![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
found cool hunter site www.WoWhunters.com si cei care au o interfatza facuta pt hunter, puteti posta un ss pls ? | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
...Presupunand ca nimeresti sageata cu Concussive Shot si prinzi pe deasupra si sansa aia de 20%, ai reusit sa-l intepenesti pe ala TREI SECUNDE. Useless...[/QUOTE] | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
fratilor acum p bune..................Hunterul e facut sa dea cu arcul puilor (gun, crossbow, bla bla)........ dc poti sa eviti lupta MELEE e mai mult decat indicat....trebuie sa faci totul sa poti da DMG ranged..........(si k sa revin dasta e util Concusive shot-ul)........... "bagati-va mintile-n cap bai" )
| |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
sldr foloseste cu incredere butonul edit si evita double posturile. just an advice ca stiu ca esti nou.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Inapoi la topicul original, pt. ca nu am avut rabdare sa citesc tot :P Orice s-ar spune, hunterul merge cel mai bine cu skilluri ranged. Exceptand poate PvP-ul, unde merg si anumite builduri mixte. De asemenea, vreau sa fac o mica dar importanta precizare celor care nu sunt obisnuiti cu sistemul de aggro etc: NU folositi Growl si Cower in acelasi timp pt. ca se anuleaza una pe alta. Poate o sa vi se para evident, dar am cunoscut hunteri lvl mare care le foloseau pe amandoua si apoi evident, trebuiau sa intre in melee pt. ca petul nu tinea aggro. O alta constatare in cele 20 lvle jucate cu un hunter alt: DMG-ul trebuie sa vina de la tine, nu de la pet. Claw are reset timer mic si pune probleme (out of energy si deci imposibilitate de growl) cand petul trebuie sa tankeze. Pe ansamblu, merita sa sacrifici claw pt. un tankat mai bun, chiar daca dureaza cateva secunde in plus sa omori. Propun: pt. tankat (aka solo play sau grupuri in care ajuti tankul si iei 1 mob de pe el): growl + bite pt. DD (in grupuri, cand tankul are totul sub control): bite + claw + cower Cam asta ar fi... have fun! | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Cu hunter-ul (47 acu) am mers Beast Mastery (34 TP) restu Marksman. Folosesc un ursake acuma (Bangalash e la caldurica un pic) si cu armor aproape 4000 se descurca onorabil. Stau doar pe ranged si cu Growl pe pet. Am facut aseara ZF (+2 rog, 1 paly, 1 druid) si a mers cap-coada (5 questuri) fara nici un wipe, fara ca petul sa moara vreodata, fara sa beau macar un pot de health. Hunterul e good choice. Pentru lvl 55+ o sa trec cam tot pe Marksman pentru raids PvE.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][4x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][640 GB WD HDD][ENERMAX 370W][MX1100+MS NK4000][Horizon 2206SW][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
eu am hunter de 60 si fac druidu de nu stie ce e cu el ![]() e simplu, viper sting la greu, slow-uri (inclusiv wing clip), daca se face urs scare beast si dai in el 10 sec de nu stie ce e cu el. poti sa dai si un aimed shot si ai castigat daca ai nimerit critical. bineinteles la inceput clar pui un trap de freeze. in 20 sec te duci frumos la 41 yarzi, pui hunter's mark si dai aimed shot ![]() cat despre talente eu am 31TP in marksmanship si caut items la greu cu ranged attack power. bineinteles agility cat incape. acum (fara nici un item de set de hunter) am aprox 315 agility fara nici un buff pentru un total de 1150 ranged power cu hunter's mark. cu arc-ul pe care il am cu 115 max. damage si 33DPS dau crit de aimed shot undeva peste 2000 (mai putin pe cei cu plate pe ei :P). maximum am dat 2245. normal crit e undeva pe la 800-900 si auto-shot normal este pe undeva around 200-220, poate chiar mai mult pe cloth wearers. sansa de critical este f. mare btw... restul de talente le am puse in aspect of the hawk si cele pt. traps, concussive si wing clip. si ca sa revenim... in PvP Concussive Shot este arma mortala. Daca nu ar exista te-ai duce dracului ![]() un hunter f. bine jucat este mortal chiar si contra rogue
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Skillurile absolut necesare unui hunter sunt: Trueshot Aura [se mai indura lumea sa te ia la raid instances si cu cat sunt mai multi jcatori melee in party cu atat e mai bine; in plus intra la pet unde efectul e si mai benefic] Scatter Shot [te scoate din rahat atunci cand iti intra baietii sub nas in minimal range dar trebuie facut un script care sa puna petul pe pasiv, altfel se strica vraja] Multi-Shot [e demential mai ales cand prinzi criticale pe 2 sau chiar 3 sageti; singura problema e ca tre sa stai pe loc in timp ce arcane shot poti sa il tragi si din fuga] Aimed Shot [eu zic ca e pacat sa renunti la criticale de 1500-2000+; orice mob mai serios ar trebui deschis cu lovitura asta; merge si la un gank pvp cand il prinzi pe ala culegand floricele] Viper Sring [il folosesc mai ales pe hunteri ca au mana putina si raman destul de repede in kuru gol; in rest orice caster e tinta perfecta... pe wariori si rogues merge un scorpid sting iar serpentul e cam degeaba] Deterrence [e ultima sansa in fata unui adversar melee, mai ales daca a pierdut deja juma' de viata ca sa ajunga laga mine; imi da suficient timp sa bag un scatter shot sau un wing clip si sa ies dincolo de minimal range pentru un concussive] Improved Concussive Shot [e la concurenta cu Efficiency pentru ca oricum ai de bagat 5 talent points la inceput; privind viata unui hunter in ansamblu Efficiency e de departe mult mai folositor -anytime, anywhere- dar un stunn de cateva secunde poate aduce un HK binemeritat] ... parerea mea. Pana la urma problema se reduce la 2 solutii: Beastmaster + 1.2 attack speed pet [sau mai rapid] - Nu mai aveti probleme la PVP, mai ales melee, iar petul o sa le faca zile negre casterilor. La raid instances in schimb o sa fie cam aiurea ca tipa aia la voi sa bagati petul in cusca si skillurile de suport nu prea sunt. Marksman + urs pe post de tank [mananca orice inclusiv paine sumonata de magi] = King of PVE. N-o sa aveti probleme cu raidurile dar la PvP o cam luati in mana de la restul claselor melee. Cand lucrurile se precipita chiar nu mai stiu cu ce sa dau intai... capcane, scatter, concussive, clip sau feign [ca va pierde ala din tinta si intra petul peste el]... si de obicei se ajunge la corpse dragging si nervi cat cuprinde. Eu mi-am facut un build ca sa inglobeze toate skillurile de mai sus. E marfa la PVE mai ales solo, iar la PvP ma descurc atat cat sa ies din rahat, in afara situatiilor cand imi iau stunn din prima si pana dau un deterrence sau un scatter deja mi s-a dus mai mult de juma' de viata. Si inca un sfat... nu renuntati la AGILITY pentru alte balarii de skilluri si bonusuri. Eu am 350+ AGI numai din item-uri verzi si ceva enchanturi pe deasupra si daca nu sunt atent risc sa fac damage mai mare ca main tank-ul si sa imi pun toti mobii in cap. Alternativa la AGI sunt bonusurile de attack power. O sa aveti dps relativ bun dar renuntati la criticale, armura in plus si chance to dodge... adica va taiati singuri craca de sub picioare. In rest, la item-uri tot ce scrie MONKEY pe el e sfant. Bonusurile setului de Beaststalker sunt cam obosite in afara de cazul in care reusiti sa il completati 8/8. Iar la arme... [low speed=munitie putina + damage mare=criticale mari]=PvE sau [high speed=casterii strang din buci]=PvP P.S. Scatter Shot script: /cast Scatter Shot /script PetWait() /script PetPassiveMode() Self-explanatory. One thing to note is to use PetWait instead of PetFollow. You want the pet to be near the opponent when he regains his senses, not running heave-ho slobbering like nuts back at you.
__________________ Amin. Last edited by Inger Ingeras; 03-05-2005 at 18:43.. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
Sunt doar 50 si nu stiu daca se schimba drastic situatia la 60 dar am spulberat cam orice hunter am intalnit pana acum chiar si daca erau cu 2-3 nivele mai mari. E drept ca, spre deosibire de warrior care nu ma atinge, un hunter are sanse sa-mi ia 2/3 din hp-uri | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
in general e bine ca hunter sa eviti warriors la PvP masiv (vezi tarren mill/southshore) pt. ca ii faci damage foarte putin si clar are tot timpul in spate un healer. si priest e f. greu de facut ca odata ce are shield-ul pe el ai pierdut timp pretios. un hunter trebuie repede sa dea cu tot ce apuca in PvP. in schimb daca vezi warlocks sau shamani go for it imediat cel putin warlocks pica imediat la 41 de yards nu prea are ce sa-ti faca...un mag e periculos rau. cum zicea si Ingeru` cu un arc low speed e excelent dar pierzi massive damage care este must have (a se citi crossbow, dar sunt destul de rare din pacate ). si nici viper sting pe el nu prea merge ca la lvl60 are cam 7000-8000 mana si pana i-o dai jos apesi deja pe butonul de release ![]() alta clasa superba de facut in PvP este rogue! eu daca sunt la hunting nu mai stau cu track humanoids ci cu track stealth. roxxorz daca l-ai vazut s-a dus rpd... ii pui imediat hunter's mark si nu mai are ce face...
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Problema noastra e ca foarte multa lume joaca destul de prost cu hunterii si din cauza asta cam toti stramba nasul cand aud de noi. Un pet menagement bun e esential pentru orice hunter. Adica eu si cu king b de lvl 60 avem vreo 6500-7000 hp si aproape 200 dps impreuna, fara sa mai punem la socoteala skillurile. Dar se mai gasesc unii care sa o dea in bara si in wipe-uri prin instante din cauza petului... deja m-am obisnuit sa se uita toti la mine de parca as fi oaia neagra a grupului. La PvP ne descurcam onorabil impotriva oricarei clase, mai putin in fata unui mag care stie sa ne exploateze slabiciunile. Sheep la pet, freeze pe hunter si intrat in minimal range ca sa nu mai poate trage cu arma dar totusi pastrata o distanta suficienta ca hunterul sa nu poata riposta melee. Singura noastra scapare e un scatter shot, pe care ma indoiesc sa il foloseasca prea multi si in plus nu face decat sa traga nitel de timp in fata inevitabilului.
__________________ Amin. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
i know ur feeling Inger Toata lumea imi zice cand merg in instante "Take care of the pet!!!!111"... Like am jucat 60 de lvls si nu stiu sa-l controlez :P ? anyway pet-ul in instante este salvator! tine frumos un mob ![]() apropo mie king b mi se pare cel mai bestial. are hp/armor destul cat sa reziste la 2 mobs (fara talente in beastmastery). are damage f. bun in comparatie cu cat-uril din WS care sunt ok dar arata bestial
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Nu mi s-a intamplat pana acum, in vreo instanta, sa cauzez wipe cu pet-ul. Ba mai mult... e mai apreciat decat sunt eu, ca le face economie la repair main-tank-urilor Si nici nu am dus lipsa de invitatii din afara ghildei in instante de lvl mare. Cam orice raid group are nevoie de 1-2 hunteri si nu atat pt dps, cat pt pet (care e o forma de aggro control foarte eficienta), pt freezing trap, pt scorpid sting si combinatia multishot/volley care ajuta AOE-ul magilor. Pe de-alta parte un hunter va fi oricand un opportunity-tank mai eficient decat un rogue, prin prisma mail-ului si a nenumaratelor modalitati prin care poate sa evite sa moara in-combat.Locul hunterului in party de 5 e discutabil, insa. Warrior, Pally, Mage si healer sunt must-be. Locul nr 5 e o disputa intre hunter, warlock, rogue si chiar secondary healer. Depinde foarte mult de instanta si de aceea cred ca nu are nici un sens sa dobanditi "complexul hunter-ului" (foarte la moda pe forumuri). Hunterul desi e versatil, nu e util chiar in orice situatie, asa cum nici rogue-ul nu este.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Nu stiu cum sa zic da' petul are in general un armor rating cu 10% mai bun ca al meu. Daca dau peste un mob mai dificil il plimb cu distracting shot / disengage intre mine si animalut in asa fel incat sa deain amandoi dar sa nu omoare pe nici unul. De curiozitate i-am dat tame lui Shay-Rotam si am descoperit ca e doar un King B cu 1.5 attack speed si fara improved movement speed. In consecinta si-a luat un abandon prompt. Am pastrat totusi un frostsaber meat in speranta ca o sa il imblanzesc pe Sian-Rotam [leul care apare cand Shay e pe moarte]. Pe post de PvE tank folosesc un lup [ex lvl 51 elite vilebranch raiding wolf disponibil la ultimul etaj al templului Jintha'Alot din Hinterlands] cu improved movement speed si bite rank 8 [ca nu merge sa invete claw] si sunt atat de multumit de el incat nu m-am mai sinchisit sa imi iau si un urs. Ma enerveaza totusi ca e cam fomist si sunt nevoit sa il tin numai cu Cured Ham Steak [pentru ca nu se mai atinge de altceva la lvl 60] in timp ce pisica o impac usor cu Zesty Clam Meat care se gaseste din abundenta in scoici.
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Ieri seara mi-am facut o gramada de nervi prin EPL ca imi tot aluneca allianta pe sub nas fara ca eu sa ii pot da jos de pe cal pentru o discutie mai serioasa intre 4 ochi [concussive ii incetineste dar stunnul pica atat de rar incat HK-urile sunt ca si inexistante]. ... Si ieri seara am mai descoperit ca Scatter Shot intepeneste adversarul mult mai eficient, indiferent daca e mounted sau pe jos. Ideea e simpla... baiatu e calare, tu pe jos. Te apropii suficient cat sa il poti intercepta cu un concussive, il ajungi din urma cu aspect of the cheetah si il itepenesti cu scater shot. Mai departe mai ai nevoie doar de un lubrifiant bun. Scatter shot e demential la PvP dar in afara de scriptul care pune petul pe pasiv mai trebuie avut grija sa trageti lovitura din mers. Daca stati pe loc se activeaza si auto fire de la arma si vine imediat un glont care il scoate din stunn. Happy HK hunting !!!
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Cele mai bune arme de melee pt un hunter (din afara MC) sunt de departe 2 Dawn's Edges pt dual wield sau un Treant's Bane pentru 2h (desi s-ar putea sa luati kick din party daca dati roll vs warrior la asta). Iar ca trinket eu nu am de gand sa port altceva decat Blackhand Breadth si Insignia of the Alliance. Precizez din nou ca nu ma refer la echipament de Molten Core.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Atat timp cat reusesc sa pastrez distanta intre mine si adversar un Massacre Sword of Agility [+26 agi=52 ranged attack power printre altele...] imi este mai mult decat folositor. Iar daca e vorba de melee pun mana pe Lord Alexander's Battle Axe. Oricum... melee-ul trebuie evitat cu orice pret. Gandeste-te ca o sa ai de-a face cu Rogues [de la care iei numai dodge si parry], Warriori [care au armura si HP la greu] si Paladini [pe care trebuie sa ii ''omori'' de vreo 2-3 ori]. E inutil sa mai subliniez ca intr-o lupta cu o clasa melee jumatate din timp esti stunned iar in rest incerci sa fugi din minimal range. In plus... damage-ul melee al unui hunter e relativ mic, asa ca bonusul de la critical nu e mare branza raportat la viata si armor ratingul arversarului.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |