Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-05-2008, 09:37   #1541 (permalink)
Registered User

robert183's Avatar

ppl, ma poate ajuta si pe mine cineva cu ventmix 2.1.4 , ca nu am idee de unde sa-l iau , sau macar ce dimensiuni are , ca am gasit unu de 8gb

a da , am uitat sa specific , inca un full run Kara , si iar nu a picat cloth de dps )

robert183 is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 11:17   #1542 (permalink)
Registered User

almond's Avatar

WoW Characters
Strider + warrior naga par destul de multi though Desi n-as putea sa zic sigur, eu eram strider kiter deci no dps for me

almond is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 09:11   #1543 (permalink)
crom-vanadium

FlailHead's Avatar

am si eu o intrebare , am facut 2 raiduri (Kz si Za) folosind recount la primu si SW stats la al 2-lea si de fiecare data ies cu aprox 950 dps , problema e urmatoarea ,un rogue care face cam 700 iese inaintea mea la dmg done (sunt spell hit capped)

FlailHead is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2008, 14:29   #1544 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

ai luat in calcul damage over time al rogului? plus loviturile din abilitati pe care le da? sau doar white damage?

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2008, 14:43   #1545 (permalink)
Registered User

Nu asta cred ca e problema. Ci modul in care addonul calculeaza dps-ul.

dps = total dmg / time (secs)

din moment ce dmg-ul rogului este mai mare dar dps-ul este mai mic, diferenta vine evident din timp-ul socotit pt fiecare in parte.

etre is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2008, 14:47   #1546 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

da etree este posibil ca si io o patesc sa fiu primu prin dps list cateodata si chiar nu am gear pe rog incat sa merit locul ala)

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2008, 17:21   #1547 (permalink)
crom-vanadium

FlailHead's Avatar

resetat la boss , conditii controlate , am stat langa el sa nu fie probleme de range , practic am inceput amandoi dps in acelasi timp si am terminat in acelasi timp. Pe mine ma intereseaza sa maximizez dmg output-ul meu si ma gandeam intitial ca iau eu partial resist in disperare si pierd dmg efectiv pe chestia asta. Asa ca am facut hit capul si tot degeaba , e o diferenta destul de mare de dps(~200) care nu se simte in nimic.
Practic cu warlockul am dps cel mai mare din raid dar overall ies pe 3-4 (vorbesc numai bossfights , fara trash /aoe)
Shot rotation e simplu doom/sb la cd (am alt warlock sa imi puna CoS) deci nu pierd dmg aici
Resisturi nu prea mai iau (nici macar partial)
Am contorizat din nou cu SW stats , Recount si DMG Meters , ultimu da rezultate aberante si dupa sync asa ca l-am ignorat , celelalte doua dau valori similare. (pt carcotasi nu le-am folosit pe toate 3 in acelasi timp).

Old 20-06-2008, 22:14   #1548 (permalink)
Registered User

intrebare, chiar iti pasa de dps la trash ?

daca da, fa rost de nishte haste gear (150-200 haste) si baga incinerate , ai toate sansele sa fi pe primul loc, iar la bosi schimbi gearul sac-sucii first place again

P.S. nu conteaza sa ai 202 hit la trash in haste gear

anark_i is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 08:46   #1549 (permalink)
crom-vanadium

FlailHead's Avatar

pai tocmai asta ziceam , ca nu ma intereseaza trash . Oricum am facut un experiment , acelasi gear , am dat respec pe felguard/sb si ghici ce...cu un dps de ~700 ies pe primu loc fara nici un stress...am rezolvat problema , o sa stau FG spec si daca mai upgradez gear mai incolo poate dau respec iar. Oricum cred ca pe undeva e o problema cu addonurile care inregistreaza dps/dmg done

apropo FG-u isi ia WF?

Old 23-06-2008, 10:44   #1550 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by FlailHead View Post
pai tocmai asta ziceam , ca nu ma intereseaza trash . Oricum am facut un experiment , acelasi gear , am dat respec pe felguard/sb si ghici ce...cu un dps de ~700 ies pe primu loc fara nici un stress...am rezolvat problema , o sa stau FG spec si daca mai upgradez gear mai incolo poate dau respec iar. Oricum cred ca pe undeva e o problema cu addonurile care inregistreaza dps/dmg done

apropo FG-u isi ia WF?
FG spec este cel mai versatil spec. Singura problema in PvE consta in a convinge guilda de viabilitatea lui. Pentru randament 100% trebuie sa ai un SP in grup, sa poti scapa de grija petului.

Pe elitistjerks e dat ca specul cel mai putin dependent de gear si recomandat pt charuri undergeared.

etre is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 08:49   #1551 (permalink)
crom-vanadium

FlailHead's Avatar

aveam 1100 spdmg unbuffed pe destro , cu fg am cam 1300 (singura problema e ca tre sa ma cert cu raidu ca "Scoate imp"(Desi nu sunt singurul warlock din raid...) odata si ca "dati si mie buff pe demon" a doua oara.

Oricum ms de raspunsuri

Old 05-07-2008, 12:00   #1552 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

WoW Characters
Pana la level 58 am fost Aff. Apoi din outland m-am mutat pe demonology. Apoi la 70 m-am mutat pe Aff din nou, Dark Pact e insane de fun. Ma ajutat la farmat. Si acuma ca amceva gear m-am mutat pe Destro. E insane destro. Doturi nici nu mai pun. Poate doar un Curse of Agony asta daca nu trebe sa pun Curse of Shadow. In rest Shadow Bolt Shadow Bolt Shadow Bolt, cand nu mai am mana 2-3 Life Tap si din nou.

PET is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 09:35   #1553 (permalink)

caudu's Avatar

pen'ca nu aveam gear de pve cu suficient sp hit(undeva la 120) am folosit cu succes specul affli-ruin si incepeam la boss cu full dots si apoi spam sb, renew dots> spam sb.
cu un dot timer pe care sa-l urmaresti ajungi din urma loci destro-sacrifice mai gearati ca tine

caudu is offline    Send Message via Google Talk to caudu Reply With Quote
Old 21-08-2008, 18:38   #1554 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

WoW Characters
bump ... ca a disparut topicu view... DAMN WARLOCKS!!

Edit daca tot am facut bump.....

http://be.imba.hu/?zone=EU&realm=Emeriss&character=Petz
http://emeriss-eu.warcrafter.net/Petz
http://www.armory-light.com/eu/Emeriss/Petz/

Cateava linkuri cu Warlockul meu
Acum farmez sa-mi pun enchant pe wrist.

In rest, vreau 2 iteme din ZA.
[Hood of Hexing] si [Hex Shrunken Head].

Diseara am SSC... asta daca se aduna destula lume. N-am vazut pare lucru in SSC pe care sa-l vreau, poate doar [Vestments of the Sea-Witch].

Old 22-08-2008, 11:26   #1555 (permalink)
Registered User

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by FlailHead View Post
Pe mine ma intereseaza sa maximizez dmg output-ul meu si ma gandeam intitial ca iau eu partial resist in disperare si pierd dmg efectiv pe chestia asta. Asa ca am facut hit capul si tot degeaba , e o diferenta destul de mare de dps(~200) care nu se simte in nimic.
spell hit rating nu afecteaza partial resists

KwisatzHaderach is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 01:43   #1556 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

WoW Characters
ce parere aveti de imbunatatirile aduse warlockului? Mie imi place cum arata Afflictionu Teoretic o sa tii Corruption permanent.

Old 27-09-2008, 00:05   #1557 (permalink)
Registered User

FreeeMan's Avatar

Pana la urma, pentru un warlock, pentru un mai mare damage, cum trebuie sa arate talentele ???

FreeeMan is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 00:36   #1558 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

WoW Characters
http://www.worldofwarcraft.com/info/...12201013030250

cam asa. Daca esti Shadow scoti Succubus si ii dai Demonic Sacrifice, daca esti fire scoti Impul si ii dai Demonic Sacrifice.

Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules