![]() |
| | #1521 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Sper sa nu te superi, dar nu ai gear pt build de 0/21/40. Daca faci pve (pt pvp nu imi dau ca parerea ca nu ma pricep si nu ma intereseaza), iti sugerez sa mergi pe affliction deocamdata, si nu uita sa iei supression, pt ca ai hit rating 88, ceea e f f putin. Eu unu' vad affli ca fiind singurul build viabil de pve macar pina la nivel T5 (minim). Gindeste-te la 0/21/40 cind ai cel putin 1000 spell damage (doar cu fel armour), minim 20% crit, si esti hit capped (aia fiind 202 hit rating), sau macar aproape de cifra aia. Iar in ordinea importantei, cum s-a zis mai sus, e hit>spell damage>crit. | ||
|
| | #1522 | ||
| ok am inteles asta cu aff, dar dupa cum am zis , nu red ca stiu sa joc bine pe aff, din simplu motiv ca de pe locul 2-3 la dps , ajung pe 6-7, si un build pe aff cum ar trebui sa arate? ![]() http://wowhead.com/?talent=IyMrMMfkVtcoZxx0tr http://wowhead.com/?talent=IyMrMMfkVtcoZxx0tr asa? -------------------- Editare ulterioară -------------------- http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warlock/talents.html?tal=5502220512230115510212050030033000000000000000000000000000000000 asta mi-se pare mai bun Last edited by robert183; 27-05-2008 at 11:32. Reason: rong link | |||
|
| | #1523 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Buildul de affliction ii ok doar ca scoate cele 2 puncte din Intensify si bagale in Improved Curse of Agnoy Scoate si ShadowBurn si pune acel punct in Supression sau 1/2 HS | ||
|
| | #1524 | ||
| da aff demonology nu e bun? +viata, mana si dmg? | |||
|
| | #1525 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Nope, iti trebuie cele 17 puncte in Destro pt ca oricum aprox 40 % din dmg iti va fii din Shadow Bolt | ||
|
| | #1526 | ||
| inca o intrebare, si vb maine dupa ce fac kara diseara , daca fac key-bind pe doturi si dau pe toti mobi, pot sa fac ovver-aggro? | |||
|
| | #1527 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | cum adica "DACA faci key-bindinguri pe dot-uri" ? ![]() Musai sa faci keybinding pe fiecare DOT in parte daca vrei sa ai dps mare. Teoretic poti sa faci overaggro - depinde cat de bun ii tankul. P.S. Nu te stresa foarte mult la dps pe trash (affliction sucks la trash) , reseteaza dmg meterul la boss | ||
|
| | #1528 | ||
| Ca sa ai un DPS stabil si eficient iti trebuie 16% hit, ceea ce e 202 hit. Incearca aici pentru inceput http://www.wowwiki.com/Spell_hit_gear. Pentru head si legs iti recomand Spellstrike desi nu apare aici.
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #1529 | ||
| Neata ppl, kara nu am mai facut aseara , dar am facut 3 eroice cu colegi din gilda, si a iesit foarte nasol, pe aff/destro (cu dot timer cu tot) am iesit numai pe locu 4 pana si tancu (ala in verzi) facea mai mult dps ca mine, problema era ca doturile mele nu ajungeau nici la jumate si aia mureau ![]() | |||
|
| | #1530 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Neatza Poti sa ne spui care era ordinea cast-urilor la trash si la Boss ? | ||
|
| | #1531 | ||
| coruption, CoA (cu amplifay curse),UA, SL (manuta) imolate, si 2 SB pana tre sa le recastez. acum intrebarea mea e , probabil nu fac dmg destul , ca magu si cu hanteru sunt T5 -T6? | |||
|
| | #1532 | ||
| cam cat dps ai ? eu cu gear cam ca al tau(doar ca am shadoweave set) , fac undeva in jur de 750-800 dps(destro build) , pierd mult din dmg efectiv ca am hit putin. Ce imi place totusi e ca am shot rotation simplu Curse of shadow(trash)/Doom(boss) si Sb la discretie , nici macar cu aggrou nu am probleme, sunt undergeared fata de restu raidului si nu apuc sa ajung sub tank
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #1533 | ||
| pai 800 normal ,si 850 shadow,fara mancare si elixir (am mai pierdut ca am schimbat enchanturile cu spell hit [108 atm] , si intradevar pe destro, cu spam de incinerate , nu cadeam de 3 -------------------- Editare ulterioară -------------------- ce spell hit ai? Last edited by robert183; 28-05-2008 at 09:29. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1534 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | in general pe trash nu ma deranjam mai mult decat UA+Corr+ Spam de SB la boss rotatia mea era Trinket+AmpCurse+COA+UA+COR+SL+ SB SB SB .... (fara imo). Ca sa vezi care rotatie da rezultate mai bune dute in Netherstorm si incearca pe DR.BOOM diverse combinatii. | ||
|
| | #1535 | ||
| http://eu.wowarmory.com/character-sh...meriss&n=Murys o amica destul de buna, http://eu.wowarmory.com/character-sh...eriss&n=Robico eu, ea nu are hit deloc , si totusi ma face praf, ... am fost amn 2 la omorat trash... ea a iesit cu 68% si cu cu 32 % , e normal? -------------------- Editare ulterioară -------------------- cu mica precizare ca ea dupa 4-5 mobi ea ramanea fara mana , eu puteam sa merg la nesfarsit testul l-am facut pe leemental platew (sau cum se numeste) unde mobi sunt 71Last edited by robert183; 28-05-2008 at 15:41. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1536 | ||
| Diferenta este la bosi, affliction pe trash este destul de prost pentru ca doturile nu au timp sa tickaie. Eu cand eram affliction pe trash faceam corr + sb pana murea. La bosi cu siguranta tu ca affliction vei lua un destro lock fara hit rating atata timp cat esti atent si pui doturile cand trebuie. Dar din nou - trebuie rabdare, affliction nu este chiar easy mode de jucat, trebuie sa te obisnuiesti cu stilul. Si sa nu te uiti la damage meters la trash. Trash is unimportant, bosses count. Acum - ce altceva am observat la locks de la mine din ghilda (si la mine) este ca trecutul pe destro chiar fara 202 hit/1000 shadow damage/20% crit i-a (m-a) ajutat destul la dps. Pentru mine, asta a insemnat sa sar de pe 11-12 pe 8-9 in raiduri de 25. Am ajuns in primii 3 abia cand am atins staturile respective. Oricum, experienta asta repetata ma face sa cred ca eu personal nu stiu sa joc affliction, pentru ca e clar mai usor sa spamezi un buton si nu 5. O alta chestie pe care am observat-o si cand eram affliction si acum este ca daca nu esti atent in raid dps-ul se duce in jos extraordinar de mult(logic de altfel). Este clar ca asta se intampla pe affli (unde trebuie sa fii top notch tot timpul) dar nu ma asteptam sa se intample si ca destro in acelasi stil. Last edited by almond; 29-05-2008 at 00:25. | |||
|
| | #1537 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | ./Agree ^^ Eu personal am fost afflction de la aprox lvl 50 si pot sa spun sincer ca la Vashj/Kael affliction locks erau pe primele 3 locuri. | ||
|
| | #1538 | ||
| ok , dupa ce am schimbat , dot rotation, dupa cum ai zis, UA, coruption, Coa, si SB , am observat o modificare majora , si in + am inceput sa dau crit pe SB in rotatia asta, si aseara am fost iar in 2 eroice cu acelasi grup si surpriza, locu 2 , la distanta de 8 % fata de murys ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- deci anark_i ms mult, acum inca o intrebare la gemuri, 8 hit , sau 5hit si 6 stam? dar de iteme tot nu am facut rost , in fine inca mai astept ![]() Last edited by robert183; 29-05-2008 at 15:18. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1539 | ||
| Pentru PVE n-ai nevoie de stamina. Daca nu te intereseaza socket bonus, nici nu te uita la culori. La vashj sunt extraordinar de multi mobi pe acolo, affliction lock care sa nu fie primul mai greu. Trebuie doar "tab, UA, corr, COA" ad nauseaum pentru cei din center group. | |||
|
| | #1540 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | aia "extraordinari de multi mobi" nici nu merita o atentie pt ca mor mult prea repede. Singurii care merita atentie sunt warrior naga si aia numai dupa ce striderul ii dead (sau cel putin asa era la noi ) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|