![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
deci... am zis mace sau axe nu roaba da ![]() Oricum... nu stiam ca exista asa ceva... e mult prea tare, pt. asta merita sa bagi 1pc ![]() Quote:
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Am zis 2H Axe sau 2H Mace. Stiu ca exista si staff-uri f bune. Daca gasesc un "End game staff" o sa il folosesc, bineinteles. Deocamdata pentru 1 punct nu imi pare rau. In schimb las optiunea deschisa pt mai multe tipuri de arme existente sau care or sa fie introduse in viitor. In momentul de fata folosesc 1H Axe http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=18498 si scut. Impreuna au stats destul de ok.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
stupid me...
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Nu ma zis ca nu poate folosi shield contra priest. Am zis ca nu are rost sa folosesti shield contra casteri pt ca acestia nu au malee dmg. Shield si 1H contra warrior/rogue si 2H weapon contra restul claselor pt ca ai dps mai mare si este useless shield-ul. Purge da jos buffs iar impotriva priest da jos shield-ul. Too bad ca nu functioneaza si contra pally shield . Duelurile mele 1vs1 cu pally dureaza o vesnicie la fel ca cele cu druids.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Sunt câteva care nu pot fi scoase cu dispel de la shammy. Cât despre shieldul paladinului, nici nu ai nevoie de dispel. Cât timp e shielded face 1/2 din damage-ul care oricum fără seal-uri e slab. Tot ce trebuie să faci e să pui totem să-l încetinescă şi stai departe de el. Dacă shieldul mai era şi dispellable, ar fi fost similar ca dacă totemurile voastre ar fi lovite de aoe.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
eu cred ca jumate de totemuri nu le-am folosit pina acum aproape niciodata (lvl 32 here). folosesc cel mai mult Earthbind Totem-ul . cred ca-i primul totem care-l dropez. este cool sa-l vezi pe Alliance guy incercind sa ma prinda sau sa fuga, aici depinde . Mai arunc citeodata Searing Totem mai mult de impresie, este cool sa vezi bilele alea de foc cum pleaca . si mi se pare ca are cel mai mare range dintre toate. In party cind se ingroasa treaba mai folosesc Stoneskin-ul, Healing-ul si Magma Totemul. asta din urma are avantajul ca afecteaza toti nemy pe o distanta de 8 yarzi. Apropo , cred ca detecteaza si rogue-ul in stealth. Intr-un duel ce l-am avut cu un rogue imi injura Magma totemul ca l-a detectat.In schimb nu folosesc deloc pina acum celalte totemuri - Fire, Ice, Nature resistance, Strenght Totem... mi se par oarecum useless. Adica datorita faptului ca poti folosi doar unul dintr-o anumita categorie parca nu se merita... I love Windfurry de cind l-am luat de la lvl 30 numai asta folosesc pe arma mea.Deocamdata in PvP nu fac prea mare treaba Inca nu stiu exact cum sa abordez lupta. Mi s-a parut ca ar fi usor impotriva la priest (eu lvl 28 el 31). M-a facut pina la urma dar am simtit ca puteam mai mult. Am uitat complet de purge ![]() Cu un warrior lvl +1 fata de mine a f. greu. Am luat-o si de la asta. Dar efectiv nu stiam ce sa-i fac. Teoria zice ca trebuie sa stai la distanta de el. Dar din primul Charge era linga mine.-> -20% viata. Apucam si eu sa-mi dau drumu la Earhbind Totem. Pe urma un frost shock. Si run pe dupa totem-uri... si din cind in cind Eartshock si iar frost shock. Am terminat mana dar el tot mai era la ~60% viata. Eu cam pe la un sfert. Rezultatul inevitabil. Pt. healling trebuie clar sa iei distanta cit mai mare ca sa apuci sa faci ceva. Daca nu , ca urmare a intreruperilor (si a damage-ului) care le primesti in timpul healingului te trezesti ca ti-ai consumat mana si esti poate cu mai putina viata decit inainte.. Cam asta este deocamdata exp. mea cu shaman-ul. Mai am o gramada de invatat asta-i clar. Care mai are ceva exp. poate vine cu niste sfaturi, abordari la lupta in PvP pt. ca asta-i siropul pina la urma. PvE-ul este in fond numai calea sa sa ajungi LVL mare, sa-ti iei gear cool si dupa aceea sa te bati in duel-uri si raid-uri. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
la lvl 32 Searing Totem face "for 19 to 25 Fire damage." ce-i asta??? un warrior lvl 32 are ~1400HP , daca nu mai mult. De cite ori trebuie sa dea saracu totem pina face ceva damage ??? inca un lucru care mi se pare stresant: range-ul spell-urilor. Acum 2 zile treceam prin TM si ca de obicei Raid in desfasurare. Zic , de ce nu... si ca de obicei in raid-uri in 50% din timp stau ambele tabere fata in fata si schimba ranged attacks. Ei bine, ce am remarcat: ca sa apuci sa dai si tu un chain-lighting trebuia sa te apropii destul de mult de alianta... de multe ori era fatal. Druid NE -> roots + niste curse de pe la te miri cine -> dead La shaman range-ul este max 30y. Casterii "oficiali" au cam 40y , si mi se pare ca hunteru ajunge pina pe la 42y attack range. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
da gigi... asa e... searing totem la warrior si castery au 40y acum, poate te uitzi si tu ce am zis mai sus de searing totem... dupa care viziteaza siteurile cu vraji de la casteri sa vezi cum e treaba cu rangeul
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Si eu am probleme cu warriors. Inca putin si imi maximizez skill la 2H mace sa vad cum merge. In principal cam asa: Drop EB eventual grace of air. Verifica Windfury si neaparat lightning shield.Incepe cu NS+Chain, apoi Frost Shock, cand e aproape de tine da drumul la fire nova. cand se termina shield cast again. Al meu face cam 238dmg/bolt cred. Daca esti tauren stomp si te indepartezi cu frost shock. Nu stiu cum functioneaza intercept dar parca are destul de mare cooldown. Ar fi bine sa ai gear cu multa sta pe tine. Daca ai noroc sa iti intre si un windfury atunci esti in avantaj. Heal e cam useless din cauza la Mortal Strike, asta e si motivul pentru care ti-am zis sa folosesti NS+Chain. Impotriva altor clase folosesc NS+Healing Wave. Nu stiu pe ce forum am citit, dar spunea cineva ca in duel 1vs1, cel mai bun de pe serverul respectiv era un shaman cu Arcanite Reaper si apoi un warrior tot cu Reaper. Eu nu am Arcanite Reaper, dar ceva tot cu dmg mare: http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=12969
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Sincer nici eu nu am mai jucat pre mult. Cat am timp joc cu un alt. In BG nu am ajuns inca dar cred ca e obligatoriu improved wolf apoi cred ca as merge pe 31 elemental (pana la elemental mastery) si restul de 13 puncte la restoration 5 la tidal focus, 5 la totemic si 3 la improved lesser healing. Faci mult damage de la distanta. Si folosit purge in permanenta.O sa incerc probabil in weekend BG sa vad cum merge build-ul meu.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |