![]() |
| | #941 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Matza e mea e mai de la tara, de la pod cu ghostland si eu l-am invatat Bite &shit. Poate si asta conteaza. Altii au probleme cu cower, dash activat etc. Pe forum blizz zicea unul ca peturile sunt buguite si anume "fitzele" noi si pe care care nu le stiau raman pe auto, insa pana in prezent nici un blue post. De testat nu am apucat si nici talentele nu le-am setat, sunt prea ocupat cu Inscription | ||
|
| | #942 (permalink) | ||
| Cat - Pet - World of Warcraft nu e bite aici.
__________________ | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
2sec Steady Shot cast, ~2 sec autoshot attack speed. Daca ai un timing bun, poti face 500-600 damage la o secunda. Macar acuma poti baga un arcane shot si multi-shot, la shto. Cred ca-mi cresc si eu un rogue, ca e la moda.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #945 (permalink) | ||
|
win Instead of getting new ranks of Hawk at level 75 and 80, you now get the new Aspect of the Dragonhawk. This powerful aspect combines all of the effects of Hawk and Monkey. Any talent or glyph that affects either Hawk or Monkey also affects Dragonhawk the same way. The idea is that you retire Hawk and Monkey at level 75 and go to essentially two Aspects: Dragonhawk for combat and Viper for mana regen.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #946 (permalink) | ||
| plm, pe wow-head asa scrie... Claw Rank 11 25 Focus Melee Range Instant Claw the enemy, causing 118 to 168 damage Bite Rank 11 25 Focus Melee Range Instant Bite the enemy, causing 118 to 168 damage sunt asa de cand cu noul patch. si pana la urma, ce spec aveti? exotice ?
__________________ | |||
|
| | #948 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #950 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
BTW, ma gandeam sa-l soloez pe Nathanos Blightcaller <Champion of the Banshee Queen> ca BM. Ce pet imi recomandati ? am un cat cu 7k hp si 11k armura. L-am dus in 20%, pana m-au dat addurile jos. Nu stiu din ce motiv, dupa 2-3 secunde, addurile vin sa ma atace. :/ Am folosit 2xT5 pt a-mi healui petul, insa am renuntat, crezand ca healingul facut de mine este cauza de ma ataca addurile. Am reusit sa-i dau jos addurile cate unu pe rand, dupa care m-am apucat de el. In timpul fightului spawneaza cate 3 scheleti cu 1k hp each. Nush cum se face, de vin direct pe mine si nu imi ataca petul... Anyway, ce-mi recomandati ? Cred ca nu e un mob demn de a fi soloat. Trebuiesc cel putin 2 persoane de a-l da jos.
|
| | #952 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
WoW a fost singurul joc care m-a facut sa spun adio cu mana pe inima lui Warcraft 3. Din primi mei pasi cu hunterul meu tauren , am stiut ca am nimerit in RAI! Hunterul e cel mai tare , cu skiluri BESTIALE , animale puternice si altele. Recomand HUNTERUL!
__________________ Y love warcraft 3 ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
|
| | #955 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
|
| | #956 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Pentru BM spam steady shot si kill command Pentru MM serpent sting-Steady shot x6 si chimera shot ( la boss, la trash nu prea conteaza...) Pentru Surv- am vorbit cu un hunter care e survival si zice ca face steady shot x3 si arcane shot. Have fun | ||
|
| | #957 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | exotic pets
Are cineva idee ce se intampla daca sunt Bm de la 70 la 80 si imi iau un exotic pet iar la 80 trec mm, imi dispare petu-ul ? Teoretic asa ar trebuii sa fie. dar ar fii super naspa chestia, adica imi cresc un pet 10 nivele si ma trezesc fara el la 80. A incerca cineva, stie cineva sigur ce se intampla ?
| ||
|
| | #958 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Petul exotic dispare. Daca iti faci respec si ai ultimul punct in bm petu(non-exotic) isi ia si el un talent reset.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |