![]() |
| | #1442 (permalink) | ||
|
Pe threadul asta am zis ceva de arene cumva?daca da scuza-ma nu prea am fost atent se pare , ma refere-am la battle grounduri si world PvP , arene am facut destule pana acum si mi-au ajuns . In fine arenele nu sunt singura forma de PvP , reprezinta doar o parte , nu vad cum astea ar valora 0 ,pentru mine si multi aceste forme de PvP sunt distractive (cred ca se merita din plin) si cat despre buildurile mele de 3 lei , mie mi-au servit bine , atata timp cat imi servesc bine vorbele voastre cum ca sunt de 3 lei nu prea au rost , depinde de stil de joc in primul rand , nu crezi? . In fine , puteti sa zice-ti ca sunt noob , plin de mine etc cat vreti de acum ca nu vreau sa mai stric topic-ul cu voi , oricum nici nu prea e cu cine sa se discute
__________________ When the Flames settle we shall see who still stands | |||
|
| | #1447 (permalink) | ||
|
Poti da linistit cate un focus proc + SF din cand in cand, cand nu esti sub heavy fire ( like that ever happens with them fucking tunnel vision melees). :P Oricum nush ce tot va agitati atat sa-l "scoliti" pe andy, cut him some slack.
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #1451 (permalink) | ||
|
Din cate stiu, threat reduction-ul se aplica multiplicativ: Threat Auras stack in a multiplicative fashion. A common but wrong assumption is that due to this mechanic, threat reduction effects provide less benefit the more a player has; in fact, threat reduction is always equally powerful, no matter how much a player has. http://www.wowwiki.com/Threat | |||
|
| | #1458 (permalink) | ||
|
Atunci cand tocmai ai ajuns la 70un build cu Demonic Knowledge/3 puncte (sau cat ramane) in Shadow Mastery e mai bun pentru raiduri decat affliction. Evident, vorbim aici de chestii gen kara - imi dau seama ca e un pvp build, dar daca te intereseaza raidurile poti sa faci un tweaking al buildului. Eu as trece la full affliction cand ai 1000+shadow damage, nu mai devreme, pentru ca cele 200 damage din DK te ajuta la inceput. Ceva in genul: http://www.wow-europe.com/en/info/ba...00000000000000 Stiu pentru ca m-a interesat pe mine cand am facut 70 asta - momentul cand inceapea full affliction >> DK era pe la 1100 shadow damage - pot sa caut respectivul calcul. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|