![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Deci Dright il cam bate pe Heero. Amandoi se situeaza la categoria cei mai bine imbracati de pe server Btw, Dright are HOT de 280 ;D deci se renteaza ![]() Later Edit: Dright a zis ca cele mai multe probleme le are cu shamanii orci din cauza resistului la Bash si ca in sine duelul shaman vs druid e destul de greu pentru druid, iar daca folosesc trinketul de pvp e cam GG (Quote: NE has less chance vs a shaman.)
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! Last edited by Kh`Ru3l; 24-07-2005 at 00:20.. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
AlexB la noi pe server hordele nici macar nu ne lasa sa ne uitam la azuregos/kazzak etc...outdoor boss ...intotdeauna este un jucator care pandeste respawn si sunt horde destul de bine imbracati...doar am trecut de era stratholme/ubrs/scholo ...si apropo am crezut ca te refereai la un 1v1 druid/shammy nu AV si nici WSG.... Chiar la inceput de bataie bash/roots distanta nuke si druid'ul face fata la shaman cu un singur lucru...roots si distanta unde nu ajunge cu purge/frost shock...stai linistit astepti sa se termine innervate si iar la bataie etc...oricum druidul are dps prea varza si ishi reface shamanu mana mai repede decat ii scade viata...numai zic ca druid'ul nu prea ishi permite sa stea in caster form decat cu bash/roots si travel form distanta pt first aid etc....cum ziceam mai devreme druid'ul nu il poate omora pe shaman dar nici shaman pe druid...si nu inteleg ce spirit pierde druidul..? cu cenarion merge treaba chiar bine +2 mindtap talisman si warden staff/ring of protection/cloak of warding..nu ajunge la 10k dar ajunge cat sa faca fata la damage de la shaman... PS : bash are 1 min cooldown...se poate folosi cand ai 10 rage la inceput hf
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
alexb, dright il bate pe heero pentru ca heero este spec cu mana tide si are 4200hp si 6k mana - eu am luat armele el a luat gearu'... dar, degeaba sunt imbracatzi amandoi in epice daca sunt gimped... la 5,1k hp, 5,5k mana si elem/enh spec lu' dright ii ie cam frica sa se mai bata cu mine, chiar daca pana acum m-a facut... si itzi mai zic inca o data, cu warstompu' si cu trinketu' de pvp druid vs shaman echipatzi la fel si cu build-uri balansate, nu de damage cum am eu sau de healing cum are dright eu zic ca lupta se rezuma doar la noroc, latentza si cine da click primu' pe purge/heal. oricum urmatoru' dredger o sa fie a lu' dright pentru ca ultimul l-am luat eu si acum pot sa imi iau si cele 5 bucatzi de set epic care imi mai lipsesc atm si dupa malistar's defender nu cred ca ma mai face nici un druid, dar doar atunci se pune problema ca shamanu' ie o clasa UN PIC mai buna decat druidu' in duel... si tot ramane latentza si norocu'... | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Lucifer, eu ti-am explicat cum e shaman vs druid 1v1. Nu tocmai atat de echilibrat pe cat incerci tu sa ne convingi decat in cazul tauren druid vs shaman. Apoi am specificat ca shamanul nu o suge in mass PvP asa cum se afirma, pentru ca eu am divagat putin aici, in definitiv noi discutam de ce e overpowered shamanul ... Si in final te-ai prezentat tu dupa ce ai facut un sondaj de forumuri. Dar ai experienta, ai jucat hoarda si ai vazut dueluri ... Si da, shamanii nu-s overpowered pentru ca sunt baieti buni ![]() toshy, nu exista Druid feral. Un build "balansat", cu doar 21 in Resto inseamna nu inseamna nici +5% dps pentru druid fata de 8/11/32-ul meu. Dright nu e "gimped". Quote:
WingGodess, uitandu-ma la build-ul tau, da, whatever ... teoria e buna, practica ne omoara Ce spui tu era valabil candva, cand shamanul nu avea pvp trinket. Acum iti iese din bash (btw, ai vazut shaman orc ? e interesant), iti da earthshock/purge si apoi te ownorizeaza.Raman la parerea mea. Shamanul este o clasa putin cam prea buna, care poate sa faca atat melee cat si spell damage masive, avand mail si self heal. Este un pic prea mult. Macar cretinul de paladin nu are spell damage. Si cu asta am incheiat discutia, e clar ca toshy stie el ceva dar nu recunoaste iar Lucifer e blocat in mentalitatea "hoarda e putini si sarmani".
__________________ | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
(dau cu heal cat pot in mc/ony/bwl si am tankat inainte de nerf strat, scholo si toate chestiile de 60+, inclusiv core hounds in molten)
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Noi avem un healadin care a tankat (Quel'Serrar ftw) Garr add si Domo add. Eu am tankat Core Hounds, Garr add si un bolovan Lava Pack care ne-a ars lock-ul. Ce spui tu dovedeste ca shamanul este un excelent tank, cu o gramada de armura, caz in care pot sa-i mai reduca eficienta vrajilor in PvP
__________________ | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre warrior, in ultima vreme tot aud ca warrior + epice a devenit un challange
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
un warrior cu AR daca itzi arde una in cap si un MS esti pa, iar un rogue daca stie sa te tzina in sap/stun whatever fac ei p'acolo si nu ai NS iarasi esti pa. daca tu ca shaman nu ai probleme cu warriorii si cu rogues (in duel adica, nu in pvp unde potzi sa ai 1st move) atunci meritzi un nerf sau te dai mare... si mai e o chestie... in end-game melee > spells orice ai face. paladinu' ie cea mai tare clasa imo cu echipament epic, dupa care vin warriorii si shamanii. armele melee au insane damage pe cand spell-urile nu prea beneficiaza de boost-uri asa mari. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Ca să ajungi rank-ul ăla, orice clasă ai fi, tot acelaşi lucru faci, grind în Gulch şi Alterac Valley. Faptul că există paladini care nu ştiu ce face blessing of freedom sau care dau Blessing of Protection pe main tank în UBRS şi care mor în pvp cu full mana nu înseamnă că e clasă gimped. Atâta timp cât ştii ce poate face şi-i foloseşti skill-urile cu gear decent, faci treabă. Şi când spun gear decent nu vorbesc de Ice Barbed Spear.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
Nu mai vorbi din amintiri,ok ? I pwn warlocks every day U #@#$$#@ whiner so .......STFU. Quote:
Last edited by Redy; 25-07-2005 at 14:11.. | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Redy ne demonstreaza inca o data cat de retard poate fi... eu zic ca shammy devasteaza rogue... el ca rogue devasteaza warlock care e logica?!?... nici una... dar felicitari... ai mai facut un post prin care ne-ai demonstrat nu numai ca nu intzelegi wow, ca asta stiam deja cu totzi... dar ca ai probleme in a intzelege limba romana. Cat despre cat de overpowered e rogue... nu e overpowered deloc... duelurile demonstreaza asta... e doar lame
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
1. Mage = sheep, getting distance, blast blast blast 2. Paladin low on HP = Healing 3. Mage = counterspell 4. Paladin = waiting for the END with almost full MANA 5. Mage = blast blast blast...etc 6. Paladin = Corpse Run Quote:
Dar la ce te referi: AR sau la Quel'Serrar?
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Deci in afara de Hunter's Mark, orice DoT ai pune pe rogue, tot scapa cu sprint. Un Faerie Fire dat fix inainte sa fuga si un epic mount s-ar putea sa te ajute, dar e la limita. Acum trei zile m-am batut de 5 ori cu un rogue la EPL Chapel. De 4 ori a fugit el, o singura data eu. Nimeni nu a murit.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |