![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| bg
darth, sa spui si pe aici cum ti-a mers cu buildul cu restor in BG. (asta daca nu l-ai schimbat). io ma chinui za mai lvlez, nu mai ajung dreaq la 60, si joc de cand s-adat drumu in europa. Nu mai zic de state, ca am jucat shi p acolo fro 3 luni. Din pacate nu am timp sa ma joc prea mult.. ( (heheh, poate e mai bine asha, dupa fro 10 ani tot wow o sa joc... ) | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
1. Au travel form ..............deci lasii pot fugi 2. Au mail .......si mail si travel form....... 3. Instant heal....... 4. Totem... Deci omu` merge cu mail pe el si apoi apasa un buton si se transforma in caine si fuge...... Cam multe plusuri, m-as multumi daca ar avea doar leather. 5. Pt ca ii bat greu.......sau nu prea ii bat [ dar aici pot fi subiectiv .... hehehe] | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Alliance hate Horde (shamans included) Horde hate Alliance. A fost foarte simplu. Nu cred ca cei din horde urasc shamanii. (m-ai urat cand ai jucat pe eredar horde side? ) vs 1 : rogue au sprint si vanish, deci pot fugi, magii au teleport, hunterii au aspect of cheetah, druizii au travel form. btw, wolf form it's dispellable . In plus orcine poate folosi o swiftness potion sau ceva engineering si au 20 sec +70% speed. Asa ca nu tine pct 1vs 2 : paladinii au plate/ hunterii au mail si travel form vs 3 : instant heal? unde ai auzit chestia asta? au doar heal. 1.5 sec sau 3 sec. Se poate intr-adevar pune un talent si folosi ca instant heal, dar e o data la 5 minute. vs 4 : hmmm, ce e cu totemul? stii cat hp are un totem, crezi ca dai 5 minute in el sa cada? o singura lovitura cu arcul, pusca, un spell si e down Toti rogue vor sa fie un fel de god si sa omoare orice misca /sigh . Nu e chiar asa, exista warriors, hunters, shammies care kicks rogues asses.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
De ce urasc shamanul ? Pentru ca eu, un druid de 60 cu super-gear (pentru serverul nostru) m-am canonit ieri 196 secunde sa omor a doua oara un shaman care si-a dat self rez si bandage (da, plecam si m-am intors). Omul era 59 si avea gear warza. 1. Are wolf. Nu a plecat nicaieri din motive de charge si entangle. 2. Are mail SI scut. Asta m-a inebunit cu scutul, probabil nu avea inca axe epic ![]() 3. Are insta heal, am si eu. Doar ca el poate sa-mi dea purge inainte sa-l folosesc daca are acel addon care in combinatie cu SpellAlert si tastele de miscare/actiune face acest lucru automat. Si btw, Nature's Swiftness e la 3 minute, nu 5. Are si heal la 1.5 secunde pe care nu am cum sa-l opresc in afara Bash-ului. Pacar ca era orc. 4. La ce speed are atacul ursului, un totem pus putin mai departe este un mare pain in the ass. Evident, totem vs. druid e prostie anyway Mana war!5. Eu ori ii bat, ori o sterg. Pana acum nu am fost omorat in PvP 1v1 Ever.Singurul defect al acestui thread este OP-ul.
__________________ | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Da, am tastat gresit, e la 3 min NS. shaman 1vs1: vs Warrior: o cam iau vs Mage: din nou o iau vs Pally: 10-15 min fight, echilibrat vs Druid: poate dura foarte mult lupta, la fel ca si cu pally daca e in bear form, echilibrat vs Rogue: daca am full health in general il fac, Daca vede ca pierde, sprint/vanish vs Priest: sunt preoti buni care ma bat fara drept de apel silence/mana burn, dar in general sunt peste vs Warlock: la lvl 60 a devenit destul de greu. un warlock bine imbracat are HP superior mie. Nu m-am mai batut de mult cu ei, dar zic .... echilibat vs Hunter: depinde f mult: daca prinde 2 crits din alea nesimtite, game over. Altfel cred ca e o lupta echilibrata.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
iar a scapat redy de la 9 si a ajuns intr-un club cat sa mai posteze niste tampenii?!? ontopic: argumente mai penibile ca astea nu am vazut ever... dar porbabil atata intzelege redy din joc: shamy are travelform
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
DarthSith, in dueluri nu e ca in pvp. Faptul ca ca druidul tauren are stomp-heal nu inseamna ca si elful il are. Sa nu mai discutam de +5% stamina, incomparabil mai mult decat +1% dodge. Oricum, e prea mult scandal cu shamanul pentru a nu exista un sambure de adevar la mijloc.
__________________ | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
I ♥ shammy... sunt cei mai detreaba... mai ales cand e vorba de pl ![]() alexb, shammy nu are insta heal by default... trebuie sa bagi zdravan la talente pe restoration, daca nu mha insel, ca sa ai insta heal, iar pt 2h axe/mace iar trebuie sa bagi in talente.
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
frate au mail, si mi-am rupt tenisii in mailu lor r-ati ai reaq cu pop3-u vostru cu tot... sa moara **** meaaaaaaaaaa ! a, si sunt si imblaniti unii dintre ei.... cum sa-i bati ?
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |