![]() |
| | #1221 (permalink) | ||
|
As dori si eu un spec discipline de leveling. Am crescut pana acum (lvl70) pe shadow, dar am fost cam dezamagit ca nu pot sa soloiesc elitele decat foarte foarte greu si cateodata deloc . Ma gandesc ca pe disc o sa rezist mult mai bine ![]() Thx
__________________ Ceva de genu' ^ Last edited by DedV; 13-07-2009 at 21:58.. | |||
|
| | #1224 (permalink) | ||
| Talent Calculator - World of Warcraft poti sa mergi pe asta desi nu iti recomand sa lvl'ezi asa shadow e cel mai bun spec de lvluit
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #1225 (permalink) | ||
|
Se dă un anume popă, alt-char, dar totuşi echipat şi enchanted, etc. Problemă: nu-s mulţumit de DPS. 3.9k la Patchwerk (25-men)? WTF? Poate fac eu ceva greşit, aşa că rotaţia e: SW:Pain, SW: Death, VT, MB, DP, MF, MB, 2 MF, SW: Death, MB, 2 MF, DP când e CD gata, etc. Help? PS: ştiu că nu-s hit capped, da' am avut un singur MF miss toată lupta, deci încă WTF. | |||
|
| | #1228 (permalink) | ||
| Quote:
de mult timp SW: p este buguit si nu da dmg'ul cat trebuie fara cele 5 stackuri de shadow weaving .este si discutata toata treaba asta pe forumul shadowpriest.com faza e sa il castezi cand is 5 stackuri de shadow weaving pe target si in rest sa castezi tot timpul cand MB nu este pe cooldown, MB face mai mult dmg decat 2 MF'uri la un loc de aceea trebuie folosit cat mai des. sW:death nu se foloseste decat atunci cand vrei sa umpli un GCD cand vrei sa astepti sa tickuie cd sau esti in miscare. in rest nu prea e de folos pentru ca consuma un GCD important ceea ce poate insemna loss dps si totdeauna sa lasi sa tickuie MF pana la sfarsit. bah..nu merge armory dar daca nu esti hitcapped (289 fara raid buff) ure kinda screwed o sa ma uit la gear'ul tau maine:P in rest..have fun playing
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #1229 (permalink) | ||
| Quote:
Aberezi Pe scurt, nu incepi niciodata cu dp pentru ca nu ai misery stacked, si daca dai miss --> you're fucked (bine nu asa rau incepand cu patch 3.2). Second, ti se pare ca "DP>VT>MB>" aplica 5 stackuri de shadow weaving? ![]() "MB face mai mult dmg decat 2 MF'uri la un loc" no fucking shit Pentru mai multe informatii apelati cu incredere ym: mihtac
__________________ Walk softly, and carry a big gun | |||
|
| | #1230 (permalink) | ||
|
am si eu un priest 72 [dual specc disc/shadow]. In primul rand pe shadow am soloit destul de usor majoritatea elitelor [ma refer la questuri de group 2 sau 3] cu shadow embrace dots, mind blast si mind flay. [shadowfiend la nevoie oom] Intrebarea mea ar fi urmatoare, la 80 cand vreau sa fac un build pvp si unul pve [cel pvp va fi sigur disc], pe ce ar trebui sa merg la pve ? Holy sau Disc ? [pana acum am healuit pe disc UK Nexus AN fara probleme]. Cu alte cuvinte, popa pve e mai bun holy sau disc ?
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #1231 (permalink) | ||
|
Depinde ce iti place. Eu initial am fost holy si am zis ca nu o sa ma fac disc ever. Eram COH FTW! Dupa am zis sa incerc putin disc sa vad cu ce se mananca si acum .. sunt singuru popa disc din guilda :P ( and im happe with it ) and SHIELD is my best friend :P Dar sincer mai intai zic holy ca sa faci ceva gear ... si dupa incerci disc.
__________________ | |||
|
| | #1232 (permalink) | ||
|
momentan sunt penance addicted dar eram prin dalaran zilele trecute si un alt priest [holy] 72 vine langa mine... imi pune niste aripi [nu stiu spellul - never tried holy] si imi da un crit de 11k heal cu gear asemanator si cam acelasi SP. Imi place f mult flash heal si penance si nu as renunta la disc sincer.
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #1233 (permalink) | ||
|
shame on u :P angel wings sunt paralela de la ps si se cheama guardian spirit :P cum ps face dmg reduction pt target asa gs face increase healing received pe target. daca te-ai obisnuit disc poti ramene asa imo dar again sincer zic sa incerci si holy ( pt ca e posibil sa iti placa cum mi-a placut si mie discul cand eram holy :0 ) PS : cu gs up am dat crit de 29k cu greater heal :P
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |