![]() |
| | #1382 (permalink) | ||
|
am incercat vreo 2 zile cu felguardu si parca nu a fost pe gustu meu, am facut 61 intretimp si incerc un build de affliction http://www.wow-europe.com/en/info/ba...00000000000000 daca aveti vreo sugestie plz help , sunt relativ noob in d'ale warlocilor
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #1383 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Io am mers cu full affliction si ceva in destro pana in 70 + void. La 70 am trecut pe destro pt un dps mai mare in instante si alea. Pt solo, affliction e foarte bun, mai ales pt ca poti controla cu usurinta multiple targets.. In caz ca esti plictisit de hunter style cu void ca tank si autoshoot/afk, doar arunci cu dot-uri si fear si o tii in fuga lasand in urma prapad | ||
|
| | #1384 (permalink) | ||
|
well, eu sunt hibrid affliction/demonology p `lockul meu... e super bun de PvP, ca am si Siphon Life si Conflagrate, e bun si de instante, dar sa ai mage in party, hibrid e mana eater (ca si full destruction), pe demonology/affliction nu e cine stie ce, p affl ai aia de-ti da mana pet-ului si pe demonology folosesti numa` petu...dai un immolate+drain life si gata, mort (ma refer mort dak pui felguardu:P) http://www.wow-europe.com/en/info/ba...02200513031000
__________________ `Lock power | |||
|
| | #1385 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Lvl up faci cu felguard. Buildul treb sa contina cel putin 1 punct in mana feed. Pe UA iti iei prea mult dmg pt a merge eficient si in nici un caz nu vrei in Outland sa spamezi fears. Trimiti petul, pui imo+cor , tap life si apoi drain. Dupa cateva puls vindeci petul. Poti merge asa aproape fara oprire. Totul este sa fi eficient, nu trebuie sa dai dmg max. | ||
|
| | #1386 (permalink) | ||
|
@warlockul: specul ala e prastie de pvp.De fapt orice spec fara soul link sufera grav in pvp ( aici ma refer la arene ).In bg poate poate ...Si destruction fara improved shadow bolt? Improved firebolt? Last edited by tausigma; 20-02-2008 at 17:47. Reason: acum am vazut | |||
|
| | #1387 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
Quote:
Intr-adevar totusi, nu stiu ce atrage lumea la buildul ala, nu e eficient deloc, hp iti iei in principal din life drain nu din siphon, iar daca stai sa dai immmolate si conflag nu mai dai life drain... EDIT: build de pvp destruction fara shadowburn!? omg | ||
|
| | #1390 (permalink) | ||
|
aveti vreo tactica de batut bm hunteri ? , cu restu claselor ma descurc (mai usor sau mai greu in functie de gear) ,sunt lvl 65 momentan si cand pune ala animalu pe mine si isi dau amandoi enrage gata distractia..... nu apuc sa dau fear , nu tu DC nu nimic , si nici nu pot sa fug de el pana i se duce enrageu..
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #1391 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #1392 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | A da, sorry, l-am vazut si eu dar e atat de varza incat nici nu i-am memorat numele ![]() Quote:
| ||
|
| | #1396 (permalink) | ||
|
mai, stiu ca voua va place doar sa criticati, dar ganditi-va ca unii dintre noi stiu sa foloseasca niste talente anume, nu tre sa fii full spec. ca sa joci bine, am postat un screenshot din av cu cat dmg am fakt, deaths-uri, killing blows-uri, etc. asa ca nu tre sa am full affl sau demonology sa ma descurc, cat despre shadow bolt, sa te vad pe tine cu rouge-ul in fatza cum dai shadow bolt, warlockul se axeaza pe DoT in special, eu am vrut destruction ptr conflagrate/backlash, ca pe affl aveam (cand am postat) Nightfall-u de la affliction, akm m-am pus p destruction, si despre improved firebolt, am vrut ptr imp, mi se pare cel mai bun pet in afara de felguar, si stam si ceva attack, si am zis ca dak da mai rpd e mai bine, cateodata te salveaza imp-u dak nu stiai, am dmg meter si din tot dmg-ul care-l fac eu 5 sau 10% il face petul (imp) deci e ceva, invatati sa jucati si cu alte build-uri, nu numai cu ala care-l stiti si sa-i crititacti p ceilalti ca "de ce nu e ca al meu", cam asa au sunat astea a le voastre cya, and have fun -------------------- Editare ulterioară -------------------- incercati sa postati si voi build-uri, nu doar sa crititcati, sa vedem ce "OP" sunt build-urile voastre, ms
__________________ `Lock power Last edited by Warlockul; 23-02-2008 at 08:54. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1397 (permalink) | ||
|
Daca esti pe demonology full, felguard , petul va face mult mai mult decat 10% din damage.In AV damage este oarecum irelevant, si eu sunt de multe ori top desi sunt sl/sl(camparea unui turn este priceless aici).Si majoritatea celor de aici chiar au habar sa joace cu warlockul , pe diferite specuri;iarasi intr-adevar nu trebuie sa fii full spec sa joci bine dar din toate buildurile astea hibride doar sl/sl iese in fata ca eficienta ( pvp) iar pve fie UA+shadowburn ( chestie de gear) fie atunci cand ai super gear si hit capped 0/21/40, asta in pve,cu spec intermediar si pve si pvp fiind felguard+shadowburn.Si nu in ultimul rand nu impul este cel mai bun pet,ordinea fiind ceva gen felhunter/felguard pvp, succubus pentru sacrifice pve.Oricum parerea mea e ca destruction e foarte gimped in pvp acum,aici vorbind de arene , chestie care nu se vede foarte tare prin bg-uri unde dai de oameni undergeared ( fara prea mult resilience etc.)
| |||
|
| | #1398 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Imp Firebolt e absolut useless. La fel si impul la grind, exceptand cazul in care esti deep affli si ai Dark Pact, care face din imp cel mai bun pet de grind, pentru ca e Phase Shifted AKA out of combat si isi regenereaza mana in ritm normal. | |||
|
| | #1399 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
Pe langa asta, ai pus 2 puncte in improved firebolt, care daca nu esti deep affliction lock cu dark pact e chiar cel mai nerecomandat summon (macar cu voidwalker ai panic button). Pets nu se tin pentru DPS, orice om stie ca pvp se bazeaza pe survivability (de-aia si exista resillience) iar pets le alegi in functie de utility, in afara de felguard care face dmg bun si rezista cat de cat. Unii destro locks prefera succubus pentru seduction + pyro, altii prefera felhunter pentru dispel si silence. Daca vrei sa-ti faci propriul stil de joc si sa iei imp n-ai decat, dar chiar si asa ar trebui sa stai departe de improved firebolt, ai alte talente pe care sa-ti consumi punctele. In al treilea rand, improved curse of weakness: pe langa ca n-ar trebui sa folosesti mai niciodata curse of weakness in toata cariera ta de warlock (am auzit ca se foloseste pe hunter pets, dar hunters ii pot da dispel deci nu stiu unde e rationamentul aici), in nici un caz n-ar trebui sa mai pui si inca 10% in el. Cat despre buildul meu: http://www.wowhead.com/?talent=IVMrmZ0gczIizcest pure pve solo grind/farm. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|