![]() |
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Buc. |
Pentru cei care vor o discutie mai detaliata (argumente impotriva "nerf"-ului) uitati aici: http://forums.worldofwarcraft.com/th...p=1#post202386 Iar pentru toti cei care nu au vazut filmuletul demonstrativ al lui Creed de pe Warsong (US) - Revenge of the Windfury, luati-l, e dragut, editat bine: http://files.filefront.com/Revenge_o.../fileinfo.html | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
foarte tare filmu....dar ma rog am observat la horde cat de mult se bucura lumea cand omoara un lvl 52...un lvl 55 etc..etc...mai si inregistreaza....baradin bay...winterspring la yeti's unde sunt lvl mici cel putin nu de 60 si etc...aproape a fost ownat de un hunter lvl 52...mda hai sa ne facem film cum batem paladini sau warriori cu shamanu pe la spate sau cand termina aia de batut un mob...sau nubi care nu folosec jump pentru a sari cu fata la ala si se intorceau cu arrows...cel mai dragut a fost paladinu de la flight path horde in burning steppes...a uitat ca are shield etc... hf PS : un film klumea este cand inregisteaza cineva batai klumea si nu faze de se duce in WPL in zona cu lvl 52-55 players la quest si gata a facut pvp tare in loc sa gaseasca lvl 60 seriosi si sa se bata cum trebuie si /taunt nu pe la spate | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Mie nu imi plac shammys pt. ca sunt multi :/ Well si paladini sunt extrem de multi dar aia in general sunt lvl30-40 12yr old kids care vor sa fie heroes! Sa vezi ce misto e in WSG cand faci un meci contra a 6 shammy, 1 druid, 1 warrior si 2 rogues... I.W.I.N. all the way...
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Nu stiu sunt cateva combinatii la horde care mi se pare mie ca scot cei mai rau in oameni or smth .. Cei mai enervanti - undead rogue 2nd - tauren shaman 3rd - undead priest Cand vad un shaman care nu e tauren, nu stiu, mi-e instinctiv simpatic. Dar de cand joc, la tauren shaman am invatat sa asociez un anumit comportament cel putin vis-a-vis de mine ca pally.. Dar ca clasa, enervant e slow totem+ghostwolf cand efectiv n-am ce sa mai incerc sa-i prind (practic ca pally nu pierd tot timpul dar nu-i termin decat daca-s fraieri sau cu noroc), purge (argh), si shocks alea. Nu stiu cat de overpowered dar e enervant. Dar cand joc cu shamanul meu de nivel mic mi se pare super-echilibrat. Mi se pare normal sa pot bate mobul doar cu melee sau doar cu magic si fara sa trebuie sa dau vre-odata un heal.
__________________ Linux is free only if your time is worthless. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Buc. |
Cred ca pot face o lista similara la Alliance care scoate Horde din minti: 1) NE Rogue 2) Human Pally 3) ceva Gnome (probabil Mage) - aici e un subiect un pic controvesat. Adica exista posibilitatea ca pentru multi "horzi" gnomii sa fie pe primul loc in lista, si nu NE. De asemenea clasa Priest nu e in top pentru ca sunt prea putini popi Alliance anyway. Legat de lista facuta de Helix: la Shammy no comment . UD in schimb sunt o rasa perversa. Mi se pare ca rogues scapa de fear folosind WotF. Iar legat de Priests, well Horde nu are decat 2 rase care permit aceasta clasa, iar trollii sunt mai slabuti la pvp, so... 90% din ei sunt UD (si probabil Shadow Priests...)
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
UD ShadowPriest = regele neincoronat al PvP , atit in duel cit si random, cu conditia ca cel ce butoneaza sa nu fie complet noob si sa aiba ceva echipament de pvp ( potiuni, trinketuri, engeneering < cats eye ultragoogles > ). Singura clasa ce poate sa bata UD Priest e shamanul, daca e bine jucat... Cit despre ce ma enerveaza cumplit la Alianta, no1 in top sunt Gnome Roges urmati la mare distanta de orice forma de paladin - avind in vedere ca la 1 vs 1 99% paladele crapa vs popa ( chiar daca in 5 min de alergat dupa el si o tona de manaburnuri ) nu stiu, dar te face sa te simti f bine cind il vezi mort /veryevilsmile /salute | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
cand sunt afeka ? Acu fara misto explica-mi si mie cum bati un shadowpriest cand esti fara mana dupa 15 secunde ? Sau presupunand ca il critezi ca nebunu si el na auzit de shield+heal+fear+dispell+mana burn mana burn mana burn si il domini ingrozitor cam cum il poti opri sa fuga ? Cred ca fug 2 zile de un paladin , dak dau doar Fear + shield + renew .
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
/offtopic Nu ma ma intreba pe mine! Intreaba-i pe priesti care au pierdut in fata mea. Daca prind 2 SOC a cate 1000dmg total ajunge ca sa ii pot termina. Si ce daca dau mana burn. Bag un major mana potion si imi recuperez o parte. Sub shield bag first aid + un atac sau inca un heal pe baza de mana. Cam atat. Am si pierdut(cand eram luat prin spate) nu zic dar mai multe am castigat. Si banuiesc ca stii ca si SHIELD anuleaza fear deci pastrez asta pt momentul in care sunt low HP si cu fear pe cap. Poate nu o sa ma crezi dar mam duelat si cu priest la care nu am fost nevoit de SHIELD din motiv ca am prins 3 SOC una dupa. Plus am un stack de swiftness potion in cazul in care are ceva avans, asta ma ajuta mult si in bataia cu magii care sunt moartea mea. Doamne ce ii urasc pe magi. Ieri unul mia luat 4k HP in nici 6 secunde. Ma mir si eu ca lam luat dar a revenit am facut o prostie si am luat-o si eu. Daca mai ai intrebari iti voi raspunde la sectiunea paladin sau priest. Poate imi dai si tu cateva idei de a-mi usura situatia, ca doar de asta este bun forumul si nu numai certuri sau raspunsuri gen L.., mai bine nu zic ![]() Apropo nu dau in cei care sunt afeka. As dori eu sa fiu mai rau si sa omor fiecare hordulet la juma de viata dar nici chiar asa. Nu mi se pare fair si nu practic asa ceva. Desi hoarda nu ezita sa o faca poate o sa-mi schimb si eu comportamentul. Dar intai trebui sa devin rau ceea ce nu imi sta in fire.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
frate corect ... sase potiuni si dai jos scutu priestului, mai bei inca sase si il stresezi atat de tare incat isi mai ridica o data scutu... restu e gg. priest fie el si holy > paladin cu tot cu soc de 1k ++
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Problema la palla e urmatoarea: te chinui ii dai mana jos, ii aduci viatza la jumate sau mai putin dupa care baga shield se vindeca si o iei de la capat, NUMAI CA daca priest ramane fara mana e MORT(si ramane sigur daca palla nu e prost). Am killer-it multi paladini dar mi s-au parut cel mai greu de dat jos tocmai fiindca arma cea mai periculoasa la priest (mana) se consuma :P. Am facut 1 vs 1 cu un palla "fair fight" , /point, l-am lasat sa se refaca dupa resurect si a inceput distractia. Winner eu dar am intalnit palla care jucau mai bine .
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |