![]() |
| | #721 (permalink) | ||
| FReakin Epic De mult nu mai citisem ceva de calitate ![]() Quote:
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #722 (permalink) | ||
|
Salut Joc wow de cand a aparut burning crusade, inainte de burning crusade am jucat pe servere pirate, dupa m-am hotarat sa imi cumpar original, si imi pare bine ca am facut asta. Am jucat cu anumite pauze( jucam un an, pauze 3-4 luni, am avut si pauze mai mari din lipsa de timp ) dar acum m-am reapucat (in urma cu o saptamana) si nu cred ca voi mai avea motive sa fac aceste pauze ![]() Pana acum eu am jucat cu rogue, hunter, warlock, druid si dk. Acum cand m-am reapucat, mi-am facut un shammy, momentan sunt lvl 65, dar imi place mult, pentru mine e cea mai tare clasa cu care am jucat pana acum, mi se potriveste perfect. Am crescut de la inceput pe enh, end game pve vreau sa raman tot enh, poate si ele, iar pvp resto m-ar interesa cel mai mult. As vrea si eu, daca poate sa imi dea cineva un spec pt raiding enh. Din cate am inteles trebuie sa ma intereseze cum fac 80 hit rating-ul in primul rand, si apoi agility la greu. Momentan la lvl-ul meu folosesc ca rotatie de dps ss->lava lash->earth shock-> maelstorm weapon -> lightning bolt, dupa repet si tot asa. Pe arme folosesc windfury si flametongue weapon (pt bonusul de la lava lash). Multi zic ca nu e bine, ca ar trebui windfury pe amandoua, e diferenta mare? M-ar interesa si pe mine un build calumea pt raiding la lvl 80 enhancement, poate cu ceva explicatii legate de talentele puse, si sa imi spuna cineva care joaca de mai multa vreme shaman, daca e buna rotatia si ce ar trebui sa schimb la ea. Deocamdata la leveling totemele le pun rar, mai mult cand fac solo group quests si am de batut ceva eliti, pun strength of earth, windfury, flametongue si mana spring cu water shield pe mine, si dau drumul si la lupi ![]() Overall shamanul mi se pare cea mai tare clasa pe care am jucat-o pana acum, foarte fun si deloc plictisitor. p.s: momentan asta e armory-ul meu: The World of Warcraft Armory O sa imi schimb si numele cand fac 80, ala e numele unor suplimente nutritive, n-am prea fost inspirat cand l-am ales
__________________ .:Respect Gym - Kickbox/Muay Thai/MMA:. Pentru detalii : ""Hi I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?"" | |||
|
| | #723 (permalink) | ||
|
Asta e un build de raiding la level 80 Talent Calculator - World of Warcraft Flametongue merge bine pe OH daca ai puncte in Elemental Fury, probabil la levelul tau WF/WF ar fi mai bun, dar nu cred ca e o mare diferenta cand cresti, mobii cad oricum. La level 80, trebuie sa fii spell hit capped adica 14% sau 368 in cazul tau, expertise capped 26 sau 6.5%, dupa care te gemuiesti cu AP cat cuprinde. Tii pe tine Lightning Shield nu Water Shield datorita talentului Static Sock Static Shock - Spell - World of Warcraft care iti mai creste din dps. Totemuri pui in functie de componenta raidului, n-are rost sa-ti consumi mana cu ele, DK da echivalentului WF si SoE iar Mana Spring nu se mai stackeaza cu BoW de la paladini. FT e acoperit de elemental shaman daca e in raid si asa ajungi sa pui doar Stoneskin ![]() In mare cam atat ar fi, restul tine de practice.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #724 (permalink) | ||
|
Multumesc, ma grabesc sa cresc sa ajung repede la 80, abia astept ![]() Apropo de talent tree-ul ala, daca pun 5/5 la ancestral knowledge nu imi creste si dps-ul? Avand in vedere talentul mental dexterity?
__________________ .:Respect Gym - Kickbox/Muay Thai/MMA:. Pentru detalii : ""Hi I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?"" | |||
|
| | #725 (permalink) | ||
|
Trebuie sa iei 3 puncte din alta parte si nu prea ai de unde.
|
| | #726 (permalink) | ||
|
Ok, am facut 70 si am pus build-ul dat de tine. Se vede un improvement la DPS MersiAcum alta intrebare, toti shamanii pe care ii vad in northrend sunt elemental, si toti spun ca enh e nerfuit si ca elemental e "teh sh*t". La 80 in raids la fel, nu prea am vazut shamani enh. Care e treaba? Toti imi zic ca la 80 sa ma fac ele ca fac dps mai mult decat as putea sa fac vreodata pe enh.
|
| | #727 (permalink) | ||
|
Sunt prosti, in primul rand nu se face comparatie intre melee si ranged dps, e diferenta, ranged isi gaseste un punct fix si baga de acolo cat cuprinde, poate sa piarda din dps foarte putin, pe cand melee poate sa se miste 50% din encounter, pierzand dps la greu, exemplu pot sa dau pe Emalon din VoA unde un elemental sta pe trepte si doar schimba targetul fata de enhancement care are de alergat de la boss la adds plus sa se fereasca de lightning nova. La un boss care nu implica miscare gen Patchwerk iarasi nu se poate trage o concluzie, depinde de gearul fiecaruia si de cum iti faci rotatiile, la enhancement, functie de prioritae. Daca totul ar fi egal, as zice ca enhancement e deasupra. In fine, elemental per total e foarte usor de jucat, nu trebuie decat sa urmaresti un timer de Flame Shock si cand CD-ul de la Lava Burst e up. Enhancement dupa mine e mai skill based dps, plus ca imparte gearul cu hunterii si rogii, fisturile cu cei din urma, fata de elemental care poate folosi orice 1H cu spell power. Eu joc ele - off spec, tocmai din motivul asta, pot sa folosesc cu usurinta gearul de resto care e main spec. Concluzie: afirmatia ca elemental face dps mai mult decat vreodata poate face enhancement e cat se poate de falsa. Fara termeni, fara conditii
|
| | #728 (permalink) | ||
|
Am dinguit 80 si eu Bag niste heroic farms. Toata lumea imi zice sa ma fac resto sau ele, pana la urma raman enh
|
| | #730 (permalink) | ||
|
Elemental e fun in BG, mai ales in EotS la steag, Thuderstorm FTW!
|
| | #731 (permalink) | ||
|
Btw, ce am patit in alterac, nu am screen decat unul neclar. Multiboxing in cel mai nesimtit hal. 7 shamani, identici, lvl 73, same gear same spec same place on the map, nume levelupsa levelupsb levelupsc .etc in alterac valley in nord la podul pe care trebuie sa il treaca hoarda sa intre la ally si sa ajunga la Vann. Imaginativa chain lightning x7, lava burst x7. Toate veneau in acelasi timp. + 7x4 toteme puse acolo. Nu a putut nimeni sa treaca, desi erau lvl 73 shamanii. Vreo 10 min a trebuit, sa intre un warrior tank care avea vreo 35k viata si sa de whirlwind in ei sa ii omoare, pana la ala faceau one shot tot ce incerca sa se apropie. Plus ca mai erau si altii pe acolo, dar shamanii aia faceau totul. Si sunt sigur ca era un singur jucator care ii "controla"pe toti 7 Mi se pare o mare prostie, dar tot bg-ul era plin de draci din cauza lor ![]() La pvp chiar nu m-am hotarat ce o sa aleg, ele sau resto, parca as vrea ele, parca as vrea resto, inca nu stiu, deocamdata sa mai fac putin progres pve si dupa o sa ma hotarasc.
__________________ .:Respect Gym - Kickbox/Muay Thai/MMA:. Pentru detalii : ""Hi I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?"" Last edited by RazvanRG; 04-09-2009 at 16:26.. | |||
|
| | #732 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Eu sustin ce a zis mmc. Am dat reroll de pe un mag chiar din cauza ca imi era extrem de greu sa mai tin pasul cu melee class. Din cauza ca majoritatea boss fight se bazeaza pe miscare, pt un caster este dificil sa tina pasul cu un melee care doar se batzaie in jurul unui boss si face dps non-stop. Asta mai ales pt un mag, care chiar daca loveste ca un tun, e a dreq de incet. Insa.. elemental shamie il consider cel mai bun caster la momentul actual. Daca bagi haste in nesimtire, ajungi sa ai un burst de dps incredibil de mare chiar daca esti nevoit sa te misti tot timpul. Daca mai ai si resto ca dual spec, esti in paine. Poti sa mergi lejer ca si healer in heroics cu hainele de dps si astfel sa faci rost si de haine pt healer spec. Au apus vremurile cand fiecare clasa avea un rol clar definit si acuma clasele hibrid si melee sunt clar avantajate. Iar goblin shamie.. o sa fie pure win :P | ||
|
| | #733 (permalink) | ||
|
Eu ziceam ca e mai usor de jucat un caster decat un melee.... iar elemental shaman e pe departe de a fi cel mai bun caster.
|
| | #734 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Sal. Intreb si eu ca daca nu am mai jucat de cateva luni... Mai e nevoie de hit rating la shamy elemental? Multumesc.
__________________ Asus A7V880; AMD Sempron 2800+; 3x256 kingmax 400Mhz(@333); hdd seagate 7200 rpm-40gb;DVD-RW LG 4163B;LiteOn 40125S Cd-Rw 40x12x48; GeCube 9550GU rev2.1 | ||
|
| | #737 (permalink) | ||
|
Păi dacă ai jucat doar melee şi ai vrea o schimbare, atunci elemental. Dacă vrei tot melee, enhancement. Sau dacă vrei să simţi jocu', resto. Simplu. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |