![]() |
| | #224 (permalink) | ||
|
Putin off-topic. Scootie, 60 human paladin. Invidia, 40 gnome warlock. Mai demult am avut si link despre caractere in semnatura dar am fost banat pentru acest motiv(pe cand altii vad ca si acuma au ).
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
Scootie, de la necrosis e. Eu folosesc addon-ul fara sfera dar l-am folosit si pe celalalt si aveam aceeasi problema ca si tine, cel care il folosesc acum are o astfel de optiune pe care o poti dezactiva sau poti sa-i faci fine-tuning.
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
e specific pentru locks .. sunt doua de fapt sau e acelasi dar cu doua interfete .. cea pe care o folosesc eu imi arata cate soulsharduri am si imi pune butoane pe ecran pentru summon pet (last summon), mount, buff, healthstone/soulstone. In plus imi arata cat mai e pana expira curse-urile, soulstone-ul (anunta si auditiv), banish-ul (super tare la add-urile elemental in MC) si imi afiseaza in centrul ecranului un buton cand am nightfall (cu mesaj auditiv). Plus o groaza de alte chestii gen anunta party-ul/raid-ul cand dau seduce pe un target, summon, etc. Cel mai bine il iei il instalezi si vezi daca iti place. Uite de aici: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=3089
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Addonul merită fie şi numai pentru vocea de la Nightfall.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
Sincer sunt prea multe build-uri mişto la clasa asta ca să stai prea mult pe unul fără să duci lipsa celuilalt. :P SM/Ruin - build de max dmg în raids pentru că în general lumea nu poate trăi fără good ol' Blood Pact. O variantă de Soul Link - te plimbi cu Felhunterul după tine în general, are toate bunătăţile din Demonology (Demonic Sacrifice, Master Demonologist, pe care le poţi ţine up în acelaşi timp - 25% more dmg cât timp îţi trăieşte succy... nu am testat, singura problemă ar fi că moare petul, dunno) SL/NF - Spam corruption şi speri să procheze nightfall? ![]() The oom fire build - full destro, plus chestiile necesare gen imp life tap, demonic embrace etc. Şi ar mai fi variante gen SM/DS.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | timer pentru debuff afisat sub icon
exista vreun addon care sa faca Spell Timer List la curse-uri sub forma de text sub fiecare icon? ( ca sa fiu mai explicit ma intereseaza sa fie textul cu durata ramasa sub icoana de debuff de pe mob. daca schimb targetul, castez ceva si revin la primul mob, sa am sub icoana de debuff timpul ramas). ceva de genul Weakend soul pentru fiecare mob pe care dau un curse. pentru ca altfel mi se pare destul de neintuitiv sa te uiti in lista de spell timer si pe urma sa te holbezi dupa mob sa vezi care era ala la care mai avea putine tick-uri curseul....
| ||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
Am inteles ce vrei tu dar din experienta mea http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=3089 iti ofera ce e mai bun. In primul rand ca iti arata dintr-o singura privire cat ti-a mai ramas pe fiecare mob si in al doilea rand ca vezi si cat mai are Curse of .. pus de alt lock pana cand expira. Nu mai vb de SS (si am impresia ca face la fel si cu Spell stone/Fire stone). Oricum in PVE vei face mai mult focus fire decat sa imprastii dot-uri pe toti mobii. Iar curse-urile au o durata atat de mare incat de cele mai multe ori mobul moare inainte sa expire.
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Ce reward sa aleg ? Am auzit multe pareri pana acum si as vrea sa aleg ceva ce pot folosi macar pana la lvl 60.Momentan sunt 52.Este questul Trolls of a feather Astea sunt rewardurile: http://www.thottbot.com/?i=52032 http://www.thottbot.com/?i=52072 http://www.thottbot.com/?i=52067 voi ce ati ales ?
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
eu itzi recomand coasa,daca vei face instante high end vei folosi mai mult impul,ca stamina nu strica niciodata,voidul il vei folosii in MC doar la garr(nu am facut bwl inca),cred ca vei folosii alte trinketuri din zg sau bg sau ce mai ai.. decat ala care itzui dau dmg sau chance to crit sau rezisturi Mai ai 8 lvl pana la 60 asha ca o sa iti zic ca o sa fie mai folositor stafful decat trinketu Am vazut multi locks care au luat coasa
__________________ Omul-lvl 70 warrior-EU/darksorrow-sleep time-/-Aburitul-troll mage lvl 70/Tiodau-Orc huntard lvl 70/Shower-undead warrior going up | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
si la mine a fost o alegere dificila.. am facut asa... roba.. este bunicica.. dar garantat gasesti o gramada de robe mai bune chiar si pana in 60.. sau daca esti tailor cum sunt eu poti sa iti faci robe of the void.. deci oricum o schimbi repede.. si nici nu se vede.. trinketul este intradevar unic... dar nu mi s-a parut folositor.. ce sa fac cu summon la void .. fara shard.. oricum nu raman niciodata fara sharduri de cand cu pungile de sharduri.. in plus.. nu cred sa exista mob mai putin unii eliti pe care sa nu-l fac solo chiar fara imp scos.. astfel incat farmez repede un shard.... coasa in schimb... pe langa status.. care este cat de cat ok.. arata super tare... mai ales daca esti mortaciune sau human... in plus.. un staff mai bun nu gasesti asa de usor.. deci daca este sa inlocuiesti roba sau staff-ul cred ca ai mai multe sanse sa inlocuiesti roba mai repede decat stafful.. prin urmare am ales staff-ul .. arata supppper tare.. mai ales cu glow.. si se vede de la distanta ca esti rauuu.. doar esti lock .. iar statusurile de pe ea.. sunt cat de cat acceptabile ^_^
__________________ The Cult of the Forgotten Shadow preaches three virtues: respect, tenacity, and power. Last edited by jokker; 17-03-2006 at 16:56. | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Nici nu am făcut questul, dar trinketul pare câştigător. Ca plus dmg ai un dagger din DM (14 spell dmg) şi Spirit of Aquementas (20 spell dmg) ca offhand. Roba nu merită, la nivelul ăla ar trebui să iei frumos tailoring, faci powerlevel într-o seară-două şi îţi faci Robe of The Void (care în 1.10 va primi un buff de la doar +49 shadow la +46 dmg and healing, aşa că va fi utilă şi build-urilor pe fire), pe care o vei înlocui cu Nemesis când va fi cazul.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|