum cateva sapt , si am obs ca are speed 2. Desi nu-s un jucator de hunter, mi se pare aiurea ... banuiesc ca inainte era o mandrie sa ai un anumit pet. Acum si cu posibilitatea de a face lvl -up mai usor la un pet, lucrurile devin banale , diferind doar look-ul. | ||
|
| | #695 (permalink) | ||
|
Numai porcii au charge. Si nu exista lvl minim, chiar si cei de lvl 1 vin cu Charge 1.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #698 (permalink) | ||
Da, Attack speed 2 secunde este cu patchul 2.2. S-a cacat blizzard pe ei si nu stiu cum sa amputeze si mai rau hunterul.. - hunter's dead zone, target out of sight etc... Eu as zice ca pt pvp e bun warp stalkerul. Pt lvl merge si un cat cu dash sau ceva cu dive.
|
| | #700 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Da, scuze! eram BM si petul ataca la fiecare 1.4 secunde, din cauza a 5 puncte in Serpent Swiftness. Iar cand intra in fenzy, la fiecare secunda. Ca vorbeam de blizz si hunteri : http://forums.wow-europe.com/thread....15903606&sid=1 - nu are legatura cu petul.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |