Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-12-2007, 14:40   #821 (permalink)
Registered User

MagicB's Avatar

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
no no, am testat cum zice maxescu, works like a charm, nu iau agro de pe pet si cade frumos, plus ca mana se consuma doar cand dau mend pet

@magicB petu era acelasi nivel cu tine cand l-ai luat?
Nope ... eu eram vreo 60-61 cand am zis ca hai sa-mi iau porcusor agresiv :P ... o recuperat el destul pana la diferenta asta de 3 nivele care tot o mentine momentan de cand eram eu vro 64.

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2007, 18:38   #822 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
no no, am testat cum zice maxescu, works like a charm, nu iau agro de pe pet si cade frumos, plus ca mana se consuma doar cand dau mend pet

@magicB petu era acelasi nivel cu tine cand l-ai luat?
pentru chinezi da

angry is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2007, 19:01   #823 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

Quote:
Originally Posted by angry View Post
pentru chinezi da
oricum ai lua o aimed-multi-arcane-autoshot e o idee proasta din mai multe puncte de vedere .. ramai fara mana dupa 3 mobi .. o sa ai mobul pe tine fara sa apuci sa dai mai mult de un autoshot.. si cu siguranta la lvl 64 nu omori tu nimic de acelas lvl din 3 hits mai ales daca esti bm.. sa fim seriosi
hunterul nu e caster .. lafel ca si warriorul si rogueul functioneaza pe principiul autohit+special hit
chiar si cu autoshot+steady o sa iei aggro de pe pet .. ma mir cum mai sunt puse intreabari de genu de oameni care deja au trecut prin niste mainuri serioase

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2007, 19:53   #824 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

n-o sa ai mobu ca am zis ca dai fd,dar cum domnle sa mergi prin zangarmarsh ca robotu sa dai auto, steady, auto, steady

Old 28-12-2007, 20:53   #825 (permalink)
Registered User

MagicB's Avatar

Quote:
n-o sa ai mobu ca am zis ca dai fd,dar cum domnle sa mergi prin zangarmarsh ca robotu sa dai auto, steady, auto, steady
Cu un ziar langa tine works like a charm

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2007, 12:18   #826 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Quote:
pentru chinezi da
asta ma si intereseaza la 70 sa-mi farmeze gold & stuff pt shaman

Quote:
faci macro :P

Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol.

m-m-c is offline    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 31-12-2007, 15:05   #827 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

Quote:
dap intradevar si cum iti da rezist la fd 30% din cazuri si cum fd ul are 30 sec cd .. bafta multa
dupa ce iti pui niste epice calumea pe tine merge sa dai 3 shot cum zici tu dar in timp ce lvlezi astea sunt doar povesti sau prostie .. get used to shot rotations pt ca asta inseamna hunterul atm

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2008, 15:52   #828 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

okeeeey

Old 17-01-2008, 20:25   #829 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by zacusca_man View Post
pana la 40 si mi se pare destul incat sa simt ce poate un hunter,si nu am vb degeaba ca am intrebat mai multi hunteri de la mine din ghilda daca era asha de greu de omorat mobii ca mie nu mi se pareau,si toti mi-au zis ca e ushor chiar si cu ceva lvl mai mari ca tine,so l2 play your class,and btw casteri nu poarta mail :P daia se compenseaza cu dmg
ai auzit de mitul "7 levele mai mari", ei bine, nu e mit
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by RaDuke View Post
Hunter la melee? Hmm. Cam 5% din timp ar trebui sa fii melee, pentru ca aceasta clasa sa aiba vreo noima.
Concussive Shot - Useless? este a must pentru PvP...
La fel si Improved Wing Clip...
Singura data, dupa parearea mea, in care trebuie sa folosesti melee e atunci cand dai wing clip, ATAT! (aplicabil in PvE/PvP), dar, daca vrei neaparat PvP (si hunterii sunt fenomenali, you just gotta know your class), as recomanda deterence + counterattack, ceea ce ar duce la un build 0/40/21. Da, se pierde silencing shot, dar cate se castiga! Aveti aici:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?0000000000000000000000505201205113051135003303030512000010000000
Ok, am sa incep alt thread.

Last edited by Cloudz; 17-01-2008 at 20:25.. Reason: Automerged Doublepost

Cloudz is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 22:05   #830 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
WoW Characters

dar ti-as recomanda un 0/31/30
Pierzi tu 10% ap, dar castigi 2%agi ( combat experience din MM ) + 15%agi ( lightning reflexez din SV ), ceea ce inseamna ca ai castigat in felul asta attack power, dodge, armura, fata de doar 10%attack power.
Castigi Hit rating ( ramai cu gura cascata cand dai un miss pe Scatter Shot ).
Castigi sansa sa nu-ti reziste la trapuri ( iti plangi zilele cand un rogue/warlock iti da rezist la un snake trap ).
Castigi crit pe raptor si mongoose, pt ca cat de uber ai fi tu, tot duci o parte din batalie la melee.
Atentie ! E un build f bun contra melee ( warr, rogue, druid, shaman, pala etc ), dar nu prea bun contra casterilor.
http://www.wowhead.com/?talent=cZEsbRVzG0oZ0GV0tf0uV
Cu buildul asta am batut un druid si un warrior in acelasi timp.
Druidul a fost nub ca nu a iesit din cat form sa-si dea heal ( deh, credea ca 2 v 1 o sa castige )

edit: nush ce pana mea a avut, dar era un build gresit. L-am corectat. Trap mastery am pus ca sa poti sa treci la lvl-ul urmator( dar oricum, e folositor, ca de multe ori am intampinat rezisturi la trap ), spre killer instinct si lightning reflexez. Poti jongla intre Humaniod Slaying si Hawk eye, dar daca pui pcte in ambele, ramai fara Lightning reflexez.

Last edited by gismo; 18-01-2008 at 00:01.. Reason: Era linkul gresit.

gismo is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 23:04   #831 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

nu se merita trap mastery :|
si mm hunter poate lua surefooted
tu acolo nu ai pus talente pe hawk eye
.. cam useless buildul

Old 17-01-2008, 23:07   #832 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by gismo View Post

dar ti-as recomanda un 0/31/30
Pierzi tu 10% ap, dar castigi 2%agi ( combat experience din MM ) + 15%agi ( lightning reflexez din SV ), ceea ce inseamna ca ai castigat in felul asta attack power, dodge, armura, fata de doar 10%attack power.
Castigi Hit rating ( ramai cu gura cascata cand dai un miss pe Scatter Shot ).
Castigi sansa sa nu-ti reziste la trapuri ( iti plangi zilele cand un rogue/warlock iti da rezist la un snake trap ).
Castigi crit pe raptor si mongoose, pt ca cat de uber ai fi tu, tot duci o parte din batalie la melee.
Atentie ! E un build f bun contra melee ( warr, rogue, druid, shaman, pala etc ), dar nu prea bun contra casterilor.
http://www.wowhead.com/?talent=cZEsbRVzG0oZcMi0xf0hV
Cu buildul asta am batut un druid si un warrior in acelasi timp.
Druidul a fost nub ca nu a iesit din cat form sa-si dea heal ( deh, credea ca 2 v 1 o sa castige )
am fost un timp si asa... nu mi-a placut foarte mult, oricum am sa postez un thred...sa vad cum merge, ceva despre builduri, ce si de ce...l-am facut cam 95% dar inca nu l-am postat... ca mi-e lene si-s inca la munca, dar poate in seara asta

Old 19-01-2008, 06:10   #833 (permalink)
Registered User

uite aici alta incercare (5/32/24)... nu inteleg de ce tot fugi de minunatia asta care e counteratack, sau poate de ce eu tin mortis sa o folosesc...oricum, uite aici un build: http://www.wowhead.com/?talent=cxZVVbREzG0oZchVht00u
ai folosit acolo 5 puncte in conc shot, mi se pare o pierdere mare de puncte, pe care am incercat sa o remediez aici cu 5 puncte in imrpoved hawk aspect, care dupa parerea mea e bestial si orice hunter trebuie sa o aiba, procc-ul e minunat )
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
nu am sa mai postez thread nou, in schimb haideti sa vorbim despre PvE build
multi zic ca un MM va face mai mult damage decat un BM, iar un surv ar fi tata lor. nu stiu despre surv, nu am avut un hunter full surv, in schimb am mers mereu pe BM, in primul rand pentru ca raiding is all about killing the bosses, ceea ce implica de foarte multe ori o lupta care dureaza, deci trebuie un amount de damage constant plus survabilitate. linkul pentru buildul meu e mai jos:
http://www.wowhead.com/?talent=cEbo0xxRVuVoVVbRV
de ce am ales acest build unui MM? pentru un singur lucru (poate doua, cine stie cunoaste^^) si acela e DPS. intr-adevar, cu gearul care il am acum pe mine am un crit chance de peste 27% unbuffed dar un RAP de aproape 1700. cifrele nu sunt nemaipomenite, dar nici gearul nu este unul stralucit. cu toate acestea dps-ul meu e mia mare decat al unui MM sau surv, cele 5 puncte in serpent`s swiftness fac ca BM ca fie o mitraliera. nu am avut niciodata curiozitatea (eh, nu, mor de curiozitate, dar e timpul prea scurt) sa vad cat ar fi dps-ul cand am toate proccurile si skillurile activate, dar mitraliera e cuvantul cel mai potrivit (folosesc arcul de la print, sunt troll-berserking) si trebuie sa recunosc ca folosesc in raiduri macro-ul auto-steady/kill command si arcane shot. nu mai stiu sigur daca asta e macro-ul, nu sunt acasa, dar am sa editez postul daca nu e asa:
/#showtooltip Steady Shot
/castsequence reset=3 Steady Shot, !Auto Shot
/castrandom [target=pettarget, exists] Kill Command
/script UIErrorsFrame:Clear()
poate mai trebuie sa editati castingul de 3, eu il folosesc pentru ranged wep cu viteza 2.90

Last edited by Cloudz; 19-01-2008 at 06:10.. Reason: Automerged Doublepost

Old 19-01-2008, 14:53   #834 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
si io daca am 3.1 speed, pun acolo 3.1?
da' cu macro ala te pui semi afk la bosi, cel putin la gruul cand am fost, am avut un singur cave in, sa ma dau un pic la o parte si m-am miscat dupa piloni la ground slam doar, easy mode

Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol.

Old 19-01-2008, 16:17   #835 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

/castsequence reset=3 Steady Shot, !Auto Shot
"reset=3" NU INSEAMNA WEAPON SPEED!

Vorbiti aiurea aici...

maxescu is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 18:23   #836 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
era sa zic eu unde ar trebui sa intram noi

Old 19-01-2008, 20:31   #837 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Exista vreo logica in folosirea castrandom acolo? Sau doar asa ca e cool?

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 23:58   #838 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Macro-ul corect e:

/cast Kill Command
/castsequence reset=3 Steady Shot, !Auto Shot;
/script UIErrorsFrame:Clear();

[target=pettarget, exists] e practic inutila din moment ce KC o sa fie folosit doar daca pet-ul are target.

As easy as it gets!

Old 20-01-2008, 02:02   #839 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

pentru ce e faza cu UIErrorsFrame :|
si cica ca sa fii imba dpszors trebe sa spamezi macro ala si sa fii bm ?

Old 20-01-2008, 03:38   #840 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

In mare da, dar nu e singurul factor.
Pentru orice clasa in ziua de azi group setup-ul e mai important decat orice. Ca daca ajungi ca hunter in grup cu paladini si locks e gay.
Daca esti in grup cu dps warrior, enhancement shaman, feral druid sau poate inca un BM hunter deja dps-ul tau creste considerabil. Plus un Surv hunter in raid si te-ai scos.

Gandeste-te ca pet-ul o sa aiba BShout, +10%AP, Str totem, Agi totem, +5%crit, +EW de la Surv. Plus ca ai si tu Agi totem, +5%crit, +EW (~250AP).

La noi lately e asa:
Gr1: Warr Tank, Enh Shaman, Surv hunter, Feral Druid, DPS Warrior
Gr5: DPS Warrior, Enh Shaman, Rogue, Rogue, BM Hunter

Dar, da, in principu spam the macro and be amazed

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules