![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
Orice runner e o problemă pentru paladin. În afară de mobi, care pot fi judged.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Titan |
Ar fi interesant.... Bagati aici lunkuri cu questuri pentru priest 50+ care dau iteme bune (sau mobi ce dropeaza un anumit item): de exemplu +healing/dmg spells ce pot fi purtate la lvl 60 pe langa set... Eu am gasit asta: http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=5102 (vad ca e pt alliance only) | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
e si la horde si ii zice warlords command... il iei din kargath The Balance of Light and Shadow pentru care iei Benediction si Anathema, faza stupida la stafful asta e ca trebuie sa te hotarasti pe care il tzi, pentru ca chiar daca potzi sa il transformi in continu pierzi enchantul de pe el , sper sa se rezolve prob asta asap
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
Misto, mi se pare ca e mult mai bun decat Glowing Brightwood Staff, dar acum sper sa fie usor de facut questul, am sa mai sap ![]() Edit: am sapat pitin si am gasit un site bun de unde poti citi ce tre' sa faci pt acest quest: http://www.wowhealers.com/content/view/124/50/ | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Pe scurt, ca sa faci Benediction/Anathema, e nevoie de o ghilda care pur si simplu sa domine contentul de raid existent in acest moment. Ah, si e nevoie si de bulan, pentru ca noi l-am omorat pe Majordomo de 4 ori de la ultimul patch incoace, si nu ne-a picat niciodata in chest Eye of Divinity. Avem in schimb Eye of Shadow de la Kazzak.Nu numai ca e mult mai bun decat Glowing Brightwood, dar e mult mai bun si decat Staff of Dominance. Bug-ul cu pierdutul enchantului e cam enervant, si mai ales, nu e nou, toate obiectele din joc care la "use" se transforma in alt obiect, pierd enchantul de pe ele, vezi Shadowstrike / Thunderstrike. Oricum, pana sa il produca cineva de pe acest forum, eu zic ca mai dureaza, poate se fixeaza si bug-ul. ![]() Se pare ca questul va fi simplificat pe viitor, si Eye of Shadow nu va pica numai de la Kazzak, care constituie o problema, nefiind instantat ca Majordomo, bataia pe el e mare cand se spawneaza la intamplare in medie cam la 3 zile. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
Guilda este ok, se fac cam 2 MC pe saptamana, e bine ca nu sunt multi priesti deci sunt mai multe sanse pt mine. Guilda a facut un sistem de bonusuri in functie de tipul de raid (numar de puncte) si poti licita pe un item in functie de cate puncte ai (ehh ce sa faci sunt rusi 90% dintre ei, dar ii stiu de 3 ani de zile)Dar e chiar enervant cu superitemurile astea, sunt prea rare de gasit si chiar tre sa joci non stop pt a prinde o ocazie ca asta.... Partea cu enchantul nu mi se pare chiar asa de nasol, asta e pana se schimba nu o sa pun nimic pe el DACA il voi avea, si sper sa nu fiu omorat la un duel din cauza asta | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Discipline Talents (10 points) Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. Holy Talents (5 points) Holy Specialization - 5/5 points Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%. Shadow Talents (36 points) Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. Shadow Focus - 5/5 points Reduces your target's chance to resist your Shadow spells by 10%. Mind Flay - 1/1 point Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream ability by 4 seconds. Shadow Reach - 3/3 points Increases the range of your Shadow damage spells by 20%. Silence - 1/1 point Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. Shadow Weaving - 5/5 points Your Shadow damage spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Shadow damage. This vulnerability increases the Shadow damage dealt to your target by 3% and lasts 15 seconds. Stacks up to 5 times. Vampiric Embrace - 1/1 point Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow damage you deal for 1 minute. Darkness - 5/5 points Increases your Shadow spell damage by 10%. Shadowform - 1/1 point Assume a Shadowform, increasing your Shadow damage by 15% and reducing Physical damage done to you by 15%. However, you may only cast Shadow and Discipline spells while in this form. my type of build mah ce pot sa zic cu build ca asta bat in bg cate 2 inshi o data orice combinatzie in afara de priest :P
| |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Dc nu itzi faci clasicul 33shadow/18 disc? Shadow reach e frumusel... dar se paote si fara. Care e ideea cu Holy Specialization ? Cat despre bat orice 2v1... eu nu te cred... orice combinatzie de 2v1 organizatzi cat de cat te devasteaza.
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
pt ca mie unu nu imi place sa ma i-au dupa altzii, ci fac propriul meu build asha cum cred eu de cuviintza; asta nu inseamna totusi ca daca cineva imi da o idee mai buna nu o accept/folosesc holy spec e crit cu healing shi mi se pare o folosire buna a 5 pct de talent decat sa bag in nush ce slbz care orisicum nu imi foloseste la nimik .... aproximativ ma refer ... ![]() nu ma crezi problema ta, eu itzi zic ca ii lesin. bat si 2 rogue desi mai greu .... sau combinatzii de healer (nu priest) cu war/rogue s.a.m.d.,de nu intzeleg aia nimik faza e ca, pe test serv am undead priest si ii torn 2 dot`s la unu 1 dot la altu ca skilu lu slbz are cooldown mare si le mai dau si vampiric embrace si deja nu mai am nevoie decat de heal dot ca in rest nu is in stare cine stie ce sa imi faca dmg mai ales ca imi tzin shiled aproape tot timpu pe langa mine. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
e un build incoerent ca sa il citez pe Andrei ![]() Ce ai incercat sa faci ? Un build de mass pvp pt BG ? in cazul asta de ce bagi puncte la holy? Pt crituri de heal ? Pai dak vrei crituri la heal dc te mai duci pe shadowform ? 400 mana degeaba ? Dak vrei mass pvp solutia cea mai buna este sa ajungi la mental strength pe treeul de disc , sa renunti la shadowform si punctele in holy,si sa ajungi la un 21disc/30shadow cu variatii. Spirit tap e useless in mass pvp nu faci tu kill decat f rar , e mult mai bun blackout cand procheaza e GG. Dak nu lai facut pt mass pvp si l-ai facut pt solo pvp, adik sa ii bati tu ai nevoie de 2 puncte in MB obligat alfel nu bati nici un shaman/druid singur d-apoi cu inca unu cum te lauzi tu. Intr-adevar ai un avantaj ca teai pus UD priest , ai scapat de 2 mari probleme adik shamanii si WOTF. Oricum se vede ca n-ai mai pus mana pe un priest , ai pus acolo ce ti-a sunat tie bine la ureche
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
33shaodw/18 disc mi se pare f. bun de pvp... e adevarat cu un priest pe disc sau holy mha bate... dar intervin mai multe chesti... eu am neglijat complet spirit in favoarea staminei... amandoi ramanem fara mana si incepem sa ne dam cu stafful in cap... dar el avnd un stamina regen mai bun casteaza mai des... si mai da si un heal :P imp renew cred ca te-ar ajuta mai mult in pvp decat Holy Specialization Imp Inner Fire eu zic ca e musai pt. pvp... 2k armura nu e de colo + shadow form ajungi la aproape 30% reduction tu spui ca batzi 2 deodata... chiar si 2 rogue... mha intreb cat de buni erau aia... 2xAmbush inseamna cam 2.5k dmg, fear e inutil pt. ca au trinket... dupa care incepe dubble stun lock din care nu mai iesi... Edit: eram obosit
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. Last edited by Lucifer; 21-05-2005 at 21:10.. | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
Discipline Talents (17 points)
Shadow Talents (34 points)
Eu cu buildul asta am jucat si a mers totul perfect. PvP si PvE.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! Last edited by Kh`Ru3l.[MoM]; 21-05-2005 at 23:20.. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
pvp as scoate punctele din shadow affinity si le-as baga in shadow focus. Pve vs mobi merge bine da in instante high end nu faci fata. Parerea mea la lvl 60 shadowform devine useless...fara heal nu bati nimic si in mass pvp tre sa dai healuri. Mi se pare mai util sa bagi in mental strength/inner focus deci un 21 disc si restu bagate in shadow. Eventual un build 23 disc pt a baga si 2 puncte in improved Mana Burn si scoase niste puncte din darkness si improved Mind Blast (oricum nu ai timp sa dai Mind Blast din 5 in 5 sec te mananca de mana si ai si altele mai importante de facut). Sunt multe builduri diferite...unul bun pana la lvl 40 dupa care urmeaza teoretic un respec pe full shadow pt shadowform ... apoi la lvl 60 se da un respec pe disc/holy , bagi instante faci setu iar pt BG un hibrid shadow/disc. O sa mai detaliez io da mi-e lene acu.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucharest | Quote:
| ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Eu asta cu 2x45 nu o cred... e prea mare diferentza... dodge si miss ogramada Ultima mea performantza e warlock/pally... da erau camderutatzi amandoi warlockul deabea isi daduse rez, avea mana full dar nu avea pet, iar pally a venit cand warlockul mai avea 50% viatza. Ce vreau sa zic e ca merge 1v2 ... dar nu daca amandoi au viatza full, plus ca daca e healer consumi cam toata mana sa il dai jos... la un frag spatian + mob ceva, poate elite, merge si 1v5... mah duc peste iei cand se bat cu kazzak si e 1v40 ... dar asta deja e altceva
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |