![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
io sunt preoteasa dwarf...si tot ce pot sa ii reprosez caracaterului este ca are curu cam mare...in rest ok | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Fear ward pur si simplu trivializeaza niste encountere end-game, in primul rand Magmadar, dar si altele. Este principalul motiv pentru care hoarda in general este in urma ca progres in Molten Core. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Eu m-am reintors la "prima dragoste", shamanul. Motivul e f. simplu, Shadowpriest e intr-advear putin "overpowered" dar are o mica mare problema: mana. Mai toate scenariile de pvp la care am luat parte (deci pvp nu dueluri/1vs1) au avut loc in felul urmator: Jump in, dot,ve,dot,mb,enemy death,mf,dot,mb, enemy dead,ve,dot,mb,enemy death sau oricum o combinatie de genul asta. La prima vedere f. frumos, omori 2-5 enemy, poate chiar si citva 60 dupa care ai o singura solutie: fugi sau mori. De ce? Mana. Fara mana nu mai poti face nimic. Adica pot face 120 damage odata la 3 secunde cu staff-ul. Pretty cool.
__________________ Death came from above | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
hmmm...nu prea bati mobi rosii cu popa niciodata...cu cei roz ai marele prosop si asta dak nu dau prea multe resist dar oricum e foarte strans. Deci 3-4 lvl maxim e posibil cu ceva bulan. p.s. sunt ptz priest 47, am uitat sa il deloghez pe umflat
__________________ semnatura | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
sunt deacord... nu batzi mobi +5 ( rosi )... cu +4 mai merge... dar aici depinde de bulanul care il ai, adica de cate ori rezista... si oricum, chiar daca ii faci... nu e rentabil sa pierzi 2min omorand un +4 si inca 30sec stat in cur sa te refaci pt un bonus amarat de 20xp, mai bine batzi mobi de lvl-ul tau
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
mda - auzisem povesti din astea misterioase cum ca priestu se joaca cu elite de 1-2 nivele peste cand vrea miaua lui. POate joc eu prost dar la lvl 44 un dragonkin elite de 44 ma cam cocoshaza. Poate il fac dar cu potiuni, bandaje etc... Adica nu e chiar joaca. Tethis ala din STV mi-a dat-o la prima intalnire fara numar, cand am vazut primu crit de 300 la 1600 viata mea am zis ca atata e ... DAR , exista un dar. La elite mai mici am gasito chestie tare, doua chiar, nu stiu daca le stiati dar oricum pt mine au fost o revelatie. Bineinteles ca orice inspiratie divina, au aparut in SM, pamant sfant de altfel ![]() epifania 1 : Grupul de 3 mobshi clasic pt SM. Procedura: MC cel mai puternic. Atac pe cel mai slab, ceilalti doi sar pe tine. In cele din urma iti moare si aia vin pe tine. Shield.MC pe ala cu viata cea mai multa (in care nu ai dat). Atac pe celalalt pana il iei de pe tine. Pana trece shieldu. Dai in el pana il slabesti. apoi te intorci cu spatele si astepti sa te omoare. Iesi din MC , mana full si un elite de 40 rebegit care asteapta un MB si un MF cand fuge ca sa iti faca ziua. Testat si merge. epifania2 : The perfect pull. S-a intamplat cand incercam sa-i trag pe aia din fara lui morgraine. Ultimele doua randuri sunt cate 3-4 si de obicei tragi minim 3. Dar ... @@.......<spatiu mic aici>.......@@ ...^....................................^ ^-------------pulls with ya. Msoothe..............................^----- MC si pleci cu el in spate ...^-----------asta sta linstit , daca ai da damage in loc de MC , ar veni si el. Spr sa fie inteligibil
__________________ Respect for life is a mortal concern | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User | Quote:
| ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
lol nam mai folosit MC de la lvl 24 sau 26 cand am primit vraja si ma distram cu ea prin stockades. Pt SM un mag/rogue in party cu sap/polly si un tanc fac treaba mai buna decat popa oricand rolul tau ca popa e sa dai heal nu sa bati 3 mobi elite o data ... oricum amuzanta strategia ta ![]() p.s. tot ptz sunt
__________________ semnatura | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
mc face minuni... e mult mai usor sa dai mc sa ii lasi sa isi faca treaba dupa care poly + hunter trap... si in felul asta ai scapat de 3, dintre care 1 definitiv alta metoda mai usoara de a faca lbrs in 5 eu nu stiu bine... acum mc are dezavantajul ca are agro range... asta e... nu merge chiar peste tot... dar in lbrs dupa paianjeni merge la greu
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
bine a functionat perfect in situatia in care in SM ramaesem doar 3 - eu la 44, un rogue 37 si un pally 40 cu jumate din gear defect- si bineinteles la "ora colgate" cand nu era nimeni prin server sa ne ajute. Singura problema cu MC-ul pare a fi imensul hate pe care il genereaza. In rest pt mine works smooth as a motherfux0r. Nu-l folosesc in mod normal decat in anumite situatii de pvp (de vreo 2 ori pana acum) si in instanta cand nu avem alt fel de crowd control (rogue prea mici, fara magi, etc.) shimo : nu e asta threadu de priest? osc1or : la lev 30 (cam marept stockades, mai ales priest )raool : ?
__________________ Respect for life is a mortal concern Last edited by Horza; 15-04-2005 at 15:59.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |