![]() |
| | #1501 | ||
| da, pe destro cred si eu sa dau un exemplu de high dps'er ce intrece pe orice mag, sau alti warloci http://armory.wow-europe.com/charact...r&n=Vorphalack din pacate nu merge armory
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #1502 | ||
| ok azi m-am pus pe 41/0/20 si am fost in kara cu aceasi oameni pe care ii stiu, can eram 0/21/40 eram in primi 3 dar acum nu urc de 5 :| gresesc cu ceva? | |||
|
| | #1503 | ||
| Da, probabil. Affiction e ceva mai greu de jucat decat destruction, pentru ca trebuie sa fii atent la 3-4 doturi + sb in acelasi timp. Dureaza un timp pana te perfectionezi. Oricum, clar sb spam e mai usor, desi am vazut locks facand sb spam iesind mai slab decat locks affliction (pe acelasi nivel de gear). Evident, T4/T5 instances mai sus inca nu | |||
|
| | #1504 | ||
| Suntem in thread-ul de warlocks, so doh! /off-on topic ![]() Vad ca ignorati BM hunters in top dps classes. In momentul de fata un gigel care stie cu ce se mananca clasa e top DPS. Eu l-as pune la egalitate cu un warglaive rogue. Toata faza e ca pre-BT nu ai ArP prea mult, pe cand din Sunwell gear combinat cu BT pana la M'uru un hunter cu best gear ajunge spre 2000 ArP, care e un DPS boost imens fata de un hunter care a omorat si el acolo un Azgalor si un Teron si are si el acolo ceva t6 ;p Vorbesc aici bineinteles de end-game raiding.
__________________ <o/ <HLEP!!!11> | |||
|
| | #1505 | ||
| Ai fi surprins sa vezi cati au gemuri cu "crit" si "hit" - asa ca e mai bine sa zici ![]() | |||
|
| | #1506 | ||
| eu unu cred ca ma las de jocu asta , dupa ce ca sunt noob mai am si cel mai mare ghinion posibil, da-o in plm, 30 de heroice si 2 kara si nici macar un item? (decat 1 si ala pe badges) | |||
|
| | #1507 | ||
| Vai, dupa doua saptamani vrei sa fii full epix. Go pvp!
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #1508 | ||
| 21/40 destro build cam 1800-2000 pe sb non crit fara sp , e mai rentabil sa fac capu de spellhit first? dupa aia cam care ar fii prioritatea crit (eventual pana la cat? ) spell dmg?
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #1509 | ||
| Hit > spell dmg > crit, 20+
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #1510 | ||
| pai am tot setul s1, fara staf , dar nu inteleg dc dupa atatea instante si kara , nu am si eu macar 1 item ![]() | |||
|
| | #1511 | ||
| Stiu cum e, pe la inceputurile Karazhan-ului am pierdut cam toate drop-urile posibile in fata unui mage intr-un singur run, de la cloak la T4 head. Just keep trying.
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #1512 | ||
| nu pt ca daca pica macar o urma de cloth, nu ma suparam, dar s-au imbracat 2 rogi , un hunter, si un warr, si nimic cloth | |||
|
| | #1513 | ||
| La inceputurile mele in kara picau numa cloth/plate, nika mail cu healing. Incet incet au inceput sa pice, cate o bucata, doua pe run. Joaca pentru fun nu pentru iteme.
|
| | #1514 | ||
| Eu nu am vazut niciodata sa pice dagger la prince sau sword la Gruul, si am mers de 10 de ori . Dar am avut rabdare..si acum am sword de la Archi si am si staff'ul de la Illidan ) | |||
|
| | #1515 | ||
| Eu timp de vreo 6 luni nu am vazut T5 leggings, si am omorat pe Karathress in fiecare saptamana , nici acum nu am, dar nici SSC nu mai facem.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #1516 | ||
| deci sa inteleg ca e vb de rapdare , si inca ceva, cu spell hit ala e chiar asa important? momenan am doar 100 | |||
|
| | #1517 | ||
| pt destro e cel mai important sa ai 202 spell hit. | |||
|
| | #1518 | ||
| mai imprtant ca, crit si bonus dmg? | |||
|
| | #1519 | ||
| Da, hit e cel mai important. N-ai hit n-ai crit.
|
| | #1520 | ||
| http://eu.wowarmory.com/character-sh...eriss&n=Robico , sa imi ziceti cu ce am gresit si fara remarci dalea neprietenoase :P | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|