Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-07-2005, 16:32   #81 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Nu e vorba atât de jucat bine cât de echipament.

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2005, 18:26   #82 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

cand iti iei hammer of justice si 2 socuri de 2000 dmg, e putin nasol

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2005, 18:56   #83 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
2000dmg cu SoC... bug-ul ăla de display exista şi la celelalte clase?

Old 20-07-2005, 19:31   #84 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

Da, e un bug cand iti apare cu rosu si bold -2000 :P

Old 21-07-2005, 02:18   #85 (permalink)
cubocycloid

astroid's Avatar

scootie men. joc meigiiiiiiiiiii. am batut destui paladini incat sa mi se para aiurea ca folosesti potiune de mana in duel si sa stiu ca un paladin bun va casapi intotdeauna un mag bun.

astroid is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 05:06   #86 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Corecţie: un paladin bine echipat. Dacă nu am dreptate, înseamnă că trebuie să mai iau lecţii de pvp.

Old 21-07-2005, 09:32   #87 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
Parca era un thread de ce uraste lumea shamanul. . Anyway, daca erau un fel de gods shamanii astia nu erau printre cele mai putin jucate clase din WoW. Daca aruncati o privire pe warcraft realms, pe multe servere shamanii sunt cei mai putini dintre toate clasele. Pe altele sunt cam la fel de putini ca warlock si druid. Am luat prin sondaj vreo 10 realm-uri de pe US si pe 9 din ele shamanii sunt cei mai putini. Rogues sunt cei mai multi peste tot. Pt cei de lvl 50-60 pe total US am vazut asa: Warlock 7%; Druid 7%; Shaman 8%. Pentru nivelele de inceput pot spune ca nu e chiar usor sa faci lvlup cu un shaman ... in comparatie cu rogue (am de lvl31), hunter (am jucat pana la lvl 25), priest(am jucat pana la lvl 27). Cu priest cred ar fi mai greu decat cu shaman, insa tot timpul gasesti help.

Si ca sa fiu in ton cu shamanii worldwide care apara clasa asta, raspunsul clasic: Learn to play your class n00bs , then we'll talk .

I rest my case, cya in game.

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 09:44   #88 (permalink)
Registered User

Scootie's Avatar

WoW Characters
Avand in vedere ca sa facut corectie la aparitia dmg-ului de tip SOC momentan pot sa afirm ca se poate scoate un DMG total de 1500(horde la 40% cloth, leather moarte sigura). Acesta a fost maximumul pe care l-am inregistrat pana acuma cu IBS. Poate cu AR ar fi si mai mare si ma gandesc serios sa-l iau sau nu. Dar nu am chef nici sa pierd +20 STA. Priest pt paladin ar fi si mai usor daca ar avea set-ul de pala pe el(eu nu il am pt ca nu imi pica). LF sau cele din MC. In cazul asta priestul ar trebui sa arda mult mai mult mana. Ieri in timp ce ma duelam cu unul in IF priestul si consumat toata mana cu mana burn. Problema mare imi reprezinta inca magii care sunt pe fire specced. M-am duelat cu unul de mai multe ori si pot sa zic cu dezamagire ca pierdeam in 5 secunde aproximativ 4700 HP fara nici o problema plus ca daca dadeam heal imi dadea counterspell. Deci eram carne fripta una doua(mai trebuie sa lucrez). Si nici fire resistance numa ajuta cu mult. Dar in legatura cu acesta am banuieli temeinice ca din 1.6.0 nu isi mare are efectul. Dar mai trebuie sa testez putin pe niste fire elementali. Am observat asta recent la podul din BRD cand am pus fire resis si dmg-ul cu care eram afectat era acelasi cu cel daca era pus dev aura. Mai testez si vad daca voi trimite ticket la GM sau nu. Frost mage deocamdata nu sunt o problema, asta in cazul in care ii vad din timp(cu anumite exceptii).

Iar in legatura cu shamanii pot sa zic ca trebuie sa fii atent tot timpul nu cumva sa te trezesti cu prea multe totemuri in jur. Iar daca reusesti sa ii dai jos viata se va gosta si va disparea.

Last edited by Scootie; 21-07-2005 at 09:56..

Scootie is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 10:40   #89 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

DartSith....noi vorbim pe Mirc cu hordele si se plang ca nu au priesti/druizi sau macar hunteri pentru raiduri pve pentru ca sunt prea multi "Shamani"/rogues/warlocks...si hordele dupa serveru nostru l-au batut pe Ragnaros si intotdeauna au un om scout care campeaza boshi outdoors....alianta niciodata nu a putut macar incerce ceva la Azuregos/Kazzak etc...deci nu sunt horde incepatori shi shamanu chiar este imbalanced si are de toate si druid'ul cam este o mica versiune de shaman dar nu chiar asa nesimtita oricum spirit/armura 10k++ si nici shamanu nu castiga..nici druidu

WingGodess is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 14:57   #90 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

DarthSith, FFS! Shamanul este o clasa Horde only, 8% din totalul populatiei inseamna 16% pe un server ideal cu 50/50. Putin, nu ? Si btw, crezi ca ne intereseaza experientele tale low level ? Tot prostul ajunge 60, ca o face mai repede (rogue) sau mai incet (druid) este irelevant.

Druidul e vai de el pe langa shaman, singurele locuri in care straluceste sunt WSG si duel.

PS: iti recomand ca pe viitor sa faci sondaje doar pe servere PvP. Restul oricum nu conteaza.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 17:37   #91 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

learn to play your class n00b!

druid vs shaman este o chestie de noroc cine castiga, dar vorbesc de mooid nu de aia cu urechi mari
pe de alta parte ai roots si potzi sa te tirezi foarte frumos...

toshy is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 18:37   #92 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Quote:
Originally Posted by aLeXb
DarthSith, FFS! Shamanul este o clasa Horde only, 8% din totalul populatiei inseamna 16% pe un server ideal cu 50/50.
8% ramane 8%... pt. ca tu ca aliantza oricum esti 1.6 : 1
Nu prea te intzeleg alexb dc te vaicarestii aici cu shaman in sus, shaman in jos... pana una alta esti druid, o clasa puternica in pvp si care necesita mai mult de un macro ca la libidinosii aia de rogue.
Si eu sistzin ideea ca druid vs shammy e o lupta echilibrata... o lupta in care amandoi au posibilitatea de a invinge sau de a fugi.
Vino si tu cu argumente shammy vs warrior, rogue, mage... nu vs druid... druid vs orice clasa e oky.

Quote:
Originally Posted by toshy
reply-ul asta demn de intzelepciune apartzine copilasiilor ne rogue females... cauta altul :P

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 22:35   #93 (permalink)
Banned

Redy's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Lucifer
8% ramane 8%... pt. ca tu ca aliantza oricum esti 1.6 : 1
Nu prea te intzeleg alexb dc te vaicarestii aici cu shaman in sus, shaman in jos... pana una alta esti druid, o clasa puternica in pvp si care necesita mai mult de un macro ca la libidinosii aia de rogue.Si eu sistzin ideea ca druid vs shammy e o lupta echilibrata... o lupta in care amandoi au posibilitatea de a invinge sau de a fugi.
Vino si tu cu argumente shammy vs warrior, rogue, mage... nu vs druid... druid vs orice clasa e oky.

nu ai trecut peste problema cu rogue se vede........pacat

/noflamingpls

Redy is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2005, 04:28   #94 (permalink)

Zircon's Avatar

Deci Lucifer, ce crezi tu despre lupta Druid vs Shaman nu are nici o legatura cu realitatea. Eu nu am nici +5% health, nici un free heal sub forma de stomp. Totusi o gramada de oameni imi servesc aceasta penibila idee cu lupta echilibrata. Intradevar, calc in picioare orice shaman care tocmai a facut lvl 60 si fug de toti ceilalti.

In privinta procentelor chiar nu te inteleg. Daca hoarda e 25% din populatie si 8% din populatie sunt shamani, calculeaza si tu cate procente din hoarda joaca shaman. Tinand cont ca acelasi fenomen se intampla cu rogues, alta clasa I.W.I.N (pe la spate insa), nu vad care mai este rolul discutiei. Nu pot decat sa iti recomand sa pui mana pe o carte de matematica ...

Toshy, ia vorbeste tu cu Dright si intreaba-l ce parere are despre shamani. Stiu ca deocamdata inca va mai bate, dar daca tu si confratii tai faceti rost de BWL gear o sa cam fie gg pentru druid si al sau epic Wristguards of Stability. Si btw, faptul ca va bate nu face decat sa demonstreze ca taurinii au printre cele mai bune abilitati din joc ...

Old 22-07-2005, 06:27   #95 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
who teh fuck sunt taurinii ? O_O
in rest da , cum ziceti voi.
From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths..

Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2005, 06:58   #96 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

Deci Dright o sa aiba dredgerul sapt. viitoare ;D Oricum e echilibrata lupta intre doua vaci cu stomp, in rest :|

Old 22-07-2005, 18:54   #97 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Alexb vad ca te legi cam mult de acel stomp... itzi sugerezi sa deschizi un thread "DC uaraste lumea Taurenii" sau "Nerf tauren"... pt ca stomp-ul nu are nici o legatura cu shammy.

Shamanul unui prieten, pe care il foloseam foarte des pt. pl and shit, era torll... de altfel 3 din 4 prieteni care au jucat shammy au ales torll... stompul ala nu e capat de tzara iar hp regen s-ar putea sa fie mai folositor. Pe tine defapt cred ca te deranjeaza earth shock'ul pentru ca instant, are dmg destul de bun dar peste toate astea te scoate din castat. Cu toate ca eram troll, deci nu aveam +5%hp ( care daca mha insel se pune la cat ai stam base itemele nu conteaza... deci e cam frectzie la lvl 60 ) si nu aveam stomp lupta cu un druid era echilibrata... druidul nu are nici un cast break asa ca nu aveam nevoie de stomp ca sa mha healuiesc linistit... 1.5s heal ajunge la 2s... big deal... iar healul mare in functzie de build poate fi instant... asa ca te rog inceteaza cu argumentu asta cu stompul pt ca nu are nici o legatura lupta druid vs shammy e echilibrata... e o lupta unde echipamentul si omu se pun in valoare... nu cum e la alte clase.

Cat despre cifre nu intzleg dc te uitzi la procente si nu la valoarea insine... hai ca tzi le scriu eu.
Horde
1: Warrior 185,840 ( 17% )
2: Shammy 179,441 ( 17% )
3: Rogue 160,255 (15% )

Aliantza
1: Rogue 259,526 ( 16% )
2: Hunter 255,919 ( 15% )
3/4: Warrior 236,264 ( 14% ) / Pally 236,122 ( 14% ) - probabil maine v-a fi alta ordine

Ca sa vad o clasa sub 170k playeri la aliantza trebuie sa mha uit la cele codase... adica druid, priest si warlock... dar si in cazul acesta vad ca druizi si priesti sunt in numar de 160k. Da... hoarde prefera shammy... ai dreptate... dar aliantza este oricum in majoritate asa ca numarul shammy este nesemnificativ per total.

Old 23-07-2005, 02:02   #98 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

druidul nu are dps ca sa il omoare pe shaman dar nici shamanul nu face fata la 10k armura si tons of spirit...;-) dupa vreo 30 mins roots si hearthstone

WingGodess is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 03:51   #99 (permalink)

Zircon's Avatar

WingGodess, poate pe serverul tau. Sau te bati numai cu petarde. Pe al meu shamanii umbla cu MC sau PvP gear. Si de cand a aparut spanacul de PvP trinket, heal-ul nu mai este tocmai cel mai safe lucru de pe pamant ... Sa nu mai vorbim ca 10k armura inseamna sacrificii in alte parti, deci mai putin spirit.

Lucifer, nu ma intereseaza cifrele pentru ca pe serverul meu lucrurile sunt destul de echilibrate, cel putin la lvl 60. In al doilea rand WSG e 10v10 ... Ma deranjeaza insa foarte mult in momentul in care orice meci are cel putin doi shamani.

In privinta stomp-ului, ma afecteaza prea putin. Doar ca este vital in orice duel intre un tauren druid si orice shaman. Iar cel care are nevoie de el e druidul, nu I.W.I.N. class-ul. Eu nu am stomp deci nu mai da cretinul exemplu shaman vs druid ca habar nu ai ce vorbesti.

Old 23-07-2005, 15:27   #100 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Alexb... aveam impresia ca tu, fatza de altzii, te-ai prins cat de cat cum sta treaba in wow.. se pare ca m-am inselat.

Continui sa aberezi cu warstompul ala... daca chiar tzi se pare atat de god like... reroll horde.. dar porbabil vei descoperi ca nu tot ce zboara se mananca... tzin sa te anuntz ca are un cooldown de 2min, cast time de 0.5 si duration 2sec. Pai in 2 sec tu nu apuci sa itzi dai nici un heal... pt ca la druid Healing Touch are casting 3.5s deci clar iese din discutzie iar Regrowth 2sec... sa zicem ca pe asta il dai... dar nu se renteaza... pierzi 900mana pt. un heal de 1000.. pt ca oricum la hot'ul care urmeaza itzi iei purge si daca shammy are searing totem aruncat tot nu apuci sa castezi nimic. Tot ce putzi face cu acel stomp, este sa il opresti pe shammy cand vrea sa se healuiasca.

Fatza de tine care ai ales homoside... eu am jucat horde... deci nu imi veni sa imi explici mie cum sta treaba shammy vs druid... pt. ca tu esti chiar pedinafara... cate dueluri ai vazut sau facut tu cu un shaman?!?.. probabil 0... dar itzi place sa faci pe victima. Daca tu jumpezi un shammy probabil castigi... daca el te jumpeaza pe tine aceasi poveste... sau in cazul vostru fugitzi.

Oricum itzi apreciez replicile deplasate. Cand eu zic shammy vs druid tu vi sa imi explici ca cum sta treaba 10vs10... HELLO!!!... shammy vs druid sound like 1v1 to me... probabil denominarea e de vine... vezi ca se aplica doar la unitatziile monetare natzionale nu si la cifre.

Oricum... felicitari... esti primul druid care il aud ca urla la adresa shammanului... m-am uitat pe forumuri sa vad cum sta treaba defapt si am vazut destul de multzi druizi care imi impartasesc ideea, aceea ca shammy vs druid e o lupta echilibrata. Pobabil tu prin lupta "echilibratza" intzelegi ceva gen mag vs druid... adica genul ala de lupta care o potzi castiga si afk.

Fatza de colegul care a deschid threadu... si ne-a uimit pe totzi cu vastele lui cunostintze in domeniul shammy, anume: travel form... tu insisti cu acel stomp.

Si inca ceva care mha amuza teribil la tine.. mai intai te agitzi ca OMG THERE R 2 MANNY SHAMMY!!!111oneonone... dupa care vi si zici

Quote:
Originally Posted by alexb
Lucifer, nu ma intereseaza cifrele pentru ca pe serverul meu lucrurile sunt destul de echilibrate, cel putin la lvl 60.
Nu imi ramene decat sa itzi urez

Quote:
Originally Posted by toshy

Last edited by Lucifer; 23-07-2005 at 21:16..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules