![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Icy Chill-chill the target reducing their movement and attack speed Crusader-when attacking in melee it heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec Demonslaying-chance of stunning and inflicting heavy damage on demons Fiery Weapon-25% to strike for 40 additional fire damage Beastslayer+2 - +6 damage to beasts Elemental Slaying+2 - +6 damage to elementals Lifestealing-steal life from the enemy and give it to the wielder Unholy-inflict a curse on the target reducing their melee damage Winter Might-grant up to 5 additional frost damage when casting frost spells Crusader Enchant iti spune ceva ?
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Am vazut iar niste posturi care ma fac sa vomit...cica un warrior a luat bataie de la un Paladin cu mainile goale si de la un druid in pielea goala...ce dreq mah...sa fim seriosi... Un Warrior nu este kiar asa slab cum cred unii si am mai spus'o de o mie de ori...daca ai ceva skill ca jucator si stii ce poate face un warrior, garantez ca faci ravagii cu el. Eu sunt lvl 60 si am tupeu sa fac duel cu orice clasa si le rup kapu.Singurele probleme le am cu Magii... Daca ai un warrior dar nu esti inka lvl 60 , fatzi spec de tank ca sa te ia lumea in instante si in felul asta o sa levelezi repede si o sa iti iei itemuri k-lumea....dar uiti de PvP. Cand ajungi la 60 poti sa dai un respec si sa te bagi pe Arms/Fury adika full offensive PvP...sunt templateuri pe net gramada. Cine nu crede , o sa fac niste filmulete cu PvP ....sa vedeti Palladinii cum ingenunkeaza si restu la fel. Peace!
__________________ For The Horde!!! Orc lvl 60 Smash!!! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
http://forums.worldofwarcraft.com/th...mp=1#post91570 si daca ai filme, eu personal asi fii curios sa vad niste filme cu tine. Thx. Last edited by Spionul; 16-02-2005 at 13:28.. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
pt warrior(human) intre lvl 10-20 poti sa cumperi doar din Tunder Bluff ..e o vaca mare acolo..o vezi de departe ca are un copac sub mana.Trebuie sa faci un quest usor in Burning Steps sunt niste demoni care au lvl ascuns o sa vezi 500+++ dar ei sunt 12 si ceva..omori 4-5 deaia pana iti pica un epic cu epicul ala te duci la vaca si o ataci si dupa ce cade (trebuie sa aiba mana sun 20% ca sa-ti dea cal..pt epic mount trebuie sa aiba mana 30-40% e mai usor.GL! ![]() P.S. questul incepe daca dai /spit la vaca si la 2-3 horde din jurul ei
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
De ce esti rau bodu? E adevarat ca putea da un search ... Mount iti poti lua dupa ce ajungi lvl40. Trebuie pentru asta sa strangi ceva bani. 20g pt a invata sa calaresti si 80g pentru cal. Daca esti honorable cu humanii ai discount de 10% pentru astea. Asta e mount-ul de lvl40 cu care ai 60% speed bonus. Check this: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Mounts.List
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
later edit:si ma mai batea gandul sa ma mut pe EU
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti | Quote:
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BUCURESTI |
va multumes pt raspuns ,dar am uitat sa precizez ca nu joc pe eu,sau pe vreun servar originalci pe un servar de retea(beta)plin de bug-uri,cu putine questuri ,cu putine personaje...etc,...si sintem doar 4 jucatori neexperimntati | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway mea culpa...
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
Later:Mda se vede ca nu mai stie lumea de gluma...Cobalt pt cultura ta generala nu e nici o bataie de joc..invata sa faci diferenta
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
Eu am facut aici apel la intelegere, atata tot. Am si eu de multe ori tendinta de a sari cu gura pe unul numai pentru ca el nu stie ceva ce mie mi se pare evident. Important e sa reusim a trece peste acest prim impuls... Acum, raspunzandu-i lui Razvan, ride-ul il poti lua doar la lvl 40, cu 100 Gold sau pe gratis daca esti warlock sau paladin ( nu ma intreba de ce pe gratis ca ma enervez si eu cand ma gandesc la asta ). Ca un sfat, incearca sa cumperi jocul original si sa joci pe un server adevarat pentru ca e diferenta mare de comunitate si de content. Pe deasupra vei avea si un manual...
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
deci dupa ce a si postat omu ca joaca "pe un server d-ala de retea" ...chair nici ca imi vine sa-l mai ajut!
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Este adevarat ca pe serverele oficiale un ride se poate lua la nivelul 40, doar de la rasa pe care o joci (la lvl 40 nu se pot cumpara mount-uri de la alte rase aliate din cauza requirementurilor de Reputation (respeciv Exalted)) si pentru suma de 80g (raiding skill-ul te mai costa 20g). Din asta se scade rep modifierul (daca ai Honored cu factziunea respectiva ai 10% reducere pe orice itemuri ai cumpara, deci shi pentru cai). Rezultatul complet este suma de 90g. Ride-ul insa o sa potzi sa il iei numai daca serverul pirat pe care joci are NPC-urile respective in baza de date... dealtfel, n-o sa potzi sa faci mai nimic cata vreme nu vor exista NPC-urile corespunzatoare in aceasta baza de date... Ca sa introduci toate NPC-urile shi mobshii din serverele oficiale intr-un server pirat e o munca titanica pentru 1-2 oameni care au grija de serverul respectiv. Nu te astepta sa le iasa vreodata.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |