![]() |
| | #981 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
1. La level 70-74 nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta dps-ului ( mai ales contra unui mob de lvl 80 - si eu aveam probleme in T6 la level 75 impotriva unui mob de lvl 78+ : miss, miss, low damage mitigated by armor etc ). Mai ales ca esti in verzi si albastre ( hit rating foarte mic, agi foarte putin, attack power mic ). 2. Ia un tanking pet pentru questuri si pune-i talente in stamina si armor + avoidance. Ia-ti un al doilea pet ( eu sfatuiesc un lup pt Furious Howl ) pentru instante. 2. Fa questuri, cateva instante, lvluieste la 80. Dupa ce ti-ai facut rost de 4-5 epice ( craftuite, rep rewards etc ), fa-ti griji despre dps. Primul stats pe care trebuie sa-l maximizezi este hit ratingul ( 8% ), cand esti 80. fa-ti griji cum sa ajungi la 80 cat mai repede, nu in privinta dps-ului !
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #982 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Hit gaseshti din leather, din iteme craftate samd. Pentru 80 cauta Nesingwary 4000, Rusted Link Gauntlets, Aviary Guardsman Hauberk, bracers-urile alea pe 60 Emblems of Valor samd... Neck/Ring de jc craftate si exemplele pot continua.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #984 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Activezi Deterrence si dupa ce se termina Deterrence, folosesti Disengage. Daca nu le ai pe astea 2, nu-ti bate capul cu pvpul la lvl 60. Daca si-a dat Lay on Hands, il bagi in trap si fugi de el, pana la 30y-40y, si-l casapesti iar, sau cel putin incerci ![]() Daca e in trap si vrei sa scapi de el: Feign Death si dupa aia te sui pe mount , pa si la revedere . Saaaaauuuu: Stai pe loc si te rogi sa te omoare repede ![]() Jocul e balansat la level 80. CICA !
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #986 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Am alta parere despre rotatia de sv. Eu folosesc prio shots, ca: Kill shot>Explosive shot>Aimed shot>Black arrow>Serpent sting>Steady shot. Cam asta ar fi rotatia. depinde de ce shot e gata, iti adaptezi rotatia la situatie. Pentru mine merge destul de bine, sunt foarte multumit de SV. Am incercat si marksman dar chiar nu-mi place. Poate e bun, dar nu-mi place.
| ||
|
| | #987 (permalink) | ||
|
eu joc MM tocmai pentru ca toata lumea joaca SV si pentru slacking (faptul ca chimera shot da renew la sting e absolut win) 1. incep cu hunters mark 2. serpent sting 3. aimed 4. chimera 5. steady (pana se termina cd la aimed/chimera) 6. go to 3. am incercat sa maxez arp-ul:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #988 (permalink) | ||
|
evident, a urmat castrarea: Quote:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |