![]() |
| | #261 (permalink) | ||
|
Shadow mastery e de raids, Destruction full fiind mai spre pvp pentru că e şi foarte mana consuming.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #263 (permalink) | ||
|
umbra, in afara de lockul de 31 de pe boulderfist, mai am unu de 60 pe maelstrom. poate te-ajut nitel. in legatura cu curse`urile. 5imp corruption => instant cast. daca joci cu pet afara, vrei sa faci cat mai putin aggro la inceput, sa ia si demonul cateva pe spinare. ordinea de cast: CoA, immolate, corruption. imo. agony face cel mai mic threat dintre ele la inceput, si corruption ultimul pt k e instant si mai scutesti juma de sec la cast pt immolate. eu l-am level`uit pe affliction pana-n nightfall si grim reach, la 50+ am facut respec pe demo. aff pana la NF, demo cu SL. la viteza de grind pe harta, nu-l bate nici un alt build la sfarsit. ii bati in 10-15sec, bei si mananci odata la 30min. pve, pvp, nu vad build mai tare decat SL in orice circumstanta. build`ul e clasic > AFF: Improved Corruption - 5 / 5 Improved Life Tap - 2 / 2 Improved Drain Life - 4 / 5 Fel Concentration - 5 / 5 Grim Reach - 2 / 2 Nightfall - 2 / 2 DEMO: Improved Healthstone - 2 / 2 Improved Imp - 3 / 3 Demonic Embrace - 5 / 5 Improved Voidwalker - 3 / 3 Improved Succubus - 3 / 3 Fel Domination - 1 / 1 Master Summoner - 2 / 2 Unholy Power - 5 / 5 Demonic Sacrifice - 1 / 1 Master Demonologist - 5 / 5 Soul Link - 1 / 1 sper sa te ajute, dak ai intrebari, pls ^^ | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
|
ce ati recomanda pt pvp la lv 60, 20 pct in affliction sau 20 pct in destruction pt shadowbolts mai eficiente? evident restul de puncte merg catre soul link in demonology, dar celelalte 20 pct nu stiu unde sa le las... ma gandeam ca totusi in affliction atuurile majore sunt instant corruption, improved lifetap si nightfall ca in rest mi se par cam apa de ploaie. am inceput un warlock, foarte misto clasa, spelluri multe, personal imi place mult mai mult decat mage-ul. sigur am sa levelez cu soul link cat mai repede si restul affliction, dar la final? trec cele 20 pct in destruction? avantajele acolo pt pvp mi se par mult mai mari totusi...
__________________ Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate, so we can buy sh^t we don’t need. | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
pt pvp depinde de stil. de departe cel mai facil build de pvp e nf/sl. ai resist-uri relativ ok pentru toate school-urile, felhunter-u' nu tzi-l atinge nimic daca ai set bonus de tier 1 sau tier 2. spam-ezi corruption si life drain-ezi pana proc-eaza nf. chestia la sl/nf e ca nu e un build cu care sa dai critul suprem si sa ramana impietrit vrashmasul. e un build de expectativa in care tu il incarci de dot-uri si mai piui cate un shadowbolt ocazional cand proc-eaza nf. avantajul este ca ai foarte mult hp si resist-uri relativ mari comparate cu restul oamenilor in pvp gear. improved life tap este unul dintre talentele alea de care nu-tzi dai seama cat de importante sunt decat dupa ce nu le mai ai. eu unul nu pot sa joc fara el. chestiile din destro sunt apa de ploaie fatza de affliction cat timp tu nu ajungi in tree la ruin.
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
e cu dus si-ntors... cred ca la destruction de fapt cele mai importante ar fi bane, destructive reach si shadowburn. destructive reach e prea jos ca sa pot face o combinatie affliction /destruction ![]() ma gandeam ca lipsa instant corruption ar fi compensata de nr mai mare de bolts reusite, daca merg pe destruction. Later edit: pana la urma, merg pe 7 pct in affliction si restul in destruction cred eu zic ca asa e cel mai bine, instant corr+ imp lifetap, dar si bane.
__________________ Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate, so we can buy sh^t we don’t need. Last edited by s|lent; 08-05-2006 at 16:04. | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
|
imp corruption si imp drain life te ajuta mai mult in pvp, mai ales cand nu iti alegi tu inceputul si nici clasa cu care te bati. eu as alege affliction. in AV jucam cu ww sacrificat pt 300hp regen pe tick, sa am de drain life. spam de 2instant curses pe toti (stateam linistit in spate) >> nightfall procesa des. [avantajul e ca nu stai 1sec pe loc si nici nu faci carare intre graveyard si locul bataliei] in rest, succu si ww. nush de felhunter, si ce folos aduce, ca singur de nebun nu dai la tot pasul de 1vs1 contra casteri, si in mass pvp tot hunterul te ia la ochi mai des. | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
HP=100x300(regen per 4s)/3(procentul din total hp din descrierea DS)=10k hp in AV (deci probabil fara buffs de raid). Sounds like bull to me :<
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
SM/Ruin sau MD/Ruin ? Am gasit chestia asta pe undeva : "Yeah, Soul Link equals ownage in PvP. Respeccing from Affliction to Destruction and back again, 11g. Respeccing numerous times there after trying to find the 'right' build. 200+ gold. Watching your soul linked felhunter solo a mage or priest in BGs... priceless. " Mi s-a parut fun , cu toate ca am jucat doar SM ruin de cand am ajuns 60 ... Am zis sa incerc ... Am cersit niste Golzi de la un amic , Theras (60 mage)posteaza si el pe aici , si mi-am dat respec pe MD . Conditia a fost sa iesim in fata la IF sa ne duelam , si a fost intr-adevar "Ownage" , primul duel castigat dintr-o lunga serie .Au mai urmat si al doilea si al treilea atunci cu acelasi rezultat ... Problema a aparut mai tarziu cand am intrat in BG cu buildu asta ... /cry . M-au linsat efectiv toti , si nu erau deosebiti , ci aceeasi impotriva carora luptasem cu o seara inainte . Am stat pana la sfarsit totusi (aveam echipa buna de AB) pentru Hp , dar n-a fost deloc placut . Dupa 20 de min am dat respec back . Acum intrebarea e , pentru cei care joaca MD sau SL , nu e cumva prea mare dependenta asta de pet ? Stiu ca asta e warlocku sa aiba pet dar sa schimbi in functie de situatie mi se pare frustrant ... mai ales in AV unde sunt 40 de hordaci din toate clasele . Voi ce strategie abordati ? Screenshots, pls . Damage facut , chestii din astea . Preferabil de la cineva cu full tier 1 sau 2 | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
|
Pai hai sa vedem , eu sunt acum 7/5/39 adica destruction all the way, dar primele 9 rankuri le-am facut SL/NF , diferenta e ca pe SL/NF tankez 2 warriori si faci drain nesimtit si ii mai si dovedesti stand pe loc, daca apare un healer esti fucked..... oricum cand te miros ninjalaii te incaleca 3-4 si ai supt-o. Pe Destruction, primul cade in timp ce face charge, al doilea ia un deathcoil si doturi si io mucesc Priestul, al doilea se intoarce si ma rupe in doua ca io nu mai am mana , si singura mea scapare e un crit imens si norocos sa il puna in cur - oricum ramai 500 viata 0 mana dupa o faza de gen. Acum serios vorbind, SL/nf e bun de world PvP si PVE, Destruction e aur in Mass PvP si e bun si de world pvp daca stii sa joci, dar in PVE daca te scapi ai de platit repairs laun raid intreg. Concluzie : toti warlocii in formare de pe server ma intreaba ce build sa isi faca si chestii de gen .... raspuns : Joaca cu stilul care ti se potriveste, da si tu 1000 g ca mine si vezi care iti place maimult, incearca-le pe toate, nu uita ca mai ai skiluri ca engineering , pentru ca in definitiv asta face clasa de Warlock superba , o poate juca orice om dupa personalitatea lui ....
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #272 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
6k .. vreo 180/tick.
| |||
|
| | #273 (permalink) | ||
|
okey , foarte interesant ... mersi de info , SL/nf n-am incercat inca , orice e posibil . Lispeste burst damage din combinatie dar in situatii de 1 vs. 1 pare cel mai reusit ... Ah si mai e o chestie , pentru drain tanking iti trebuie voidu ala care se vede de la o posta si fara [Ornate Spyglass] ![]() full-destro la noi nu merge pe server in PvP . Problema e ca hoarda joaca foarte bine, aia dau dispell la orice , nu cred ca apuc sa vad un conflagrate la 10 immolate ... Soulfire costa sharduri ![]() totusi mi se pare o solutie super buna pentru AB ... hmm Cu siguranta e mult de lucru , pe fiecare build si-ti ia muuuuult sa te obisnuiesti PS: pp ca ai un build cu Ruin , e preferabil crit gear sau +dmg gear ? ma refer la inel, neck , trinket [Dragonslayer's Signet] [Don Rodrigo's Band] [Chromatic Cloak] [Eye of the Beast] sau [Ring of spell Power] [Songstone of Ironforge] [Sapphiron Drape] [Royal Seal of Eldre....] | |||
|
| | #274 (permalink) | ||
|
de tanking .. acuma dmg absorb toti cu SL.. poti sa incepi si cu succu. demon de schimb iese repede (un coil, un fear, un talisman ceva, ar trebui sa acopere timpul), iar in cazuri de urgenta, odata la 15min iese in sub o sec. heh .. dak nu e 1vs1 si il ai pe blueberry afara, sansele sunt mari sa nu fi tu tinta principala. la ruin nu ma bag, desi ca parere personala m-as duce pe crit. in masura in care am equip`u. | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
|
Am primit asta de la un amic , mie mi se pare interesanta . Sper sa va ajute si voua la fel de mult "Hello fellow warlock. I use the following macros. They are very old, so new "technology" may be available (humm... after typing the post, I realised that my first 2 macros really could use some simplifying): Macro "ACoA" (the 16 is the Amplify Curse in my spellbook): /script local f = GetSpellCooldown(16, SpellBookFrame.bookType); if (f <= 0) then CastSpellByName("Amplify Curse"); SpellStopCasting();end; CastSpellByName("Curse of Agony(rank 6)"); Macro "ACoE" /script local f = GetSpellCooldown(16, SpellBookFrame.bookType); if (f <= 0) then CastSpellByName("Amplify Curse"); SpellStopCasting();end; CastSpellByName("Curse of Exhaustion"); This are the simple ones. And now, only for you Salla, the SUPER MACRO OF ULTIMATE PWNAGE. You need the install two addons: isBuffActive and SuperMacro Now make a macro called "z1": /script ago=false;cor=false;sip=false Now make a macro called "z2": /script if (IsBuffActive("Corruption", "target")) then cor=true; end; if (IsBuffActive("Curse of Agony", "target")) then ago=true; end; if (IsBuffActive("Siphon Life", "target")) then sip=true; end; Now make a macro called "z3": /script if cor==false then CastSpellByName("Corruption(rank 6)"); elseif ago==false then RunMacro("ACoA"); elseif sip==false then CastSpellByName("Siphon Life(rank 4)"); else TargetNearestEnemy(); end; Now make a macro called "Spell Attack", choose a cool icon, and put it on your actionbar: /script RunMacro("z1"); RunMacro("z2"); RunMacro("z3"); When you click the "Spell Attack" icon, it will do the following: 1st click - Cast Corruption if not already on target 2nd click - Cast CoA (if possible, amplified) if not already on target 3rd click - Cast Siphon Life if not already on target 4th click - Find a new target The only problem is that it cannot distinguish between owners of spells. So, if another warlock casts corruption on your target, the macro will think the target is already corrupted and will not cast it. I consider this a minor inconvenience " | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
singura varianta in care ar fi util ar fi in pvp sa spam-ezi toate target-urile si sa astepti proc-uri de nf. in raiduri nu prea ai ce sa faci cu el, din motivele pe care le-a specificat OP-u' :<
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
da, ai dreptate aici . Cel mai bun e in PVP dar si in solo farming mobi cu 5 lvls mai jos ... de obicei dau DoTs si trec la urmatorul si tot asa pana raman fara mana si jumatate de viata . Teoretic un mob de 54 pica din CoA, Corr si Siphon are cineva macro pentru activat ZHC (if possible ) & Sahdowbolt ? | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Simple answer : First available Desi Bloodcaller arata mai bine , cine merge pe EpicSword + AV Off hand alege asta pentru +dmg , altfel iei SoD ca are super stats BG + OffH + enchant = +97 AM .......... = +104 nu e mare diferenta ... nu stiu , raman la "care-o fi" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|