![]() |
| | #502 (permalink) | ||
|
Să mergi pe mana regen ca warlock e la acelaşi nivel cu a băga puncte în imp firestone şi spellstone.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #503 (permalink) | ||
|
In raiduri merg pe itemuri gen Belt of Tiny heads, care au multa stamina , mult intelect si mult mana regen ... cred ca am vreo 30 mana/tick si imi gimpui damage cam pe la +350... dar, daca mai adaugi acolo si totemul care mai da vreo 15 , incepe sa devina relativ decenta treaba. La lifetap nu ai cum sa renunti dar macar nu mai abuzezi atata de el
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #506 (permalink) | ||
|
Asta e profilul meu . http://ctprofiles.net/1905541 ce ? de unde ? cum fac rost de mai mult fara BWL ? | |||
|
| | #507 (permalink) | ||
|
o sa incerc : din amintiri Neck - Chocker of the firelord , Kezan's taint umeri - Cei de la zandalarian , defilers, rank 11 , rank 13 back - sapphiron drape chest - Rank 11 , rank 13 , zandalarian wrists - Driad's Wrist Bindings ( WSG ) Hands - gloves of the hypnotic flame waist - Mana igniting cord, sash of wispered secrets Ring - Cel din AQ 20 ( rep cu Cenarion ) , Advisors ring ( AV ) , Zanzil's ( ambele ) ala de la Warsong ... Legs - fel infused leggins - kazzak :P sper sa te ajute
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #509 (permalink) | ||
|
da , e un profil mai vechi , nu stiu daca tine cont de talente . Aveam aseara aproape 5200 unbuffed si eu . Chestia cu profilu nu e grea , te inregistrezi pe ctprofiles.net si apoi iti editezi un caracter acolo . Nu trebuie neaparat sa ai chestiile alea il echipezi cu orice vrei tu Faza cu gearu e destul de complicata la mine in guild , fac astia nazuri daca dau roll pe iteme ca io cam am de toate . Mi-ar lipsi un cloak si un inel cu +dmg | |||
|
| | #510 (permalink) | ||
|
bine ma acum zici de 2 ore ma chinui sa iti arat cam cum ma duc io la bataie ca merge ca p.u.l.a. site-ul alora Cacamash pe el ca ter sa mai dai si save pe fiecare pagina gata ! io nu ma mai chinui poate maine cand iara nu am de lucru , acum ma car cater casa
|
| | #517 (permalink) | ||
| Registered User |
Life Tap in 1.12 http://forums.worldofwarcraft.com/th...=1#post1192124 Quote:
pwf+motw+Imp=7540hp -Fel Stamina = 205 hp/4sec | ||
|
| | #518 (permalink) | ||
|
pai .. e cam aiurea, o modalitate mai rapida de sinucidere .. este adevarat ca poate creste dps-ul.. dar macar daca era ceva de genu 400hp / 600mana .
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|