![]() |
| | #1481 | ||
|
| | #1482 | ||
| La pariu ca era un negru,gras care asculta manele si nu are buletin ? ![]() Oricum: Nick Ionutzpalla, cu caracter lock pe healing .... HAHAHAHHAHAHA
__________________ | |||
|
| | #1483 | ||
| De toata jena si cu tupeu. Manelist clar.
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #1484 | ||
| Salut. Vreau si eu pareri despre un biuld de raiding (heroice si Kara) momentan sunt 0/21/40 ,dar meru ies al 2 lea in dmg meters , nu am cine sti ce gear , am 820 bonus dmg nebufat , 90 hit , si 12% crit , Multumesc pt pareri ![]() | |||
|
| | #1485 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | ceva in genul 41/*/17 Important este sa ai UA si devastation+destructive reach din destro tree | ||
|
| | #1486 | ||
| aff pe 800 spell damage nu cred ca e destul de bine ![]() am vazut ca se practica un spec pe demo , ceva de gen 20/41, mergi in raid cu sucubus sacrificat ca ai 15% more shadow damage si poate ai noroc la nightfall sa iti mai dea cate un shadow bolt moca, in fine nus cat dps faci asa dar este bun specu pentru farming si cat de cat si pentru raids, asa poti aduca gear mai usor... Oricum nu cred ca e bine aff pt tine, mai degraba demo ca iti da totusi un bonus in spell damage, chair si cu impu | |||
|
| | #1487 | ||
| la 21/40 cu succurbus mort :P , dau undeva la 2k SB normal si 4,4-5k crit (cam 2-3 pe mob) , am facut pana acum numai heroice ( vreo 20-25) fara Kara ca nu am gilda si cat despre itemele pe badge of justise, nu prea stiu ce sa zic, ca nu cred ca se merita sa dau 60 pt 8-10 dmg in plus. | |||
|
| | #1488 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | nu te supara ca intreb, dar unde dai tu 2k SB normal la 800 Sdmg ? si 2 -3 crituri pe mob ? ori ai foarte mult noroc, sau ai dat exemplu o situatie extraordinara. | ||
|
| | #1489 | ||
| nu man, hai sa iti explic, colegul meu de servici e SP , si nu face nimic pana nu intru si eu (same here) si el are niste buffuri care mareste shadow dmg taken , si + curse of shadow al meu (am macro pe el ) , deci probabil de la asta e 2k | |||
|
| | #1490 | ||
| Mentalitate de casual omg!!1 Un raider adevarat da si 100 badges pentru 1agi in plus. True story! ![]()
__________________ <o/ <HLEP!!!11> | |||
|
| | #1491 | ||
| da intradevar, dar eu nu imi permit sa dau munca de 1 luna sau poate 2 ,pe 10 dmg totusi am dat o gramada de bani pe un robe cu +50 fata de porcaria pe care o aveam eu | |||
|
| | #1492 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Spriestul iti bufeaza doar dmg-ul nu si crit ratingul, la fel si COS (2 -3 crituri pe mob ii cam .... da whatever .... nu conteaza). Pt kara and "so on" fa-ti shadow set-ul si spellstrike setul care te va tine pana la Kael'thas/Vashj si din badge-uri cumparati Scryers Focus Blade si ringul cu spell hit (habarnam cum ii zice) + enchanturi daca nu ai (bracers , gloves , etc....). si niciodata repet NICIODATA nu baga in socketuri "spell crit rating gems" | ||
|
| | #1493 | ||
| ms mult pt info anark_i , dar nu am tailoring sa pot purta (stiu ca iti trebuie) cat despre enchanturi am, pe toate mai putin head si umeri si daca tot sti, am si eu o intrebare, gemurile tre sa fie cu spell hit? ca eu am cu + hit | |||
|
| | #1494 | ||
| Depinde de stat-urile overall. In general orange gems sunt the way to go. dmg+hit, dmg+crit sau dmg+haste.
|
| | #1495 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | +8 hit gems sau hit+dmg pana esti la hit cap si dupa aia baga +9 spell dmg. + shadow dmg iti creste cel mai mult dps-ul dupa ce ai ajuns la hitcap. @maxescu dmg+crit gems sunt un waste pentru dps. Cel mai bine este sa bagi +12 spell dmg gems pana ai terminat BT/MH si dupa aia in SMW cand apar mai multe itemuri cu spell haste bagi gemuri cu haste. | ||
|
| | #1496 | ||
| Probabil ca nu m-am exprimat bine, dadeam doar exemple de care sunt gemurile orange. ![]() Pentru ca presupun ca nu e la hitcap
|
| | #1497 | ||
| "spell" hit, nu hit pe gems... Cat despre 0/21/40, nu merita decat cand ai cel putin 130-140 spell hit, altfel e la fel cu 41/xx/17 ca damage (daca ofc ai grija si pui doturile cand trebuie). Ideal pentru 21/40 e 202 hit si ceva damage/crit (1000/20% dar ma rog, nu e toata lumea de acord cu asta). Si un build cu soullink/DT merge, cu impul afara, pentru vreo 200 de damage in plus (vezi sa primeasca impul buffuri totusi) - restul de puncte pot fi puse in destro (21 pana la ruin) sau in affliction (pana la shadow mastery cred)... | |||
|
| | #1498 | ||
| e adevarat ca lockul e cel mai puternic in dps? intrebare cam tampita, dar de ce?
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #1499 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | baga musai enchantul de head "+22 dmg and 14 spell hit" e ceva. Cat despre builduri, avand in vedere ca nu ai raiduri serioase unde guilda te obliga la un anumit spec poti sa incerci sa vezi care iti place tie. Poti sa mai incerci de exemplu 0/40/21 (ruin ofc) etc... Parerea mea e ca affliction rulz pana in T6 doar ca iti trebuie un mai mare timp de perfectionare avand in vedere ca trebuie sa ai grija de 4~5 dot-uri + SB spam intre P.S. pt spellstrike set nu trebuie sa fii tailor (doar ca nu vei avea 2 piece bonus) -------------------- Editare ulterioară -------------------- @Didu : ca range dps da. ca overall dps nu. rogue dps > lock dps si binenteles ca depinde de boss ,in T6 as spune ca din cauza bonusului de 4xT6 care este cel mai bun dintre toate clasele Last edited by anark_i; 21-05-2008 at 20:44. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1500 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Au damage imens pe Destro, cam cat un rogue si CoS/CoE + Imp SB nu-s deloc rele, pana si Destro Fire are un DPS foarte mare. Affliction merge si el, dar sfarseste tot ca un shadow priest, bad scaling for DoTs = lame damage dupa SSC/TK... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|