Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2005, 09:47   #1 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Priest

A incercat cineva ca ma bate gandul...Stiu ca e f greu de solo dar...

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 14-01-2005, 11:00   #2 (permalink)
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
io sunt priest. lev 21. pe durotan.

ce sa zic la inceput e foarte usor. exista un punct critic la lev 10-11 cand e cel mai naspa cazi ca o musca nici nu prea ai vraji fatza de nivelul monstrilor.

plus ca mai e un factor. IN NICI UN CAZ NU POTI JUCA SOLO DECAT DACA esti dus cu sorcova.

punctu critic s ar putea sa l depasesti usor daca ti vand un pont: nu trebuie neaparat sa ai grupul tau permanent. jucatorii in general ajuta un priest sa faca un quest daca se afla in zona. asa ca da i /1 si intreaba cine vrea sa faca questu cutare. vei gasi in general pe cineva (atentie si la fusul orar-daca joci la 3 dupa amiaza la noi nu e nimeni pe server...decat of course rataciti din europa)

daca mai ai intrebari voi fi la dispozitie.

asa ca experienta: ai vraji din ce in ce mai misto la nivelele superioare (de ex la lev mare ai o vraja prin care controlezi humanoizii efectiv: de ex il iei pe unu si l arunci in lava sau in apa sau in prapastie))

ai o vraja care face monstrii sa o ia la fuga 8 secunde (suficient cat sa te salvezi din situatii naspa)

ai fade: distrage atentia atacatorului care se indreapta spre altcineva din party

etc etc etc

sunt f multe de povestit. daca intentionezi sa joci pe termen lung priest e unul din caracterele care trebuie in mod clar jucate fiind f deosebit de ceilalti.

trebuie sa intelegi insa ca e esential sa n ai mentalitate solo. de ex in party in instante un priest bun e un priest care se preocupa exclusiv cu heal si nu ataca in nici un mod.

mai vb

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 11:44   #3 (permalink)
Registered User

NUTz's Avatar

Priestu e intr-adevar foarte greu sa-l levelezi, insa daca ai pe cineva care sa se logheze la aceleasi ore cu tine atunci priestul intr-adevar merita.

Ca recomandare shadow tree rulz!

NUTz is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 11:53   #4 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Se poate juca solo destul de ok, si un grup de trei priests in triunghi este bestial sa ii faci magarus pe monstri. Nu stiu, zic si eu, sunt level 10 de-abia, mostly solo.
Evident insa, joci solo doar daca esti masochist sau nu ai de ales.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 12:46   #5 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
am undead priest 43 - full shadow (plansa de dmg) si impresiile mele sunt cam urmatoarele:

1. lvl-up se face cam greu, e adevarat, pentru nivele mici; pana pe la 30-35 o sa fie cam chinuiala, asta e, nu iti iei dmg dealer si pana apuci sa bagi talente suficient in shadow, ti-o cam iei.

2. jocul se schimba extrem de mult ed la 35 incolo, daca pana atunci eram constant enervat (gank-uri la greu, boring in party.. nu faceam decat heal) de la 35 in sus imi place la nebunie. Mind Control e superfun (si pve si pvp) si se intampla sa-ti foloseasca de multe ori (ex: poti dovedi 3 adversari odata, poti arunca de pe varfurile din 1k, poti arunca in lava, poti baga alianta in mobsi -asta in special-), fear-ul si silence beton, per total o gramada de posibilitati.

3. foarte bun la Pvp; prestez bine in toate cazurile, mai putin cu rogue.. astia daca apuca primul sap.. s-a terminat.

4. odata cu shadowform merge si solo foarte bine

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 13:29   #6 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
eu is priest 29 acuma pe eredar. am un prieten cu care ma joc (ne logam deodata) el e warrior - tank. asa ca toate questurile le facem in party de 2 si mere super. din cauza asta m-am specializat pe holy.

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 14:30   #7 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
In mare am gasit picatura de care aveam nevoie...dupa ce am citit si rascitit forumurile de la blizz singurul char aparte mi se parea priestul,problema e ca ma doare inima sa las paladinul ala de 45 da daca ar fi cineva sa o ia de la capat just let me know...eu joc mai mult noaptea.Anyway as vrea sa vad niste talent tree-uri

Old 14-01-2005, 16:17   #8 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
http://wowvault.ign.com/View.php?vie...ry_select_id=6

incearca aici. sau poti sa vezi ce propun altii

Remember Tukayyid!

Old 18-01-2005, 17:16   #9 (permalink)
Registered User

am si eu un undead priest lvl 41(aproape 42) holy specced pe Eredar... m-am descurcat destul de usor solo pana acum, insa de aici apar niste probleme pe la unii monstrii ... oricum eu de la lvl 30 am un prieten warrior cu vreo 2-3 lvl mai mare (acum 6) care ma ajuta constant...ca profesii am herb(273)/alchemy(255) si scot destul de multi bani din asta...pana acum nu am cumparat inca echipament dp AH, am gasit multe itemuri bune prin SM si RFD ...sunt ff multumit de preotul meu si imi place sa cred ca si ceilalti sunt
P.S.: pt cei care nu stiu sa joace cu preotul, uitati un ghid cu adevarat bun:
http://forums.worldofwarcraft.com/th...st&T=23151&P=1

Last edited by BabyButcheR; 18-01-2005 at 19:11.

BabyButcheR is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2005, 00:45   #10 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Care ar fi profesiile recomandate pt un priest?

Old 20-02-2005, 01:04   #11 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

eu as zice ca tot engineering... ca sa fi 1337 , sau alchemy

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2005, 04:50   #12 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by Il Ajustatore
.

1. plus ca mai e un factor. IN NICI UN CAZ NU POTI JUCA SOLO DECAT DACA esti dus cu sorcova.

2. trebuie sa intelegi insa ca e esential sa n ai mentalitate solo. de ex in party in instante un priest bun e un priest care se preocupa exclusiv cu heal si nu ataca in nici un mod.
1. Faraoane, te dezamagesc primii oameni lvl 60 de pe serverul Blackrock/US au fost 2 priests. Intr-adevar ei erau dusi cu sorcova in sensul bun al cuvantului pt ca sunt hardcore gamers.

2. Iti doresc sa ai de a face cu priests care folosesc Mind Control ca "pull" sa vezi si tu ce inseamna un priest bun iar prostia cu nu ataca in nici un mod este irelevanta. Practice more

Reply With Quote
Old 20-02-2005, 16:59   #13 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Pull-ul cu mind control e bug, si daca ar merge in Molten Core ar fi un offense ban-abil.

Sunt de acord, se leveleaza foarte bine si cu priest. In special la nivelele mari unde cu alte clase e mai greu. Poate nu la fel de repede ca rogue per total (1-60) dar cu siguranta mai repede decat majoritatea claselor. Depinde de build.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2005, 20:53   #14 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

eu am patit o faza destul de comica dar probabil nu este noua...eram inca in beta si vroiam sa vad ce stie un paladin nu am avut prea mult timp de jucat dar odata ma intalnesc cu un orc si altu' undead pe langa orashul nostru...eu eram cam lvl 10
am primit un mind control...si am atacat garzile human dupa care am murit
eu paladin...rofl

WingGodess is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 09:35   #15 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
cum poti sa faci pull cu mind control?? ca are rangeul mai mic (numa 20yd fata de 30yd toate celelalte spelluri). ce bug e cu el?

Remember Tukayyid!

Old 21-02-2005, 14:06   #16 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
si inca o chestie: cum naiba faci in mind control sa ataci NPC-uri? am incercat cu 2-3 in Un'Goro degeaba ("you cannot attack that target")

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 20:42   #17 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

Priest-ul la leveling se simte dupa lvl 40 si ma refer la Shadow Priest. Inca nu am shadow form dar deja am inceput sa trec pin low yellows fara downtime, merge cam asa:
MB, SW:P, MF (daca una dintre spell-uri a procat Stun atunci inca un MF), staff,staff, loot. Cam la 3 mobs: Shield, VE, MB,MF,staff,MB,loot.
Daca incepe la un moment dat sa nu mai mearga treaba dau respec si-mi iau Shadowform mai repede dar deja am inceput sa primesc 3-4 tell-uri pe zi: "Hey, looking for a group?"
La mine unde a mers incet a fost 11-13 (pina la spirit tap 4) si am crezut a nu mai ajung vreodata la lvl 13 :P si dupa aceea 32-36 pina am pus mina pe staff-ul din SM. Acum cu gear-ul pus la punct leveling e usor.

Metalicos is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 20:51   #18 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

De adaugat: Priest-ul are 3 mari "Agro magnet": Mind Blast, Shield si Heal deci in party nu dai MB (daca nu prea e nevoie de healing si mana e plina mai bine SW:P,MF), Shield doar la pull-uri mai grele si asta inainte de pull (daca warrio-ul are 3 mobs pe el si taunt-ul down si ii dai shield poti sa ai o supriza f. neplacuta ) iar Heal-ul eu il folosesc f. rar, prefer sa fiu atent sa vad cine isi ia damage si sa dau Renew iar in cazuri mai grave (si in special la mobs cu enraged) sa spamez flash heal pt. ca 4 secunde la Heal nu prea e pe gustul meu.

Metalicos is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 16:29   #19 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
eu is mai pe holy (desi am pus 7 puncte in shadow). eu incep cu smite, mind blast, SW:Pain. si staff pana pica - asta merge cam pentru orice mob mai mic decat nivelu mei. dar merge cam incet. la mob de nivelu meu sau peste - seria continua cu PW:Shield, Smite, MB, Smite.

Remember Tukayyid!

Old 22-02-2005, 16:46   #20 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Metoda mea (btw, nu fac grind decat pe mobs cu un nivel sau doua mai mici ca mine):
Holy Smite
SWP
Shield
Starshards
Staff
Staff
....Rinse and repeat if necesarry, de la shield in jos.
Inner Fire si PW Fortitude sunt always on, build discipline.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules