![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Uite aici un link cu tot ce vrei sa stii despre warrior, concluziile le tragi tu. http://wowvault.ign.com/View.php?vie...es.Detail&id=9 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Alliance: Dwarf PS: la lvl 60 nu conteaza atat de mult rasa cat conteaza arma, armurile si talentele | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Daca stam sa analizam orice detaliu, asa este Misa dar mai stiu ca in PvP sa fii MARE nu e bine....si cand zic mare ma refer la marime si nu la lvl....daca vrei facem un test...mergem la pvp cu un tauren si un orc si ai sa vezi ca o sa fii primul care te cashunå ca Tauren. Nu mai zic sa fii si pe Kodo :P Sa nu uitam ca fiecare rasa are cate un bonus skill...
__________________ For The Horde!!! Orc lvl 60 Smash!!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Clar, pe chestia asta acu sigur imi urmez dorinta initiala ca singurul gnom pe care o sa mi-l fac o sa ofere si singura ocazie in care o sa vreau sa joc gnom . Adevarul e ca daca pui mana pe niste obiecte meseriase si ajungi la 60, un gnom warrior trebuie sa fie mult mai interesant decat ditai animalu de tauren.
__________________ The Truth is out there. The Lies are inside your head. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Guest |
HK: Daca te referi ca marime mai bun e undead decat orc macar sa ai si bonusurile clasei, nu ? HK: Cam ce spec ti-ai facut? Offensive, Defensive sau Hybrid ? Cat ai maxim Str fara sa pierzi din Armor si cat ai maxim Armor + Defence skill fara sa pierzi din HP? Baga niste ss-uri. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
LoL de ce sa fie ce'a mai de kkt clasa? poate aia care si'o iau in barba de la totzi si au impresia ca e caracteru de vina dar cand colo' sunt capetele lor seci care habar nu au sa joace.Eu unu ma descurc bine cu orice clasa , mai putzin mag.magul imi rupe kapu.Dar restul nu am probleme....am facut dueluri 1v1 cu palladin 60 si l'am ownat frumos...de mai multe ori. 5-0 sa fiu mai exact....si am mai batut multzi paladini si tot felul de clase...eu cred ca echilibrul e foarte bine facut si ca , skillul jucatorului face diferenta.Sa nu mai zic ca in patchul urmator vor aduce imbunatatziri Warrior si Warlock.Concluzie : nu va mai luatzi dupa lume ca e prost warriorul sau e prost hunterul ca nu e asa....ei sunt aia prosti. Peace
|
| | #12 (permalink) | ||
| http://forums.worldofwarcraft.com/th...mp=1#post62905 http://forums.worldofwarcraft.com/th...ost70146<br /> Sunt de acord ca parerile altora nu pot fi crezute 100% dar totusi statistica posturilor celor care se plang de warrior ne poate da o idee. Si daca cititi o sa vedeti ca nu toti sunt whiners si chiar au argumente (lucru pe care "antevorbitorul" meu nu s-a obosit sa-l faca.
__________________ Truth changes with experience | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
BlackD -daca citesti cu atentie forum-urile de care pomenesti, vei observa ca oameni care afirma ca Warrior sucks, or nu au habar de cum sa isi foloseasca skill-urile ori indivizi nu au priceput una din cele mai importante trasaturi ale unui warrior, si anume ca este caracter 100% dependent de item-uri! Bonus-urile cele mai esentiale ii vin din item-uri, nu ca unui mage din skill-uri! ![]() H3r0in Klan -sfatul meu pentru a putea sa ii rupi si pe mage, si astfel sa dovedesti superioritatea warrior-ului in PVP > , este sa incerci sa iti faci un al 2-lea tip de items, si anume items cu rezistente, daca esti blacksmith nu iti va fi asa greu!Happy wowing to all!
__________________ Orc-Warrior; Tauren-Shaman; Undead-Rogue; Troll-Priest; Undead-Warlock; Server - Shattered Hand US | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
DoomGuard m-am gandit deja sa stii la varianta care ai mentionato tu dar cred ca e cam aiurea de fiecare data cand intalnesti un mag sa stai sa skimbi armurile...nu stiu...de multe ori e ceva super rush unde nu apuci nici makar sa skimbi o arma....nu mai zic de Battle Grounds unde nu o sa ai timp de asa ceva... Ramane oricum sigura varianta vs Mage cred....daca nu , asta e ....fiecare isi are nashu'
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |