Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-12-2007, 18:13   #1341 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by MagicB View Post
Pana ajungi tu 70 ... mai trece multa apa pe Bega ... foarte multa
Si frigidere, si porumbei morti ... multi, foarte multi.

PET is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 10:19   #1342 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
greu de citit :P

Nu e greu de citit , in schimb tu pricepi mai greu. Nu e prima oara cand dai quote ca un "bivol" fara sa te obosesti sa intelegi ceva.

Am vazut ca are warlock alt, dar am zis ca a castigat turneul jucand priest, nu warlock. Adica, ca sa traduc pt o minte greoaie ca a ta :

DACA WARLOCK-UL ERA ASA IMBA, JUCA WARLOCK IN LOC DE PRIEST , SI ISI LUAU ALT HEALER !

Faptul ca au jucat rogue mage priest in loc de rogue warlock druid, de exemplu, spune ceva, nu crezi ?

EDIT: de fapt, probabil ca nu sti nimic de Pandemic si de ce turneu vorbesc, asa ca ma obosesc degeaba.

etre is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 10:33   #1343 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by etre View Post
probabil ca nu sti nimic
Pentru unii mai greu cu cititul, pentru altii mai greu cu scrisul.

tzontzoroi is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 10:43   #1344 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
prietene etre, rogue mage priest este un setup foarte versatil de 3v3. Pe de alta parte druid/lock e atm cel mai imba setup 2v2 dupa cum arata si rezultatele de la CGS, 6 echipe din top8 au fie druid fie lock( 5 echipe top8 au lock , 3 echipe top4 au druid).
Si la 3v3 rogue/druid/lock e un setup F GREU de batut. Un lock SL cu 15k hp si 450+ resi are practic mana infinita , pentru ca nu ai cum sa il dai jos si isi permite life tap fara numar. Sa te duci sa dai in el intai inseamna practic sa pierzi jocul asa ca lasa-ne cu sfaturile astea.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 11:09   #1345 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Quote:
Nu e greu de citit , in schimb tu pricepi mai greu. Nu e prima oara cand dai quote ca un "bivol" fara sa te obosesti sa intelegi ceva.

Am vazut ca are warlock alt, dar am zis ca a castigat turneul jucand priest, nu warlock. Adica, ca sa traduc pt o minte greoaie ca a ta :

DACA WARLOCK-UL ERA ASA IMBA, JUCA WARLOCK IN LOC DE PRIEST , SI ISI LUAU ALT HEALER !

Faptul ca au jucat rogue mage priest in loc de rogue warlock druid, de exemplu, spune ceva, nu crezi ?

EDIT: de fapt, probabil ca nu sti nimic de Pandemic si de ce turneu vorbesc, asa ca ma obosesc degeaba.
La turneul respectiv Pandemic au jucat:
Rogue/Mage/Priest
Rogue/Lock/Druid
Rogue/Rogue/Druid (asta fiindca si-o luau grav de la hunter/lock/druid)

Anyway omu joaca war/pally/priest/2x lock la 5v5 si avea peste 2400 rating dupa 1 sapt. Si unii pe aici se plang ca nu pot bate hunteri in verzi din cauza nerfurilor nenumarate...

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 11:23   #1346 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
vai etre, m-ai terminat, cum le stii tu pe toate, ce turneu liga campionilor sau divizia fantastica ursus era vorba?

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 10-12-2007, 12:08   #1347 (permalink)
Registered User

Am jucat ieri vreo 30 de min cu un priest de lvl mic pe care il mai "cresc" din ani in Pasti.
Peste tot la lvl mic vad locks, plin de void walkers albastrii pe "campie", toti isi fac "alts" locks.
Parca au bolanzit: colegii care au char-uri de lvl 70 cu vechime, in gilda, toata suflarea baga cu pita in locks, te apuca sila...mult prea multi.
Nu mai credeti toate prostiile ce le cititi pe forumuri, clasa asta nu e "imba"...

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 12:16   #1348 (permalink)
Registered User

sallahoudin's Avatar

WoW Characters
Quote:
druid/lock e atm cel mai imba setup 2v2 dupa cum arata si rezultatele de la CGS
poate peste 1800 , sau 2100 cum sunt luate esantioanele alea . dar e un adevarat chin sa treci de 1700 . am inceput in weekendu asta echipa resto druid cu SL lock si nu am facut mare branza din cauza echipelor de 2 melee dps . 2 x rogues , 2 x warr , warr +enh shaman etc

am castigat la healer + warr in schimb sau 2 caster dps

sallahoudin is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 12:22   #1349 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Nici tu nici warlockul din echipa aia nu aveti gear/specs "potrivite". Ca sa ma exprim finut. De fapt daca specul ala il foloseste in joc ai putea sa cauti alt warlock.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 12:32   #1350 (permalink)
Registered User

tausigma's Avatar

Asa e.Clasa asta nu e imba.Si nu cred sa existe o clasa imba la ora actuala.Pe forumuri daca citesti de crucesti de cati paraleli sunt in general si asta e valabil pentru orice clasa ( imi aduc aici aminte de ghidul unui rogue despre fightul cu un warrior in care spunea sa nu foloseasca evasion pentru ca oricum isi ia overpower).Pe de alta parte multi se vor lasa cand vor vedea ca lockul nu chiar asa de super imba pe cat se credea.
Revenind, ce parere aveti de casca de engineering ( cea de cloth ).Mie mi se pare foarte ok pentru lock.Intrebarea este : se merita engineering in principiu pentru casca aia>?

tausigma is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 12:49   #1351 (permalink)
YzY
Registered User

WoW Characters
Engineering se merita pentru debuful de la teleport
Eu nu as alege o profesie doar pentru un obiect, cu cateva exceptii cam orice gear crafted se poate inlocui cu ceva mai bun din pve/pvp.
In legatura cu warlockul overpowered, depinde foarte mult de gear si build. Pana sa poata sa fie luat S1 pe honor, warlockul meu avea pe el inca nemesis si verzi din lvl up, avand sub 500 spell dmg (cu fel armor ) si 7500 hp , eram free kill pentru oricine, dar nu ma deranja pentru ca era strict un char pentru farming. De cand am inceput sa pun pe el S1 si vindicator pot sa zic ca probleme mari am doar cu rogues/warriors/BM hunters, asta in conditiile in care sunt affliction, restul claselor e care pe care , in conditiile in care si acum am doar 700 spell dmg si sub 200 resilience.

YzY is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 13:00   #1352 (permalink)
Registered User

sallahoudin's Avatar

WoW Characters
Quote:
Nici tu nici warlockul din echipa aia nu aveti gear/specs "potrivite". Ca sa ma exprim finut. De fapt daca specul ala il foloseste in joc ai putea sa cauti alt warlock.
nu e updated armory - ul . eu joc 8/11/42 in gear de pvp de obicei peste 400 resilience 10k hp etc
si lockul SL/SL 11500 hp si 200 resilience

sallahoudin is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 13:54   #1353 (permalink)
Registered User

tausigma's Avatar

Mie a inceput sa imi placa mult Felguard spec,intr-adevar probleme am cu rogue/warr/hunter BM, norocul meu e ca foarte multi dintre astia sunt mai paraleli ca mine si in general ii caftesc.O sa stau ceva la 68 poate chiar 69 pana strang cele 75 k de honour pentru gear cand dinguiesc 70.Engineering am avut pre-TBC si pe warr dar atunci nu era chiar asa de fun si nici pe departe utila.

Old 10-12-2007, 13:54   #1354 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
vai etre, m-ai terminat, cum le stii tu pe toate, ce turneu liga campionilor sau divizia fantastica ursus era vorba?
Nu esti in stare decat sa dai quotes decat pt flames. Ce cauti aici ?

On topic:
Mai, eu am spulberat pe rogue/mag echipa de warlock+healer in chestiune de secunde, asta intre 1600-1700 rating ceea ce pt primele 2 sapt nu e rau.

Sap healer , sheep, sheep, blind , vanish + sap = GG (depinde ce healer)

Sa-mi explice careva cum poate un SL/SL lock sa faca dmg cu un disciple priest in echipa adversa. SL/SL in arena e doar spec de CC si tanking. Dmg-ul impotriva unui dispeller e ca si inexistent.

Nu este lock-ul clasa asa de slaba cum lasa Rudotel sa se inteleaga, dar mai scutiti-ma cu imba. Faceti-va locks si luati voi free wins ca eu recunosc ca trebuie sa muncesc serios pt ele.

Ceea ce este adevarat in toata treaba este urmatoarul lucru :

Lock-ul este clasa usor de jucat care nu este penalizata puternic de greseli, si in general cere putin skill ca sa fie jucat. Spre deosebire, in cazul meu personal, rogue / mage mi se pare mult mai puternic dar infinit mai greu pt ca cere coordonare perfecta si are toleranta aproape 0 la greseli.

Last edited by etre; 10-12-2007 at 14:16.

Old 10-12-2007, 14:12   #1355 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
io nush unde ai vazut flame de la mine, nici nu am avut de gand sa fac asta, ca te-ai simtit tu ofensat si ai inceput sa arunci cu branza pe aici, e ph2
hai mai bine s-o lasam asa ca nu are rost sa continuam.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 10-12-2007, 14:44   #1356 (permalink)
Registered User

tausigma's Avatar

Rogue cere mai mult skill? Sau magul? Toate cer cam la fel cu deosebirea ca mag, rogue au buton de panica , care te scoate din cam orice cand merge ceva prost.Da, ca lock te doare la basca de killuri in bg-uri , pui dot pe tot ce misca si culegi rezultatele, si e normal ca pentru un rogue sau warr sau chiar mag sa fie mai greu.Dar de aici pana la a zice ca pentru mag sau rogue iti trebuie cine stie ce skill e cale lunga, doar druizilor trebuindu-le cu adevarat nitel .Restul claselor sunt undeva pe acolo cu plusuri si minusuri.Si iti recomand sa joci warr sa vezi cat de skillat ti se va pare un rogue sau un mag atunci ( normal bg fara healer dedicat - cu healer dedicat oricum orice clasa decent jucata rupe). Problema multora referitoare la loci in ziua de azi e ca nu pot face deosebirea intre specurile lockului cu care se confrunta: cred ca nu exista clasa cu asa de multe specuri 41-41-41 precum lockul.NU iau apararea dar nu un rogue sau mag ar trebui sa isi dea cu parerea despre cat de mult skill cere un warlock.

Last edited by tausigma; 10-12-2007 at 14:45. Reason: spelling

Old 10-12-2007, 15:47   #1357 (permalink)
Registered User

rudot3l's Avatar

WoW Characters
bueh fratilor cand am zis io ca lock e cea mai de cacat clasa? e o clasa super misto si foarte exciting de jucat , ca doar de aia o joc din aprilie 2005 ... dar e totodata si cea mai blamata clasa, si de la patch 1,6 incoace nerf locks e lucrul pe care il auzi cel mai des.
eu joc in continuare lock , si recunosc ca e mult mai greu acum , o iau de la orice rogue + healer , sau warrior + healer in 2v2 arena , dar asta e prea putin important.
sa joci warlock cere mult skill , foarte mult chiar daca vrei sa il joci bine si nu mediocru , dar asta e doar parerea mea ...

rudot3l is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 15:52   #1358 (permalink)
Registered User

Quote:
Lock-ul este clasa usor de jucat care nu este penalizata puternic de greseli, si in general cere putin skill ca sa fie jucat.
Nu stiu cum dracu, eu nici scurtaturi suficiente nu am pentru cate abilitati trebuie sa folosesc intr-un meci de arena, da-n fine, or fi alti jucatori de warlock mai caracatite.
Nu este penalizata puternic de greseli? Ia vezi cum e cu spell lock pe autocast si mai vorbim dupa aia. Nu mai zic nimic de timing la trinket, de timing la fear, de pozitionare, de assist la damage dealer... Asa de tare la mai place unora sa manance rahat ca ma apuca turbarea.
PS: rogue / mage toleranta 0 la greseli? asta e de cascadorii rasului

tzontzoroi is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 16:02   #1359 (permalink)
Registered User

CygnumX's Avatar

Quote:
Originally Posted by tausigma View Post
Rogue cere mai mult skill? Sau magul? Toate cer cam la fel cu deosebirea ca mag, rogue au buton de panica , care te scoate din cam orice cand merge ceva prost.Da, ca lock te doare la basca de killuri in bg-uri , pui dot pe tot ce misca si culegi rezultatele, si e normal ca pentru un rogue sau warr sau chiar mag sa fie mai greu.Dar de aici pana la a zice ca pentru mag sau rogue iti trebuie cine stie ce skill e cale lunga, doar druizilor trebuindu-le cu adevarat nitel .Restul claselor sunt undeva pe acolo cu plusuri si minusuri.Si iti recomand sa joci warr sa vezi cat de skillat ti se va pare un rogue sau un mag atunci ( normal bg fara healer dedicat - cu healer dedicat oricum orice clasa decent jucata rupe). Problema multora referitoare la loci in ziua de azi e ca nu pot face deosebirea intre specurile lockului cu care se confrunta: cred ca nu exista clasa cu asa de multe specuri 41-41-41 precum lockul.NU iau apararea dar nu un rogue sau mag ar trebui sa isi dea cu parerea despre cat de mult skill cere un warlock.
Ce frumos si destept esti tu mah. Ca o fi cerand speccul de nubguard skill sau nu stiu eu. Joaca tu un rogue sau mage si foloseste tu 2 butoane si imi dau delete la char daca chiar reusesti. Buton de panica la rogue? WTF u mean? Clos? Ai habar ca ala are cd si ai habar de cate ori il poti folosi intr-un 2v2 sau 3v3? Du-te tata si pune dots, da skillcoil + fear si fa drain ca asta cere skill in plm. De unde le scoateti fratilor ?

CygnumX is online now    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 16:18   #1360 (permalink)
Banned

Eu joc war warlock rogue.

Dintre toate war-ul este cel mai limitat si cel mai simplu.
Warlock-ul este ceva mai sus ca dificultate, dar nu mult.

Rogul, cand am bara plina de butoane care de care mai plin de importanta si care cer acces imediat si facil la ele ... chiar si restranse cate 2-3 pe un buton cu modifier, cand nu poti da kick pt ca nu ai energy , cand nu poti baga poti sa dai pop up la 5 abilitati odata pt ca omori GCD ... cand , treb sa fi atent sa dai blind unui healer care e undeva in spatele tau si nu-l ai in vedere ... crede-ma , e mai greu de jucat ca un warlock in arena.

Warlock-ul nu cere mult skill sa fie jucat. In arena cu un healer in spate nu o sa faci diferenta usor intre un warlock imba si unul mediocru. In ce priveste rogul, te asigur, o sa-ti dai seama imediat.

Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules