Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-04-2005, 16:05   #81 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
ma dusesem cu niste prieteni mai mici in lvl...tocmai d-aia am si zis ca era funny

ptz is online now    Reply With Quote
Old 15-04-2005, 23:44   #82 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

Cea mai folositor "use" pt MC care l-am gasit este sa astept sa plece corabia din Booty Bay dupa care MC si-n apa cu alliance . Pariez ca le convine sa astepte urmatoarea corabie.
Astept sa prind niste alliance atacind 10 Cuie sa-i arunc cu capatina de stinci.

Metalicos is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2005, 14:12   #83 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

metal... merge si in blackrock mountain, pe nimeni nu deranjeaza o baie fierbinte

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2005, 15:04   #84 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Metalicos, this is soooo fourtish :P Totusi, asa cum zice si Lucifer, cel mai bine e in Blackrock Mountains.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2005, 15:06   #85 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
Pull cu MC e nasol pentru ca nu mai ai loot daca il lasi sa moara. Hate-ul nu e problema, apesi FAde imediat dupa ce iese din MC si ai scapat.

In BRM e jenant deja, interesant a fost cand s-a aruncat paladinul singur cand m-a vazut.

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2005, 08:20   #86 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

tare priestul nene... la lvl 53 batzi warrior 60... ca warrior e gimp asta stim cu totzi... da chiar in halul asta?!?... si mai vine si idiotul ala de dev kalgan abereaza ca warriors "have a greater survivability rate than cloth classes"

Old 25-04-2005, 11:26   #87 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
io la 51 am batut rogues 55-56 , warrior sunt cea mai easy clasa de batut totusi. Totu e sa nu iei prea multe resists. Si sa nu fie UD

Old 26-04-2005, 09:31   #88 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
Am inteles ca warriors & rogues sunt easy pentru priest. Sincer ma indoiesc ca se poate bate un rogue care te surprinde, nu vorbesc de dueluri friendly. Nu fac prinsoare dar cred ca daca rogue are primul atac are destul de multe sanse sa fie suficient. Eu cu shamanul am probleme mari sa rezist unui atac miselesc.
Vreau sa incerc un priest pe US. Sunt anumite clase care sunt dead meat pentru priest, dar altele impotriva carora nu cred ca are sanse, vorbesc de shaman & hunter, indiferent daca e shadow sau holy ... fiecare clasa isi are nasul in 1vs1... parerea mea.

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2005, 16:05   #89 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Da... pt ca rogue stie sa se bata doar daca ala are 10%hp sau 3 mobie pe cap... tu cu shamanul nu ar trebui sa ai nici o problema vs rogue intr-o lupta cinstita... shamanul de atfel ridiculizeaza rogue'ul

Cat despre priest vs shaman e greu, impotriva unui shaman care stie sa joace nu prea ai nici o sansa... si daca ii mai pica si windfury te-ai cam dus la gara

Despre hunter nu stiu ce sa zic, nu m-am batut cu nici un hunter pana acuma... tzin minte ca si metal zicea are prob cu hunterul, dar dc nu prea am reusit eu sa intzeg pana acum

Old 26-04-2005, 16:56   #90 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
Nu trebuie sa imi intre neaparat windfury. Chiar si fara windfury nu am probleme. Folosesc gear cu destul de mult shadow resist( http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=18340, +5 resist all pe back, http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=8367 ) si cel mai important priest-ul nu poate folosi shield-ul contra unui shammy. Inca mai lucrez la cum pot bate un rogue si un warrior... contra rogue cred ca castig 4/10 doar, contra warrior cred ca 2/10. Poate doar sa imi refac talent tree-ul, mai mult antrenament si heavy gear. Cei cu care am facut duel-uri erau mai bine imbracati decat mine.

Old 26-04-2005, 17:32   #91 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
bineinteles ca dak rogue ma ataca primu si nici nu sunt full life/mana sansele sunt in favoarea lui...dak mai e si UD si activeaza WoTF e cam gg.
Hunteru e usor de batut totul e sa stai aproape de el. Dot fear pet si e GG. Poate sa fie si ala nesimtit si sati dea niste stunuri si criticale de te-a nenorocit dar pana acum am batut hunterii.
Shamanu e cel mai greu de batut...mi-am format o strategie dar e greu pt ca nu prind unu de level apropiat sa incerc un fair fight cu el.

Old 26-04-2005, 19:40   #92 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
deci..eu mi-am luat-o de la un pally 49

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2005, 20:12   #93 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

huh?!?... tu fiind ce level?!?... si eventual catzi mobi pe cap aveai?!?

Old 26-04-2005, 20:41   #94 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
E lvl 60 healing priest.

Old 26-04-2005, 20:44   #95 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

bine bine... holy... da chiar asa...

Old 27-04-2005, 10:57   #96 (permalink)
Registered User

io la 47 pot sa zic ca am batut asa :

Druid - 50 - lejer - spam dispel/silence/dot/blast/(urs)/fear/etc
Warrior - 48 - lejer - iese din fear ce-i drept dar pana atunci isi tot ia , si daca nu e super stamina gear pe el il macina incet incet - incerc sa ma bat cu el in healing mode nu in shadowform ca atunci cand dau healu il deprima rau am vazut ...
warlock - 48 - piece of cake - dispel la greu dot, blast ,flay poate nu ma prinde in charm , shadow resistance + talentul ala de discipline cu resist fear/cherm/stun sunt miracol , pe urma silence, fear , blast si flay si e muci
wizard - e aci mi se pare ca depinde foarte mult de situatie - in duel mi-o cam iau , dar oricum am vazut ca majoritatea magilor au impresia ca e deajuns sa sufle si se stinge orice - e acum vine silence, dot, fear dupa silence, blastu, dispel la greu si moartea. Pe de alta parte daca ii intra critu de ceva - am cazut din a doua. Pe de alta parte daca procuie blackoutu oricand - e cam gg pt mine.

Hunteri - daca are initiativa si te-a pus cu viata la jumate de la max range -s-a dus magia , daca il prinzi tu - e varzar, se sperie, fuge, isi ia fear si el si petu, are viaat putina , etc. Daca il mai prinzi si in aspec of the cheetah - hehehehhe ...

Probleme mari-

1. Shammy - nu stiu frate cum - am vazut ca dupa vreo 3 dispeluri parca se mai domoleste, da tot e naspa. Kiting mult cu dot si fear, silence , mana burn , tot arsenalul. Daca a ajuns aproape e cacat , ca shieldu pica din prima, urmeaza si restul. Dca sunt 2 esti toast.
2. Rogues - e complicat aici - nu prea am avut ocazia sa fie 1v1 asa pe fata - de obicei imi iau critu de ambush , sau sap, sau orice stunlock , ma rog , daca e undead e kk, nu prea am batut multi , am vazut in schimb ca daca ai initiativa , ai sanse foarte mari... initiativa insemnand sa crituie MB din prima si sa nu dea vanish pana pui dot-u

3.paladinii - dezgustatori , n-am batut decat in duel , deh , ca sunt alliance , dar e urat - e ca un priest in plate , kite dot, dispel si cand a ajuns cu mana jos , burn, MB , fla y- the whole shiat. Chestia e ca au tot felul de shielduri f gay si LoH, si nu vor sa moara deloc.

4. priest - daca e holy speced - eu nu am reusit sa omor asa ceva , daca e pe shadow - e bataia de damage si gear cu +damage etc...

goes like this ...

Horza is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2005, 14:37   #97 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
mda..aveam si 2 mobi pe cap. dar din prostia mea. ca eu l-am atacat....

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2005, 15:04   #98 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
Druizii buni sunt foarte greu de batut.. cam ca paladinii, doar ca pe ei nu poti da mana burn fiind in bear. silence iar nu merge pe ei... intr-un cuvant foarte greu. Totul e la timingul fear/silence.

Rogue fara imunity la fear pot sa atace primii, cum vor ei de fapt, si-o iau. Asta e. La shamani m-am impotmolit si eu... e de baza cum procedezi cu grounding totem si tremor totem. La fel, timingul fear+ silence trebuie sa fie foarte bun.

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2005, 19:28   #99 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Horza
Chestia e ca au tot felul de shielduri f gay si LoH, si nu vor sa moara deloc.
Mda, Shield cu 5 min cooldown şi Lay on Hands cu 60 de minute sau 40 cu două puncte în talent tree. Gay de tot . Dacă nu reuşeşti să baţi un paladin după ce ai luat mana burn, înseamnă că nu prea te pricepi. Cât despre plate, lol. Ce importanţă are în luptele cu casterii? Dai cu staffu' în el? Nu ştiu de ce dai dot-uri pe un paladin. Costă 60 mana să le scoţi şi cam atât îţi acordă Seal of Wisdom per proc. În principiu orice mana user ar trebui să fie uşurel pentru priest.

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 11:28   #100 (permalink)
Registered User

Scootie's Avatar

WoW Characters
Sincer sa fiu nu inteleg de ce paladinii se iau la duelat cu clasa priest. De druid insa ma iau cu placere, desi o data pt ca nu aveam chef sa omor druida mam distrat 25 de minute intr-un duel sa incerc tactici noi. Dupa aia m-am plictisit si l-am terminat. Era deja o lume buna care ne inconjura si se mirau cand se termina.

Scootie is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules