Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-04-2005, 12:49   #101 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Aveam http://www.thottbot.org/?i=35754. Asa ca neckul mi s-a parut mai bun. Noroc cu DM

Burghy is online now    Reply With Quote
Old 29-04-2005, 12:59   #102 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

ce inseamna parlat si gheysme ? ( scz intrebarile de nOOb dar incerc sa invat si eu )

aseara am intrat intr-un clan care se numeste Dragon Legion, care sunteti pe acolo ?

Oka is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 12:34   #103 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Am un warrior lvl 42 cu BS 230 momentan si doresc sa stiu si eu care ar fi cea mai buna cale : Axesmith sau Armorsmith...Se merita Armorsmith pentru Dark Iron Armor pentru MC si Onyxia ? sau se merita sa stau la farming pentru planurile de Arcanite Reaper? Mentionez ca deja am vorbit cu un rogue care ma va ajuta sa strang cat mai mult Dark Iron deci nu este o problema pentru asta.

So...care e mai buna? Armorsmith sau Axesmith?

Crociffixio is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 12:44   #104 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

pai parerea mea de incepator : daca esti tanker faci armura, daca esti PvP offensiv faci Axele
oricum mi se pare shitty ca tre sa te specializezi pe o profesie armuri sau arme ... dupa ce ca nu gasesti planuri si resurse usor te mai si limiteaza.
ma rog

Old 06-05-2005, 12:55   #105 (permalink)
Registered User

WoW Characters
Oka , warrior "PvP offensiv", nu prea am vazut . Sau ma rog nu mi-am dat seama:P . pt mine sunt toti la fel , aka 30-40 secunde maxim. rofl

shimo is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 13:02   #106 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

parerea mea despre warrior la 1vs1 din ce am citit ( ca nu am experienta)
nu este prea stralucit, dar intr-un party un tanker bun este f. important, daca nu cel mai important.
las ca face Blizzard-ul la urmatorul patch ceva pt. warriori

Old 06-05-2005, 13:08   #107 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Se poate face treaba si cu 31/20 ca tanker - dar eu ma gandeam la armorsmith deoarece se face cu MUUULT mai usor si ai parte de MC si Onyxia la greu datorita faptului ca ai mult resist la fire cu Dark Iron Armor. Axesmith - pana gasesti planurile si mai faci si arcanite bars te apuca anu nou sa nu spun ca mai trebuie sa mai vb si cu un alchemist sa le faci. Dar nu stiu daca se merita armorsmith intr-adevar d-asta intreb.

Old 06-05-2005, 13:20   #108 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Crociffixio: 1 dark iron bar = 8 dark iron ore. Asta il gasesti numa in brd si nu abunda. O sa farmezi dark iron de-o sa-ti sara capacele. In plus armura aia e BOP deci nu o sa scoti bani din ea.
Pt reaper nu strangi tu materialele, vine lumea la tine cu tot ce are nevoie si tu iei doar o taxa pt craft.

Old 06-05-2005, 13:32   #109 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Burghy - am un prieten care e rogue si poate sa mineze acolo ore in sir. Deja si-a dat acceptul ca la lvl 60 sa ma ajute sa fac armura. Stiu deja locurile unde sunt dark iron veins...am un ghid perfect si un rogue poate sa faca asta fara sa fie atins de nimeni din BRD. Deci se face destul de usor daca stii cum si ce. Problema este ca cu Arcanite Reaper - pana cad planurile ai de farmuit si acolo avand in vedere ca NPCu respectiv din cate am inteles nu se spawneaza de fiecare data. Sansa ar fi sa-l prinzi de 1/5 reseturi si rogueul cu care m-am inteles este si el BS si Miner deci el poate sa farmuiasca si pentru planuri pentru guild.

Ce intreb eu mai mult daca intr-adevar se merita armura respectiva pentru raiduri in MC si Onyxia atata tot...Daca nu si se poate inlocui cu altele asta e, Axesmith ftw, dar din ce am citit eu multi tankeri drool pentru armura asta pentru locurile mai sus mentionate.

Old 06-05-2005, 15:01   #110 (permalink)
Misa
Guest

Croc: Vezi si tu la tine pe server cati BS au recipe de Reaper, doar asa poti sa iti dai seama daca merita sau nu sa te faci Axesmith. Iar in ceea ce priveste Armorsmith daca pui mana pe recipe: Lionheart helm, o sa devi cel mai bogat om de pe server. Sunt oameni ( si eu in aceasta categ. )care ar da si 300g + materiale ca sa am helmul respectiv . Alta chestie cu Armorsmith este ca nu stiu ce armuri sunt in joc care merita cand toate armurile tari le-am luat din dropuri care erau gratis . Armorsmith mai are bun si Stronghold Gauntlets + alte recipe-uri vezi si tu pe acolo te orientezi ca esti baiat mare. Nu merita sa iti faci Dark Iron Armor pentru ca irosesti materiale cand poti sa gasesti trinketuri si alte tipuri de armuri cu +Fire Resistance (+ bonusul de la shaman's totem).

PS: Pt acei oameni care fac misto de warrior ca e bun doar de tank, ca warrior nu e offensive si ca warrior e nasol si ca nu merita jucat pot sa va zic un singur lucru: Sunteti incapabili sa intelegeti clasa.

Reply With Quote
Old 06-05-2005, 15:16   #111 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

asa asa, zi-le tu, dupa atata aer greu si veninos iau o gura de aer curat de la tine si ma duc sa ma fac 22
ps. vezi ca ai o greseala in semnatura

Old 06-05-2005, 16:11   #112 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Misa
PS: Pt acei oameni care fac misto de warrior ca e bun doar de tank, ca warrior nu e offensive si ca warrior e nasol si ca nu merita jucat pot sa va zic un singur lucru: Sunteti incapabili sa intelegeti clasa.
I second that. Un crit warrior poate sa faca aproape orice clasa daca e bine jucat. Cel putin eu pana acum eu nu am mancat bataie deloc 1 on 1 decat cand am incercat diferite tactici in dueluri.

Old 06-05-2005, 16:32   #113 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Planurile de reaper tot un rogue le farmeaza. Mobul respectiv nu e elite.

Old 06-05-2005, 19:37   #114 (permalink)
Registered User

Cum face un warrior sa bata un saman care alearga tot timpul si ii da earth shock din miscare ? orice sabie are nu ajunge sa dea cu ea. Singura idee e sa te faci warrior numai de partea hoardei pentru ca nu sunt samani la alianta

Gaara is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 19:49   #115 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by Gaara
Cum face un warrior sa bata un saman care alearga tot timpul si ii da earth shock din miscare ? orice sabie are nu ajunge sa dea cu ea. Singura idee e sa te faci warrior numai de partea hoardei pentru ca nu sunt samani la alianta
Sti sa dai Fear la Shaman ?

PS: Au bagat patchu cu reward la pvp si tu intrebi cum sa castigi un duel ? Pacat...Apropo cred ca te refereai la Frost Shock, nu ?

Reply With Quote
Old 06-05-2005, 20:27   #116 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Da misa... eu imi pun problema cum sa bat clasa x in duel... pt. ca daca nu o bat in duel la un frag spatian nu am nici 0.000001% sansa

pvp = player vs player
duelul este pvp

Tu ca warrior te bazezi pe o sansa de criticala... orice alta clasa se bazeaza pe skillul de a te tzine la distantza, sau te tankeaza cu tupeu ... skill > sansa de cele mai multe ori.

Si da misa... cu tot gearul tau existe clase care te devasteaza in curul gol, asta e... warriorul e gimpuit la pvp , nu stiu ce atzi citit voi ca se va intampla la patchul urmator, cert e ca blizztard nu prea intzelege ce se intampla cu warrior defapt, thuntedclap animation change si afirmatziile de genul "Warriors have a greater survivability rate than cloth classes" sunt doar cateva exemple ca developeri nu au treaba cu jocul

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 21:31   #117 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Nu, nu sunt shamani la alianta. Sunt insa niste paladini Retr/Holy build, super arme (nu neaparat Arcanite Reaper, dar merge) cu Crusader pe ele si cateva bucati din Valor set. SoC. Daca intalnesti unul din ei o sa vrei inapoi la shamani.

Vorbesc din punctul de vedere al druidului, obisnuit cu dueluri de 15 minute. Vs un astfel de paladin dureaza sub 4 Si l-am vazut si vs shadow priest. Saracul priest ...

Imi pare rau dar armele melee end game sunt fucked up rau de tot. Warrior ajunge tare iar Paladin ajunge zeu. De rogue nici nu mai zic, ala asa e inca de la lvl 1

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 14:03   #118 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Ma cum toata lumea se plange de paladini ca au low dps si ca abia lovesc cu armele lor de kk si vine alexB si arunca niste chestii care erau demult.

Intr-adevar skill > crit - dar sa luam in calcul ca majoritatea umbla dupa crit chance...dc? pentru ca un crit e mult mai bun decat un normal hit. Din 2 crituri faci cam aproape orice clasa. Este un avantaj imens. Oare dc rogue e GOD? pentru ca are crit chance foarte mare ceea ce ii ofera numere serioase pe ecran cand loveste.

P.S. De curand mi-a picat Stockade Pauldrons...sa le vand sau sa le tin pentru tankat?

Old 12-05-2005, 14:26   #119 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Din 2 crituri faci numa magii si asta cu o arma serioasa. Skill < crit si asta fiindca la randomul blizzard crit chance de 25% se manifesta de multe ori prin 10 lovituri normale urmate de 5 crituri consecutive. Deci depinde foarte mult de noroc orice lupta.

PS: alexb si lucifer si altii vb din experienta. Tu mai mult din auzite, cum era si la faza cu evasion vs warrior. Iar intrebarea cu stockade pauldrons chiar nu ajuta cu nimic la schimbarea impresiei. Poti sa vinzi linistit ca tot nu stii la ce sunt buni.

Old 12-05-2005, 16:03   #120 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Burghy - spre deosebire de tine majoritatea de aici cand intreaba ceva li se si raspund. Am intrebat ceva de acele shouldere...cat despre evasion - ce-mi place cand rogue baga asta - am 50% crit chance pe overpower si din 2.5 lovituri deja au 1k hp luata - asa ca nu mai vorbi de evasion ca sucks against warrior. Daca nu voiai sa-mi raspunzi de ce ai mai postat tataie? doar asa sa te afli si tu pe aici si sa mai faci un post-count? Rog pe viitor sa nu te mai bagi ca musca in lapte atunci cand doar vrei sa postezi asa de placere.

M-am referit la cele 2 crituri pentru ca din 2 lovituri deja ai un avantaj serios...de asta am spus ca 2 crituri si esti invingator. Scuze ca nu m-am exprimat mai bine in asa fel incat atotstiutorul din tine sa realizeze ceea ce voiam sa punctez.

P.S. http://forums.worldofwarcraft.com/th...&T=3085946&P=1 -

Last edited by Crociffixio; 12-05-2005 at 16:17..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules