![]() |
| | #781 (permalink) | ||
| http://www.wowhead.com/?talent=cVf0zxgRVzAoE0bRV mi se pare mult mult mai viabil pentru BM... maxescu no offense da ...poti sta tu pe toate canalele de IRC ca una e teoria si alta e practica. BM hunter este eficient in 2v2 si 3v3 unde majoritatea luptelor sunt dinamice si foarte rapide. 1.Bestial discipline useless? da da...poate alta data...rolul abilitatilor pet-ului nu este pentru damage, este pentru utilitate, claw si poison pentru interrupts si no dispell 2.Ferocious inspiration este inutil...daca vrei mortal shots 5/5...daca nu vrei mortal shots bagi ferocious inspiration si hawk eye. 3.AOTM improved e foarte bun, dar gismo nu ai cu el 45% dodge niciodata( ai cam ~30% cu tot cu catlike) 4.AOTV in arena e useless...daca esti vs melee bagi monkey daca nu ai numai caster bagi monkey | |||
|
| | #782 (permalink) | ||
|
AOTV useless in arena ? O mare problema a hunterilor in arena e ca raman oom preety fast. Stiu o gramada de hunteri care au mers chiar pe dual Int enchants cu dual wield. Si sunt hunteri care joaca la 2200+ Daca ai parte de un meci rapid in 2v2 of course ca nu joci cu AOTV, dar in general cand se ajunge la fineturi si lupta se prelungeste foarte mult AOTV ftw! You'll be the last one with mana, a lot of mana! Si, bineinteles ca daca te prinde un rogue, warrior in melee bagi monkey, doh. E la mintea cocosului, dar idea e SA NU TE PRINDA! EDIT: Acum am vazut ca nu ai nici macar Efficiency in MM... wtf ? Oricum, ithanium am jucat hunter din prima zi si am stors din clasa asta tot ce era mai bun la cel mai inalt nivel
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #786 (permalink) | ||
|
hit rating nu e important?
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #787 (permalink) | ||
|
Maxescu, de ce in BM ai bagat 5/5 imp cs iar in MM ai bagat 5/5 efficiency?
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #788 (permalink) | ||
|
1. Pentru BM iei AP in primul rand (pentru ca iti castiga pet-ul foarte mult din AP) si crit dupa, dar nu e de neglijat. Hit rating in jur de 100. Pui gems de 8-10agi. Pentru PvP(Arena) folosesti Meta gem cu 24AP si Minor Speed. Pentru MM iei AP mainly si again crit cat se poate si hit rating in jur de 130-140. Pe MM ai hits/crits foarte mari asa ca nu prea vrei sa pierzi din ele. Pentru Surv iei Agi si Crit, dupa care AP si aproape deloc hit (ca ai talente). Nu faceti greseala ca pe Surv sa pui numai Agi. Daca sunt alte items care iti dau overall crit mai mult get that, dar idea de baza e gems 8-10agi peste tot (daca nu strici un bonus frumos). Daca ai meta gem (12agi+3%crit dmg) foloseste 8-10crit gems si crit+sta gems. EDIT: M-am facut Surv de curiozitate si pentru ca sunt fan spec-ul asta. Gear vechi de 9 luni de zile and still rocking http://eu.wowarmory.com/character-sh...vencrest&n=Fry 2. @Torque: Mda, prima oara am facut ala de BM si am uitat sa corectez. Efficiency all the way. Concussive shot poate sa fie important contra 1-2 clase, dar nici contra la alea ca la cat de mic e cd pe Intercept cu Arena set bonus nu prea are rost. E mai bine sa ai mana destula cand restul o freaca la regen
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. Last edited by maxescu; 11-12-2007 at 15:53.. | |||
|
| | #790 (permalink) | ||
|
Dash e must have oricum ai pune-o ![]() Cobra Reflexes (more Frenzy), Dash, Claw, max. Stamina. Dar mai bine iti iei un Ravager din Netherwing mine. E 70 si e cel mai bun pet. Asta daca esti lvl70, daca nu cat-ul e best overall around. Pentru leveling este super tare porcul btw.
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #791 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
porcul din RFK ![]() http://petopia.brashendeavors.net/ht...ngagamar.shtml http://petopia.brashendeavors.net/ht...b_agamar.shtml
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #792 (permalink) | ||
|
Asta mă gândeam eu acum (sunt în RFK ) şi vroiam să întreb. Este vreo diferenţă de stats (la level egal evident) între un Agam'ar şi Corrupted Mottled Boar? După ce e tamed, normal. | |||
|
| | #793 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
nu. toti porcii au aceleasi statsuri, indiferent de cum arata. http://petopia.brashendeavors.net/ht...es.shtml#stats
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #795 (permalink) | ||
|
da maxescule sunt 70 de 1 sapt http://eu.wowarmory.com/character-sh...enedar&n=***** am pet leul alb din Winterspring, ma gandeam sa ii pun growl dash claw si bite. si sa renunt la prowl. stiu ca ravagerii sunt cei mai buni la dps pt ca au gore care le da 50% sansa pt extra atack. unde gasesc unu level mare? momentan am luat si un scorpid din SMV lvl 69 deoc pt arene am inteles ca e f bun | |||
|
| | #800 (permalink) | ||
|
nu prea isi dau abolish .. cred ca nus obisnuiti .. singurii care si dau dispell instant la scorpid sunt paladinii ![]() eram doar curios daca are vreun sens sa pun viperul pe el
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |