![]() |
| | #823 (permalink) | ||
| oricum ai lua o aimed-multi-arcane-autoshot e o idee proasta din mai multe puncte de vedere .. ramai fara mana dupa 3 mobi .. o sa ai mobul pe tine fara sa apuci sa dai mai mult de un autoshot.. si cu siguranta la lvl 64 nu omori tu nimic de acelas lvl din 3 hits mai ales daca esti bm.. sa fim seriosi hunterul nu e caster .. lafel ca si warriorul si rogueul functioneaza pe principiul autohit+special hit chiar si cu autoshot+steady o sa iei aggro de pe pet .. ma mir cum mai sunt puse intreabari de genu de oameni care deja au trecut prin niste mainuri serioase
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #826 (permalink) | ||
| asta ma si intereseaza la 70 sa-mi farmeze gold & stuff pt shamanfaci macro :P
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #827 (permalink) | ||
| Quote:
dupa ce iti pui niste epice calumea pe tine merge sa dai 3 shot cum zici tu dar in timp ce lvlezi astea sunt doar povesti sau prostie .. get used to shot rotations pt ca asta inseamna hunterul atm
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #829 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?0000000000000000000000505201205113051135003303030512000010000000 Ok, am sa incep alt thread. Last edited by Cloudz; 17-01-2008 at 20:25.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #830 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | dar ti-as recomanda un 0/31/30 Pierzi tu 10% ap, dar castigi 2%agi ( combat experience din MM ) + 15%agi ( lightning reflexez din SV ), ceea ce inseamna ca ai castigat in felul asta attack power, dodge, armura, fata de doar 10%attack power. Castigi Hit rating ( ramai cu gura cascata cand dai un miss pe Scatter Shot ). Castigi sansa sa nu-ti reziste la trapuri ( iti plangi zilele cand un rogue/warlock iti da rezist la un snake trap ). Castigi crit pe raptor si mongoose, pt ca cat de uber ai fi tu, tot duci o parte din batalie la melee. Atentie ! E un build f bun contra melee ( warr, rogue, druid, shaman, pala etc ), dar nu prea bun contra casterilor. http://www.wowhead.com/?talent=cZEsbRVzG0oZ0GV0tf0uV Cu buildul asta am batut un druid si un warrior in acelasi timp. Druidul a fost nub ca nu a iesit din cat form sa-si dea heal ( deh, credea ca 2 v 1 o sa castige ) edit: nush ce pana mea a avut, dar era un build gresit. L-am corectat. Trap mastery am pus ca sa poti sa treci la lvl-ul urmator( dar oricum, e folositor, ca de multe ori am intampinat rezisturi la trap ), spre killer instinct si lightning reflexez. Poti jongla intre Humaniod Slaying si Hawk eye, dar daca pui pcte in ambele, ramai fara Lightning reflexez.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! Last edited by gismo; 18-01-2008 at 00:01.. Reason: Era linkul gresit. | ||
|
| | #832 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #833 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
uite aici alta incercare (5/32/24)... nu inteleg de ce tot fugi de minunatia asta care e counteratack, sau poate de ce eu tin mortis sa o folosesc...oricum, uite aici un build: http://www.wowhead.com/?talent=cxZVVbREzG0oZchVht00u ai folosit acolo 5 puncte in conc shot, mi se pare o pierdere mare de puncte, pe care am incercat sa o remediez aici cu 5 puncte in imrpoved hawk aspect, care dupa parerea mea e bestial si orice hunter trebuie sa o aiba, procc-ul e minunat )-------------------- Editare ulterioară -------------------- nu am sa mai postez thread nou, in schimb haideti sa vorbim despre PvE build multi zic ca un MM va face mai mult damage decat un BM, iar un surv ar fi tata lor. nu stiu despre surv, nu am avut un hunter full surv, in schimb am mers mereu pe BM, in primul rand pentru ca raiding is all about killing the bosses, ceea ce implica de foarte multe ori o lupta care dureaza, deci trebuie un amount de damage constant plus survabilitate. linkul pentru buildul meu e mai jos: http://www.wowhead.com/?talent=cEbo0xxRVuVoVVbRV de ce am ales acest build unui MM? pentru un singur lucru (poate doua, cine stie cunoaste^^) si acela e DPS. intr-adevar, cu gearul care il am acum pe mine am un crit chance de peste 27% unbuffed dar un RAP de aproape 1700. cifrele nu sunt nemaipomenite, dar nici gearul nu este unul stralucit. cu toate acestea dps-ul meu e mia mare decat al unui MM sau surv, cele 5 puncte in serpent`s swiftness fac ca BM ca fie o mitraliera. nu am avut niciodata curiozitatea (eh, nu, mor de curiozitate, dar e timpul prea scurt) sa vad cat ar fi dps-ul cand am toate proccurile si skillurile activate, dar mitraliera e cuvantul cel mai potrivit (folosesc arcul de la print, sunt troll-berserking) si trebuie sa recunosc ca folosesc in raiduri macro-ul auto-steady/kill command si arcane shot. nu mai stiu sigur daca asta e macro-ul, nu sunt acasa, dar am sa editez postul daca nu e asa: /#showtooltip Steady Shot /castsequence reset=3 Steady Shot, !Auto Shot /castrandom [target=pettarget, exists] Kill Command /script UIErrorsFrame:Clear() poate mai trebuie sa editati castingul de 3, eu il folosesc pentru ranged wep cu viteza 2.90 Last edited by Cloudz; 19-01-2008 at 06:10.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #834 (permalink) | ||
|
si io daca am 3.1 speed, pun acolo 3.1? da' cu macro ala te pui semi afk la bosi, cel putin la gruul cand am fost, am avut un singur cave in, sa ma dau un pic la o parte si m-am miscat dupa piloni la ground slam doar, easy mode
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #836 (permalink) | ||
|
era sa zic eu unde ar trebui sa intram noi
|
| | #838 (permalink) | ||
|
Macro-ul corect e: /cast Kill Command /castsequence reset=3 Steady Shot, !Auto Shot; /script UIErrorsFrame:Clear(); [target=pettarget, exists] e practic inutila din moment ce KC o sa fie folosit doar daca pet-ul are target. As easy as it gets!
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #840 (permalink) | ||
|
In mare da, dar nu e singurul factor. Pentru orice clasa in ziua de azi group setup-ul e mai important decat orice. Ca daca ajungi ca hunter in grup cu paladini si locks e gay. Daca esti in grup cu dps warrior, enhancement shaman, feral druid sau poate inca un BM hunter deja dps-ul tau creste considerabil. Plus un Surv hunter in raid si te-ai scos. Gandeste-te ca pet-ul o sa aiba BShout, +10%AP, Str totem, Agi totem, +5%crit, +EW de la Surv. Plus ca ai si tu Agi totem, +5%crit, +EW (~250AP). La noi lately e asa: Gr1: Warr Tank, Enh Shaman, Surv hunter, Feral Druid, DPS Warrior Gr5: DPS Warrior, Enh Shaman, Rogue, Rogue, BM Hunter Dar, da, in principu spam the macro and be amazed
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |