Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2006, 17:01   #341 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by zmack
poate ca nu e ofiter in ghilda, sa-si bage alt-u' la lootwhoring pentru ca s-a plictisit de toon-ul pe care il gear-eaza pe timpul altora de 5 luni.

poate
Spre deosebire de alţii, când ghilda a dat semne de probleme nu am făcut upgrade la alta cu apply-uri confesionale şi pupături unde trebuie. kthx

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2006, 17:08   #342 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
iirc, am facut un singur apply la o ghilda de cand joc WoW, si aia nu era cu pupaturi sau confesiuni. dar mai povesteste-mi daca te fascineaza, te rog.

zmack is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2006, 20:28   #343 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Quote:
poate ca nu e ofiter in ghilda, sa-si bage alt-u' la lootwhoring pentru ca s-a plictisit de toon-ul pe care il gear-eaza pe timpul altora de 5 luni.

poate
Si ce treaba are a fi ofiter in ghilda cu lootwhoring? Ti s-a parut cumva -citind pe indelete setul nostru de reguli- ca avem parte de privilegii ca ofiteri?
Cine da reroll, poate veni cu alt-ul in MC/BWL daca e loc si in AQ daca e nevoie. De locks a fost nevoie atunci. Care e problema de fapt?

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2006, 09:23   #344 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
rudotel - acuma am 595 dmg + 20 shadow (ca sa fiu exact). am pus link la caracteru meu undeva mai sus.

drept ca numaru asta e daca am ringu de spell mastery si trinketa de DM pe mine - cand de obicei am ZHC-ul

PS: intre timp am si schimbat offhandu - de la ala Dragonslayer Orb, la Scepter of Vel'kor - si am pierdut 8 mdg

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2006, 13:24   #345 (permalink)
Registered User

rudot3l's Avatar

WoW Characters
Bafta maxima bajetzi, pe mine m-a obosit RDSul si PVPul asa ca ma duc la IRLul meu.
Sincer am ramas surprins ca nu mai stiu ce sa fac intr-o dupamiaza fara WoW, so i quit... :P
I will troll this forum no more

rudot3l is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2006, 13:32   #346 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Roadkill.TDR
Si ce treaba are a fi ofiter in ghilda cu lootwhoring? Ti s-a parut cumva -citind pe indelete setul nostru de reguli- ca avem parte de privilegii ca ofiteri?
Cine da reroll, poate veni cu alt-ul in MC/BWL daca e loc si in AQ daca e nevoie. De locks a fost nevoie atunci. Care e problema de fapt?
ruleset-ul nu are nimic de-a face cu ce fac ofiterii in ghilda, asa ca nu mai abera. 'nevoie' de warloci nu ai decat la un encounter, faza lui tora a fost tolerata pentru ca era ofiter si atata tot. sa schimbi un paladin gear-at epic pe un warlock in verzi >_> good trade.

oricum, verifica si post-urile de dinaintea celui al lui ptz, in caz ca nu vrei sa intri in discutie ca gaina in intestinul de cal.

si, ca random point, mi se pare foarte amuzant cum de fiecare data cand reprosati altora ca au plecat din x si y uitati in mod convenabil ca aceeasi oameni v-au ajutat la fiecare encounter non-trivial din joc. >_> nice one

Old 06-06-2006, 15:55   #347 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Warlock - strategii PVP

Salut,

sunt inca lvl mic .. dar sunt curios de pe acum ce strategii folositi la PVP. Daca puteti pune aici cateva strategii vs Rogue vs Mage, etc.. sa impartim experienta

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2006, 17:34   #348 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
poate postezi pe threadu de warlock in loc sa faci un thread nou de care nu e nevoie. THX.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2006, 09:13   #349 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
gl cu RL rudotel.

saptamana asta vreo 5 oameni din ghilda s-au lasat de WoW. ce naiba e asta? vine vara si oamenilor le vin idei stranii in cap?

ia... adunati-va si inapoi la munca. vine Naxx

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2006, 12:06   #350 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

ma gandeam sa sectionam umpic warlock-ul.. e destul de dificil sa cauti ce vrei in 10-15 pagini..

ma rog, sa se stearga sau sa se uneasca

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2006, 15:57   #351 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Quote:
ruleset-ul nu are nimic de-a face cu ce fac ofiterii in ghilda, asa ca nu mai abera. 'nevoie' de warloci nu ai decat la un encounter, faza lui tora a fost tolerata pentru ca era ofiter si atata tot. sa schimbi un paladin gear-at epic pe un warlock in verzi >_> good trade.

oricum, verifica si post-urile de dinaintea celui al lui ptz, in caz ca nu vrei sa intri in discutie ca gaina in intestinul de cal.

si, ca random point, mi se pare foarte amuzant cum de fiecare data cand reprosati altora ca au plecat din x si y uitati in mod convenabil ca aceeasi oameni v-au ajutat la fiecare encounter non-trivial din joc. >_> nice one
Cum stii tu mai bine decat mine ce e in United... Jura-te ca Tora e singurul om din ghilda care a dat reroll peste un char epic deja existent si iti dau premiul cel mare. Iar daca nu e singurul... si mai ales, daca ceilalti nu sunt ofiteri deja se numeste ca ai gafat cu gura. Ceea ce nu e bine :<
Despre warlocii de care nu e "nevoie" nici nu are rost sa comentez. Pentru ca in definitiv orice instanta se poate face fara magi sau hunteri sau rogues sau druizi sau palas. Dar asta nu insemna nici ca e ok, nici ca e mai simplu. Nevoie de locks e oriunde e nevoie de summon, de soulstone, de HS, de banish, de aoe/dps, de imp. Vrei sa enumeram impreuna locatiile sau...? Cand a dat tora reroll aveam 2-3 locks activi, niciodata in acelasi timp si nici apps nu primeam.
In rest, sunt doar 3 romani din Wings of Fate care au considerat ca vor mai mult, mai repede si mai simplu, desi mai existau si prietenii IRL. Nuff said.

Old 07-06-2006, 16:06   #352 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
padure nu era cel mai bine gear-at tank pe care il aveati in ghilda, avea gear mediocru. tora era cel mai bine gear-at paladin, si i-a fost permis sa isi schimbe toon-ul cu un lock in verzi. daca gafam, gafam cu degetele, nu cu gura, dar te scuz pentru ca este relativ cunoscut faptul ca ai o fixatie orala. e ok, np :<

sunt mai multi care au plecat din wof, pur si simplu ii uiti acum, ceea ce este de inteles. probabil de la colesterol :<. discutia cu prieteni irl > game progression este aberanta si veche, si nimeni nu a plecat pentru ca vroia easymode, toti care au plecat au facut asta pentru ca se plictisisera de retarzi, intr-un fel sau altul. wipe-urile pe care le-am avut in celelalte ghilde au fost aceleasi, pur si simplu cu diferenta de 3 luni fata de wof.

Old 07-06-2006, 16:20   #353 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Da' Shimo care era cel mai bine gearat mag si care intr-o buna dimineata l-a ingropat definitv pentru un warr cu blues de BRD? Iar Tora avea gear aproximativ echivalent cu Padure insa esti prea ocupat sa te gandesti la Sulfuras (foarte util in raiduri de-altfel) ca sa iti amintesti. Adica tier 1, MC gear etc caci nici unul nici altul nu au vazut BWL, decat din greseala.

Retarzi care sunt destui si in TDE si in Furious, numa ca vorbesc engleza si atunci nu esti obligat sa te asociezi cu ei din punctul de vedere al apartenentei etnice. K, daca asta te face sa te simti mai bine w/e.

Old 07-06-2006, 16:28   #354 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
shimo era tot ofitzer so gg >_> tora nu avea gear "aproximativ echivalent" cu padure, think back a bit.
iar la retarzi, cat timp ei nu formeaza bisericuta care conduce ghilda, pot sa-i ignor fara probleme.

Old 07-06-2006, 16:30   #355 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Imi pare rau sa te anunt, dar shimo a devenit ofiter fix acum 2 luni cand am decis sa ma retrag prematur.
In rest, "k", probabil ca din TDE ati plecat de prea mult bine.

Old 07-06-2006, 16:34   #356 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Da, toti cei care au plecat au plecat pentru ca se plictisisera de retarzi. Cu toate astea au dat peste fix acelasi tip de retarzi in ghildele in care au plecat, dar i-au suportat pentru ca deh, se facea progres.
Daca motivul plecarii erau "retarzii" si nu lootwhoring-ul, ma intriga traseul Wings of Fate (in primele 10 ghilde de pe TH) > TDE (pe locul 3 ca progres si pe TH si pe Neptulon, daca nu ma insel) > Furious (pe primul loc in ghildele Alliance).
Acces facil la epix? Calcatul pe urmele prietenilor? Juriul inca delibereaza.

" 'nevoie' de warloci nu ai decat la un encounter".
This was priceless.

Edit: took to long to post. >.<

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2006, 16:45   #357 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
roflpops. in tde am ajuns pentru ca aveam cei mai multi prieteni acolo, same goes for furious. daca ramaneam in wof scoteam gear-ul ala mult mai repede, dar cel mai probabil stergeam jocu' si va bagam pe toti fix de unde ati iesit. am ales sa plec tocmai ca sa evit acest deznodamant.

ultima parte >_> l2p etc. go spec maces QQ

Old 07-06-2006, 17:03   #358 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

"Cei mai multi prieteni"? Cred ca ai adaugat "multi" din greseala. Sau vrei sa zici "not-real-IG-cute-chars that you're pals with in a carebearish way"... Iesi cu Macho la bere si nu stim noi? :<
Oricum, de fapt n-are nici o importanta. Cheers.

Old 07-06-2006, 17:04   #359 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Umm....pe cine mai stiai tu in TDE (cand te-ai mutat) in afara de Astroid, let alone being "friends" with anyone?
Si cine sunt prietenii tai din Furious, in afara de Thunders si Steroid? Ai multi prieteni, amice? Simti ca prezenta ta conteaza pentru ei?
Must be sad being you.

Singurul motiv pentru care NU am sters jocul sunt oamenii de care m-am lovit in WoW. Aparent pentru tine situatia e alta. Strange, what can I say.
Over and out.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2006, 17:22   #360 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
roflpops. avand in vedere ca n-aveti nici cea mai vaga idee despre ce vorbiti, nu cred ca sunteti inca in pozitia de a-mi cere sa fac o lista de oameni care imi sunt amici ig. sper ca macar o colonie mica de neuroni din capetele voastre luminate isi da seama de ridicolul situatiei.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules