Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-03-2005, 20:09   #81 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

am inteles ca poti sa dai "repec", adica sa iti bagi punctele in talente in alta forma.
o poti face doar cand ajungi lev 60?
costa ceva ?
de cate ori merge sa dai ?

Misa sunt fanul tau, dai lectii pe skype ?

Oka is online now    Reply With Quote
Old 21-03-2005, 20:15   #82 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Poti sa dai respec de oricate ori vrei, la orice nivel, prima data costa 1G, si devine din ce in ce mai scump pana ajunge la 50g/respec.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2005, 20:09   #83 (permalink)
Registered User

BlackD's Avatar

WoW Characters
Asta se face la class trainer, de obicei in orasele mari (ptr hoarda, clasa warrior de ex e trainerul din ogrimmar)

BlackD is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2005, 10:21   #84 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
PvP rewards? LOL - in afara de mount nu mi se pare nimic bun acolo...Vreti inlocuire la AR? uitati-va aici http://www.flamevault.com/~jager/tehkillshot.jpg - pe departe cea mai tare arma ingame...shi cade de la Ragnaros. So - PvP it's a NO for me. Bag la greu PvP pentru mountu ala cool..atata tot.

Crociffixio is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2005, 11:07   #85 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Crociffixio, ai mai mari sanse sa ajungi ultimul rank decat sa-l omori pe ragnaros. Asa ca nu mai vb prostii. Sau is acri strugurii?

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2005, 13:06   #86 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Burghy - tu ce alegi? Ca sa iei arma de la pvp reward cred ca iti trebuiesc ceva luni bune...pe cand pe ragnaros macar incerci sa-l omori si intr-un final ii prinzi tactica si o sa te joci cu el...decat sa stau ca prostu sa am lag in draci - mai bine pe un server de instanta si sa ma joc in liniste. Pe bune...uite-te la armuri - sunt foarte multe armuri care cad din instante si multi le au deja. Eu unul am spus - pvp rank pana la mount si apoi imi vad de treaba mea sa-mi iau echipament. PvP pe mine deja ma scarbeste dupa 2-3 ore de raid acum. Ia si tu ca un exemplu in hillsbrad...alergi intre TM si SS...BG va fi cu totul altceva, acum e doar o simpla capaceala dupa parerea mea.

Old 26-04-2005, 14:22   #87 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Eu zic sa te mai documentezi in privinta timpului necesar sa "te joci" cu ragnaros.

Old 26-04-2005, 14:32   #88 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
O sa ma documentez nu ai grija - parerea mea e ca a fi in rank mare mi se pare o prostie si din ce cauza? In afara de looks as a set - armura lasa de dorit fata de ce poti face rost de la mobs. Cel mai tare reward e mountu - in rest totul e de pomana sa fie acolo. Deja m-am saturat de PvP si asta pentru ca pierzi mult timp cu el...si mai devine si plictisitor pe deasupra dupa un timp.

Old 28-04-2005, 16:10   #89 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

deci pana la urma cum este mai bine sa faci un warrior : defensiv sau ofensiv ?
din ce am citit pana acum ca warrior defensiv esti macar un tank si rezisti, dar nu prea faci fata in PvP, iar warrir ofensiv mori mult mai repede vs Mob dar ai shanse sa mai faci un fragulete ceva ?

pana acum nu am vaz decat build-ul lui Misha care suna f frumos la lev 60, foarte agresiv, dar e foarte dependent de iteme ...

Old 28-04-2005, 18:37   #90 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
oka nu iti fa griji cu warrioru nu o sa misti la pvp indiferent de spec...cel putin cu priestu la 53 bat warrior la 57 fara sa imi ia viata doar shield...o fii folositor in mass pvp sau BG cum zice Misa, nu stiu nu ma pronunt. Oricum este o clasa f cautata si n-o sa duci lipsa de grupuri pt questing/instante. Poti sa ti-l faci cum vrei tu doar sa tii aggro

ptz is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 18:46   #91 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz
Poti sa ti-l faci cum vrei tu doar sa tii aggro
adica sa traga mobii in mine si party-ul sa-i bombardeze din spate ?
ptiu drace, simteam eu ca nu e asa bun din ce am citit la PvP, dar acu daca l-am facut il cresc sa vad cum e
anyway in weekend fac ce char imi recomanzi pe Warsong si vb. mai multe ... teach me master !

Old 28-04-2005, 18:49   #92 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

ptz, pvp-ul nu e duel 1v1 Mi-e mi-e cam frica de un warrior cu backup priest/shaman/druid.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 19:06   #93 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
ti-e ti-e cam frica ? no offense just joking
S-ar putea sa ai dreptate deocamdata nu am avut dueluri cat de cat fair(numere macar aprox egale , no freeze/lag etc) experienta mea de pvp se rezuma la bataile de pe langa intrarile in instanta si la ocazionalele gankuri luate cand questez. In rest totul se rezuma la duel.
Oka ideea e ca un warrior este foarte dependent de gear asa ca va trebui sa investesti timp in el pt a-l face cu adevarat bun. Fa-ti un char pe warsong si vorbim, oricum eu nu iti recomand sa levelezi 2 charuri in paralel, incearca mai multe clase si vezi care te coafeaza, same si cu serveru vezi in care comunitate te integrezi mai bine si alege un singur server si un singur char. That's my advice anyway.

Old 28-04-2005, 21:01   #94 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by aLeXb
ptz, pvp-ul nu e duel 1v1
Ptz ştie bine chestia asta.
Sper să-şi dea seama şi dăştepţii care dau cu thread-uri şi reply-uri idioate despre anumite clase. On second thought, who cares?

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2005, 09:27   #95 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by aLeXb
ptz, pvp-ul nu e duel 1v1 Mi-e mi-e cam frica de un warrior cu backup priest/shaman/druid.
mane ti-e ti-e frica pentru ca nu esti PARLAT ! gg no re. daca era-i nu ti-era

offtopic pe mine duel ma toarna un warrior daca joc la non-gheyisme. altfel.. hm... tot ma toarna, doar ca mai greu. deci.. pm.. pentru unii muma, pentru altzii ciuma

zmack is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2005, 10:15   #96 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
frate tu joci mereu la gheysme asa ca las-o...once a parlat allways a parlat.

Old 29-04-2005, 10:18   #97 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
pwnt

zmack is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2005, 10:44   #98 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by Oka
deci pana la urma cum este mai bine sa faci un warrior : defensiv sau ofensiv ?
din ce am citit pana acum ca warrior defensiv esti macar un tank si rezisti, dar nu prea faci fata in PvP, iar warrir ofensiv mori mult mai repede vs Mob dar ai shanse sa mai faci un fragulete ceva ?

pana acum nu am vaz decat build-ul lui Misha care suna f frumos la lev 60, foarte agresiv, dar e foarte dependent de iteme ...
Toate clasele sunt dependente de gear

Nu se compara warrior defensiv cu cel offensive, iar ca sa ai un warrior offensive doar crit% gear te ajuta. Mie imi lipseste Emberfury Talisman neck cu 1% crit dar imi e lene sa ma duc sa il iau plus ca suplinesc absenta lui cu potiuni de crit%. Am 3% mai mult din potiuni in PvP

http://www.wowpm.com/view_profile.html?num=3339

Reply With Quote
Old 29-04-2005, 10:54   #99 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Ai facut questul lui Tirion? Da un neck cu 1% crit.

Old 29-04-2005, 11:26   #100 (permalink)
Misa
Guest

Daca te referi la questul ala care iti mai da reward si chest plate.....nu l-am facut, interesant neck mersi

Ornate Adumatanium Breastplate

807 armor
+22 Stamina
Equip: +15 to defense

Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules