![]() |
| | #341 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #343 (permalink) | ||
| Quote:
Cine da reroll, poate veni cu alt-ul in MC/BWL daca e loc si in AQ daca e nevoie. De locks a fost nevoie atunci. Care e problema de fapt?
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #344 (permalink) | ||
|
rudotel - acuma am 595 dmg + 20 shadow (ca sa fiu exact). am pus link la caracteru meu undeva mai sus. drept ca numaru asta e daca am ringu de spell mastery si trinketa de DM pe mine - cand de obicei am ZHC-ul ![]() PS: intre timp am si schimbat offhandu - de la ala Dragonslayer Orb, la Scepter of Vel'kor - si am pierdut 8 mdg
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #345 (permalink) | ||
|
Bafta maxima bajetzi, pe mine m-a obosit RDSul si PVPul asa ca ma duc la IRLul meu. Sincer am ramas surprins ca nu mai stiu ce sa fac intr-o dupamiaza fara WoW, so i quit... :P I will troll this forum no more
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
| Quote:
oricum, verifica si post-urile de dinaintea celui al lui ptz, in caz ca nu vrei sa intri in discutie ca gaina in intestinul de cal. si, ca random point, mi se pare foarte amuzant cum de fiecare data cand reprosati altora ca au plecat din x si y uitati in mod convenabil ca aceeasi oameni v-au ajutat la fiecare encounter non-trivial din joc. >_> nice one
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #347 (permalink) | ||
| Warlock - strategii PVP
Salut, sunt inca lvl mic .. dar sunt curios de pe acum ce strategii folositi la PVP. Daca puteti pune aici cateva strategii vs Rogue vs Mage, etc.. sa impartim experienta
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
|
ma gandeam sa sectionam umpic warlock-ul.. e destul de dificil sa cauti ce vrei in 10-15 pagini.. ma rog, sa se stearga sau sa se uneasca
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #351 (permalink) | ||
| Quote:
Despre warlocii de care nu e "nevoie" nici nu are rost sa comentez. Pentru ca in definitiv orice instanta se poate face fara magi sau hunteri sau rogues sau druizi sau palas. Dar asta nu insemna nici ca e ok, nici ca e mai simplu. Nevoie de locks e oriunde e nevoie de summon, de soulstone, de HS, de banish, de aoe/dps, de imp. Vrei sa enumeram impreuna locatiile sau...? Cand a dat tora reroll aveam 2-3 locks activi, niciodata in acelasi timp si nici apps nu primeam. In rest, sunt doar 3 romani din Wings of Fate care au considerat ca vor mai mult, mai repede si mai simplu, desi mai existau si prietenii IRL. Nuff said.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #352 (permalink) | ||
|
padure nu era cel mai bine gear-at tank pe care il aveati in ghilda, avea gear mediocru. tora era cel mai bine gear-at paladin, si i-a fost permis sa isi schimbe toon-ul cu un lock in verzi. daca gafam, gafam cu degetele, nu cu gura, dar te scuz pentru ca este relativ cunoscut faptul ca ai o fixatie orala. e ok, np :< sunt mai multi care au plecat din wof, pur si simplu ii uiti acum, ceea ce este de inteles. probabil de la colesterol :<. discutia cu prieteni irl > game progression este aberanta si veche, si nimeni nu a plecat pentru ca vroia easymode, toti care au plecat au facut asta pentru ca se plictisisera de retarzi, intr-un fel sau altul. wipe-urile pe care le-am avut in celelalte ghilde au fost aceleasi, pur si simplu cu diferenta de 3 luni fata de wof.
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #353 (permalink) | ||
|
Da' Shimo care era cel mai bine gearat mag si care intr-o buna dimineata l-a ingropat definitv pentru un warr cu blues de BRD? Iar Tora avea gear aproximativ echivalent cu Padure insa esti prea ocupat sa te gandesti la Sulfuras (foarte util in raiduri de-altfel) ca sa iti amintesti. Adica tier 1, MC gear etc caci nici unul nici altul nu au vazut BWL, decat din greseala. Retarzi care sunt destui si in TDE si in Furious, numa ca vorbesc engleza si atunci nu esti obligat sa te asociezi cu ei din punctul de vedere al apartenentei etnice. K, daca asta te face sa te simti mai bine w/e.
|
| | #354 (permalink) | ||
|
shimo era tot ofitzer so gg >_> tora nu avea gear "aproximativ echivalent" cu padure, think back a bit. iar la retarzi, cat timp ei nu formeaza bisericuta care conduce ghilda, pot sa-i ignor fara probleme.
|
| | #355 (permalink) | ||
|
Imi pare rau sa te anunt, dar shimo a devenit ofiter fix acum 2 luni cand am decis sa ma retrag prematur. In rest, "k", probabil ca din TDE ati plecat de prea mult bine.
|
| | #356 (permalink) | ||
|
Da, toti cei care au plecat au plecat pentru ca se plictisisera de retarzi. Cu toate astea au dat peste fix acelasi tip de retarzi in ghildele in care au plecat, dar i-au suportat pentru ca deh, se facea progres. Daca motivul plecarii erau "retarzii" si nu lootwhoring-ul, ma intriga traseul Wings of Fate (in primele 10 ghilde de pe TH) > TDE (pe locul 3 ca progres si pe TH si pe Neptulon, daca nu ma insel) > Furious (pe primul loc in ghildele Alliance). Acces facil la epix? Calcatul pe urmele prietenilor? Juriul inca delibereaza. " 'nevoie' de warloci nu ai decat la un encounter". This was priceless. Edit: took to long to post. >.<
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #357 (permalink) | ||
|
roflpops. in tde am ajuns pentru ca aveam cei mai multi prieteni acolo, same goes for furious. daca ramaneam in wof scoteam gear-ul ala mult mai repede, dar cel mai probabil stergeam jocu' si va bagam pe toti fix de unde ati iesit. am ales sa plec tocmai ca sa evit acest deznodamant. ultima parte >_> l2p etc. go spec maces QQ
|
| | #358 (permalink) | ||
|
"Cei mai multi prieteni"? Cred ca ai adaugat "multi" din greseala. Sau vrei sa zici "not-real-IG-cute-chars that you're pals with in a carebearish way"... Iesi cu Macho la bere si nu stim noi? :< Oricum, de fapt n-are nici o importanta. Cheers.
|
| | #359 (permalink) | ||
|
Umm....pe cine mai stiai tu in TDE (cand te-ai mutat) in afara de Astroid, let alone being "friends" with anyone? Si cine sunt prietenii tai din Furious, in afara de Thunders si Steroid? Ai multi prieteni, amice? Simti ca prezenta ta conteaza pentru ei? Must be sad being you. Singurul motiv pentru care NU am sters jocul sunt oamenii de care m-am lovit in WoW. Aparent pentru tine situatia e alta. Strange, what can I say. Over and out.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
roflpops. avand in vedere ca n-aveti nici cea mai vaga idee despre ce vorbiti, nu cred ca sunteti inca in pozitia de a-mi cere sa fac o lista de oameni care imi sunt amici ig. sper ca macar o colonie mica de neuroni din capetele voastre luminate isi da seama de ridicolul situatiei.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|