![]() |
| | #84 (permalink) | ||
|
PvP rewards? LOL - in afara de mount nu mi se pare nimic bun acolo...Vreti inlocuire la AR? uitati-va aici http://www.flamevault.com/~jager/tehkillshot.jpg - pe departe cea mai tare arma ingame...shi cade de la Ragnaros. So - PvP it's a NO for me. Bag la greu PvP pentru mountu ala cool..atata tot.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Burghy - tu ce alegi? Ca sa iei arma de la pvp reward cred ca iti trebuiesc ceva luni bune...pe cand pe ragnaros macar incerci sa-l omori si intr-un final ii prinzi tactica si o sa te joci cu el...decat sa stau ca prostu sa am lag in draci - mai bine pe un server de instanta si sa ma joc in liniste. Pe bune...uite-te la armuri - sunt foarte multe armuri care cad din instante si multi le au deja. Eu unul am spus - pvp rank pana la mount si apoi imi vad de treaba mea sa-mi iau echipament. PvP pe mine deja ma scarbeste dupa 2-3 ore de raid acum. Ia si tu ca un exemplu in hillsbrad...alergi intre TM si SS...BG va fi cu totul altceva, acum e doar o simpla capaceala dupa parerea mea.
|
| | #88 (permalink) | ||
|
O sa ma documentez nu ai grija - parerea mea e ca a fi in rank mare mi se pare o prostie si din ce cauza? In afara de looks as a set - armura lasa de dorit fata de ce poti face rost de la mobs. Cel mai tare reward e mountu - in rest totul e de pomana sa fie acolo. Deja m-am saturat de PvP si asta pentru ca pierzi mult timp cu el...si mai devine si plictisitor pe deasupra dupa un timp.
|
| | #89 (permalink) | ||
|
deci pana la urma cum este mai bine sa faci un warrior : defensiv sau ofensiv ? din ce am citit pana acum ca warrior defensiv esti macar un tank si rezisti, dar nu prea faci fata in PvP, iar warrir ofensiv mori mult mai repede vs Mob dar ai shanse sa mai faci un fragulete ceva ? ![]() pana acum nu am vaz decat build-ul lui Misha care suna f frumos la lev 60, foarte agresiv, dar e foarte dependent de iteme ... | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
oka nu iti fa griji cu warrioru nu o sa misti la pvp indiferent de spec...cel putin cu priestu la 53 bat warrior la 57 fara sa imi ia viata doar shield...o fii folositor in mass pvp sau BG cum zice Misa, nu stiu nu ma pronunt. Oricum este o clasa f cautata si n-o sa duci lipsa de grupuri pt questing/instante. Poti sa ti-l faci cum vrei tu doar sa tii aggro
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Quote:
ptiu drace, simteam eu ca nu e asa bun din ce am citit la PvP, dar acu daca l-am facut il cresc sa vad cum e ![]() anyway in weekend fac ce char imi recomanzi pe Warsong si vb. mai multe ... teach me master ! | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
ti-e ti-e cam frica ? no offense just joking S-ar putea sa ai dreptate deocamdata nu am avut dueluri cat de cat fair(numere macar aprox egale , no freeze/lag etc) experienta mea de pvp se rezuma la bataile de pe langa intrarile in instanta si la ocazionalele gankuri luate cand questez. In rest totul se rezuma la duel. Oka ideea e ca un warrior este foarte dependent de gear asa ca va trebui sa investesti timp in el pt a-l face cu adevarat bun. Fa-ti un char pe warsong si vorbim, oricum eu nu iti recomand sa levelezi 2 charuri in paralel, incearca mai multe clase si vezi care te coafeaza, same si cu serveru vezi in care comunitate te integrezi mai bine si alege un singur server si un singur char. That's my advice anyway.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Sper să-şi dea seama şi dăştepţii care dau cu thread-uri şi reply-uri idioate despre anumite clase. On second thought, who cares?
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
offtopic pe mine duel ma toarna un warrior daca joc la non-gheyisme. altfel.. hm... tot ma toarna, doar ca mai greu. deci.. pm.. pentru unii muma, pentru altzii ciuma
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
![]() Nu se compara warrior defensiv cu cel offensive, iar ca sa ai un warrior offensive doar crit% gear te ajuta. Mie imi lipseste Emberfury Talisman neck cu 1% crit dar imi e lene sa ma duc sa il iau plus ca suplinesc absenta lui cu potiuni de crit%. Am 3% mai mult din potiuni in PvP http://www.wowpm.com/view_profile.html?num=3339 | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Guest |
Daca te referi la questul ala care iti mai da reward si chest plate.....nu l-am facut, interesant neck mersi Ornate Adumatanium Breastplate 807 armor +22 Stamina Equip: +15 to defense | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |