![]() |
| | #922 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
nu stiu de unde ai inteles ca vorbesc de nebuffat
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #924 (permalink) | ||
|
arena 3vs3 setup : hunter-lock-druid ma gandeam la specul asta pt hunter mi se pare un pic mai mult CC si survability decat la specul clasic de MM http://www.wowhead.com/?talent=cV0MZyV0oVzZcMhhtcMuVk | |||
|
| | #927 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Dupa cum a zis si Xsoul, e un spec versus melee. Oka a spus ca e in echipa cu un warlock. Felhoundul da silence. Si, oricum, daca e comunicare, se poate folosi Wyvern Sting ca silence. Fear pe healer si daca isi da trinketul > Wyvern Daca nu merge, scatter+ trap.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #929 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | alea-s mai mult pt 2v2
|
| | #930 (permalink) | ||
|
Pai contra melee merge mai bine MM, nush de ce trebuie sa te duci surv. Iar din ce stiu eu freezing trap e un no no in arena ca e dispelable. Se pune frost si/sau snake.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #933 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Pai incearca sa te uiti la talentele din mm, ce-ti da in plus, de exemplu: Combat Experience -Increases your total Agility by 1-2% and your total Intellect by 3-6%. Master Marksman -Increases your ranged attack power by 2-10%. Parerea mea e sa pui gemuri cu 10ap si 5 crit strike, 10 agility doar pentru survival pentru ca ai boostul (Lightning Reflexes-Increases your Agility by 3-15% ), si daca faci calculele, 10ap si 5 crit inseamna putin mai mult decat 10 agility . Agility pentru "Combat experience" iei din iteme...Asta zic eu, dar asteapta si alte pareri
| ||
|
| | #936 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Am si eu un farmer hunter pe BM, insa e o chestie care nu o inteleg la pet... Mai nou prowl e default insa tot timpul e activat. Chiar daca il scot din auto-active, dupa dismount iarasi e activ. Cum se poate rezolva problema, de fapt cum scap de prowl?
| ||
|
| | #938 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Culmea, io am claw si rake, iar inainte pisica avea doar bite. Ciudat. Iar prowl e extraordinar de agasant, mai ales ca nici nuste pe pet bar :/ Am inteles ca pe beta petul e buguit, sa fi preluat si patchul acest probleme? | ||
|
| | #940 (permalink) | ||
|
mie imi merge sa dezactivez prowl. probabil ca in arena si in pvp in general e bun cu dash. oricum din cate vad petu a devenit uber imba odata cu patchu asta. crit, hit , dps , hp, totul a fost boostat. heart of the pheonix chiar daca are 5 min cooldown e super. partea aiurea e cd-ul de un minut pentru KC. plus ca am vazut ca steady are 2 min cast time. sper sa ii dau de cap pana luna viitoare. maxescule daca gasesti ceva macrouri nu te sfii sa le impartasesti cu noi
__________________ --= I'm Over The World =-- | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |