Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-02-2005, 17:56   #41 (permalink)
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marduk
warrior-ul este extraordinar in party-uri pe post de tank ... sta in fata ia damage la greu(taunt & shit) ... un priest ceva il heal-uieste si restul personajelor din party dau damage
Asa ar fi ideal, din pacate situatia este DEPARTE de a fii asa. Scurt si cuprinzator: warrioru e in plus pe harta

RaDuke is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2005, 12:51   #42 (permalink)
Registered User

F--14's Avatar

Quote:
Originally Posted by NUTz
Am cautat spellul holy strength si pe thottbot si pe allakazam si nu am gasit decat ce face:

+100 str pentru 15 sec si 75-125 heal

Am cautat si la alchemy si nu exista o potiune sa faca asa ceva, si nici asemenea talent/spell nu exista.

Are idee cineva ce e cu el?
Ia fii atent ce am gasit eu pe undeva, nu mai stiu exact unde.

Icy Chill-chill the target reducing their movement and attack speed
Crusader-when attacking in melee it heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec
Demonslaying-chance of stunning and inflicting heavy damage on demons
Fiery Weapon-25% to strike for 40 additional fire damage
Beastslayer+2 - +6 damage to beasts
Elemental Slaying+2 - +6 damage to elementals
Lifestealing-steal life from the enemy and give it to the wielder
Unholy-inflict a curse on the target reducing their melee damage
Winter Might-grant up to 5 additional frost damage when casting frost spells

Crusader Enchant iti spune ceva ?

F--14 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2005, 15:20   #43 (permalink)
Registered User

NUTz's Avatar

Godly!

NUTz is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2005, 18:29   #44 (permalink)
Registered User

H3r0in Klan's Avatar

Am vazut iar niste posturi care ma fac sa vomit...cica un warrior a luat bataie de la un Paladin cu mainile goale si de la un druid in pielea goala...ce dreq mah...sa fim seriosi...
Un Warrior nu este kiar asa slab cum cred unii si am mai spus'o de o mie de ori...daca ai ceva skill ca jucator si stii ce poate face un warrior, garantez ca faci ravagii cu el.
Eu sunt lvl 60 si am tupeu sa fac duel cu orice clasa si le rup kapu.Singurele probleme le am cu Magii...
Daca ai un warrior dar nu esti inka lvl 60 , fatzi spec de tank ca sa te ia lumea in instante si in felul asta o sa levelezi repede si o sa iti iei itemuri k-lumea....dar uiti de PvP.
Cand ajungi la 60 poti sa dai un respec si sa te bagi pe Arms/Fury adika full offensive PvP...sunt templateuri pe net gramada.
Cine nu crede , o sa fac niste filmulete cu PvP ....sa vedeti Palladinii cum ingenunkeaza si restu la fel.
Peace!

H3r0in Klan is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2005, 10:28   #45 (permalink)
Registered User

Spionul's Avatar

Quote:
Am vazut iar niste posturi care ma fac sa vomit...cica un warrior a luat bataie de la un Paladin cu mainile goale si de la un druid in pielea goala...ce dreq mah...sa fim seriosi...
Eu n-am zis decat ce am vazut in filmulet. Tu l-ai vazut ? Chiar sunt curios ce parere ai, uite iti mai dau o data linkul de unde poti sa iei filmul si sa vezi exact ce facea ala.
http://forums.worldofwarcraft.com/th...mp=1#post91570
si daca ai filme, eu personal asi fii curios sa vad niste filme cu tine. Thx.

Last edited by Spionul; 16-02-2005 at 13:28..

Spionul is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2005, 13:00   #46 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

ia explica-mi si mie cum batzi tu warlock... sau prist... sau shaman... sau druid

Daca e frag spatian sau afk... nu itzi mai bate capu sa imi explici cum...

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 12:13   #47 (permalink)
Registered User

Am O Intrebare ....

EU JOC CU RASA HUMAN(WARRIOR)SI AM LV 20,SI AM INTELES CA POT SA IMI CUMPAR CAL AS VREA SA STIU CA CE LV POT SA FAC ASTA?? ....MULTUMESC ANTICIPAT

razvan78 is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 12:18   #48 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
pt warrior(human) intre lvl 10-20 poti sa cumperi doar din Tunder Bluff ..e o vaca mare acolo..o vezi de departe ca are un copac sub mana.Trebuie sa faci un quest usor in Burning Steps sunt niste demoni care au lvl ascuns o sa vezi 500+++ dar ei sunt 12 si ceva..omori 4-5 deaia pana iti pica un epic cu epicul ala te duci la vaca si o ataci si dupa ce cade (trebuie sa aiba mana sun 20% ca sa-ti dea cal..pt epic mount trebuie sa aiba mana 30-40% e mai usor.GL!

P.S. questul incepe daca dai /spit la vaca si la 2-3 horde din jurul ei

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 22-02-2005, 12:21   #49 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
lol, sau astepti pana la level 40, strangi pana atunci 90G, mergi la stablemaster (tre sa fie unul prin/pe langa stormwind) si iti cumperi unul.

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 12:38   #50 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
De ce esti rau bodu? E adevarat ca putea da un search ...

Mount iti poti lua dupa ce ajungi lvl40. Trebuie pentru asta sa strangi ceva bani. 20g pt a invata sa calaresti si 80g pentru cal. Daca esti honorable cu humanii ai discount de 10% pentru astea. Asta e mount-ul de lvl40 cu care ai 60% speed bonus.

Check this: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Mounts.List

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 12:43   #51 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by DarthSith
De ce esti rau bodu? E adevarat ca putea da un search ...

Mount iti poti lua dupa ce ajungi lvl40. Trebuie pentru asta sa strangi ceva bani. 20g pt a invata sa calaresti si 80g pentru cal. Daca esti honorable cu humanii ai discount de 10% pentru astea. Asta e mount-ul de lvl40 cu care ai 60% speed bonus.

Check this: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Mounts.List
Cum sa ajungi la lvl 20 si sa pui intrebarea asta?

later edit:si ma mai batea gandul sa ma mut pe EU

Old 22-02-2005, 13:25   #52 (permalink)
Registered User

Unhappy

Quote:
Originally Posted by bodu
pt warrior(human) intre lvl 10-20 poti sa cumperi doar din Tunder Bluff ..e o vaca mare acolo..o vezi de departe ca are un copac sub mana.Trebuie sa faci un quest usor in Burning Steps sunt niste demoni care au lvl ascuns o sa vezi 500+++ dar ei sunt 12 si ceva..omori 4-5 deaia pana iti pica un epic cu epicul ala te duci la vaca si o ataci si dupa ce cade (trebuie sa aiba mana sun 20% ca sa-ti dea cal..pt epic mount trebuie sa aiba mana 30-40% e mai usor.GL!

P.S. questul incepe daca dai /spit la vaca si la 2-3 horde din jurul ei
Sincer cred ca la intrebarea pusa de Razvan trebuia raspuns corect. Faptul ca unii dintre noi am jucat beta sau ca am citit pe forumuri una-alta nu inseamna ca nu-i putem ajuta pe ceilalti. Daca nu avem timp sa raspundem, nu o facem, dar daca avem timp sa il luam pe un om la misto inseamna ca aveam timp sa-i raspundem si la o intrebare foarte corecta. Ma si mir ca se mai fac inscrieri pentru membri noi pentru ca din cate am vazut eu, cum vine cineva nou si pune scrie una-alta pe aici, cum e trimis la plimbare cu apelative gen "n00b".

[Ntt]Skippy is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 13:34   #53 (permalink)
Registered User

va multumes pt raspuns ,dar am uitat sa precizez ca nu joc pe eu,sau pe vreun servar originalci pe un servar de retea(beta)plin de bug-uri,cu putine questuri ,cu putine personaje...etc,...si sintem doar 4 jucatori neexperimntati

razvan78 is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 13:35   #54 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by [Ntt]Skippy
Sincer cred ca la intrebarea pusa de Razvan trebuia raspuns corect. Faptul ca unii dintre noi am jucat beta sau ca am citit pe forumuri una-alta nu inseamna ca nu-i putem ajuta pe ceilalti. Daca nu avem timp sa raspundem, nu o facem, dar daca avem timp sa il luam pe un om la misto inseamna ca aveam timp sa-i raspundem si la o intrebare foarte corecta. Ma si mir ca se mai fac inscrieri pentru membri noi pentru ca din cate am vazut eu, cum vine cineva nou si pune scrie una-alta pe aici, cum e trimis la plimbare cu apelative gen "n00b".
La fel de sincer iti spun ca pt un om care a reusit sa duca char-ul sau la lvl 20 este penibil sa puna o astfel de intrebare...Ma intreb cum a folosit talent points-urile sau daca le-a folosit pana acum...cmon skippy e ca si cum te-ai aseza la masa si dupa ce treci de felul 1 de mancare intrebi cum se foloseste lingura.Crezi ca era nevoie de un thread pt asa ceva?Chiar crezi ca e o intrebare de pus pe un forum?Asta nu e CS unde iei Ak-ul si apesi pe mouse...
Anyway mea culpa...

Old 22-02-2005, 13:39   #55 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

copil care se crede mare cunoscator ....si a zis ce ar fi sa imi bat joc de unu care nu stie ....ca eu sunt mare cunoscator....
Inapoi sub piatra de unde ai iesit.
Urasc genu astia de oameni.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 13:44   #56 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Cobalt
copil care se crede mare cunoscator ....si a zis ce ar fi sa imi bat joc de unu care nu stie ....ca eu sunt mare cunoscator....
Inapoi sub piatra de unde ai iesit.
Urasc genu astia de oameni.
Asa e genul ASTIA de oameni...E multI si E grelE gramatica

Later:Mda se vede ca nu mai stie lumea de gluma...Cobalt pt cultura ta generala nu e nici o bataie de joc..invata sa faci diferenta

Old 22-02-2005, 14:09   #57 (permalink)
Registered User

Eu am facut aici apel la intelegere, atata tot. Am si eu de multe ori tendinta de a sari cu gura pe unul numai pentru ca el nu stie ceva ce mie mi se pare evident. Important e sa reusim a trece peste acest prim impuls...
Acum, raspunzandu-i lui Razvan, ride-ul il poti lua doar la lvl 40, cu 100 Gold sau pe gratis daca esti warlock sau paladin ( nu ma intreba de ce pe gratis ca ma enervez si eu cand ma gandesc la asta ).
Ca un sfat, incearca sa cumperi jocul original si sa joci pe un server adevarat pentru ca e diferenta mare de comunitate si de content. Pe deasupra vei avea si un manual...

[Ntt]Skippy is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 14:16   #58 (permalink)
Unskilled Brainless N00b

Painer's Avatar

WoW Characters
deci dupa ce a si postat omu ca joaca "pe un server d-ala de retea" ...chair nici ca imi vine sa-l mai ajut!
"I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Painer is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 15:54   #59 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
Cred ca daca omul ar avea bani sa joace pe un server oficial, ar juca in secunda urmatoare. Nu el e de vina trust me.

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2005, 16:10   #60 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Este adevarat ca pe serverele oficiale un ride se poate lua la nivelul 40, doar de la rasa pe care o joci (la lvl 40 nu se pot cumpara mount-uri de la alte rase aliate din cauza requirementurilor de Reputation (respeciv Exalted)) si pentru suma de 80g (raiding skill-ul te mai costa 20g). Din asta se scade rep modifierul (daca ai Honored cu factziunea respectiva ai 10% reducere pe orice itemuri ai cumpara, deci shi pentru cai). Rezultatul complet este suma de 90g.

Ride-ul insa o sa potzi sa il iei numai daca serverul pirat pe care joci are NPC-urile respective in baza de date... dealtfel, n-o sa potzi sa faci mai nimic cata vreme nu vor exista NPC-urile corespunzatoare in aceasta baza de date... Ca sa introduci toate NPC-urile shi mobshii din serverele oficiale intr-un server pirat e o munca titanica pentru 1-2 oameni care au grija de serverul respectiv. Nu te astepta sa le iasa vreodata.

Umbra is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules