![]() |
| | #2161 | ||
| Neah... foloseste imp. EA mai peste tot ![]() You know, more reduced armor is more reduced armor ![]() Pentru unii poate sa fie inutil, avand deja boss-ul pe zero armor, dar iti permite sa iti mai tweakuiesti gear-ul daca ai prea mult ArP in anumite lupte. La fel si cu moonkin-ul cu hit rating ![]() Si oricum M'uru e varza acum... gay fucking Blizzard ca l-au nerfuit ![]() Vreo 90 de ghilde l-au omorat pe M'uru dupa nerf... doh!
__________________ <o/ <HLEP!!!11> | |||
|
| | #2162 | ||
| Daca nu il nerfuiau isi dadeau disband 90 de guilde.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #2163 | ||
| Sa-si dea 900! I don't care! L2P! ![]()
|
| | #2164 | ||
| Vine Wotlk-ul, lasa loot si pentru altii. ![]()
__________________ +1% dodge | |||
|
| | #2165 | ||
| noi am batut muru vineri, dupa nerf sadly. Oricum eram 5-10% ph2 inainte de nerf si la kill am ajuns la 10% cu 25 de oameni in picioare deci imo era mort si fara nerf. Mai mult te fac problemele de roster vara decat encounterul in sine, care era f bine balansat.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #2166 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #2167 | ||
| EA am folosit numa in pvp pana acuma ) si la ce raiduri fac io nu cred ca o sa fie necesar. Merci de info | |||
|
| | #2168 | ||
| daca nai warrior tank este un must. iar cand esti mutilate why not ? ai la combos sa vomiti
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #2169 | ||
| cu combo asa e , o sa incerc faza cu EA ca deobicei mergem cu pala/druid tanci... | |||
|
| | #2170 | ||
| Ma gandeam acum... in SW iti trebuie EA la 4 bossi din 6: Brutallus (nu e 100% nevoie, dar ajuta foarte mult la overall dps) Twins (daca faci normal si nu reverse) M'uru (pe humanoids) Kil'jaeden (warlock tank so...)
|
| | #2171 | ||
| Registered User | Mie la Muru mi se pare inutil sa folosesti EA pe humanoids daca nu esti mutilate, mai ales acum dupa nerf. Noi mergem cu warrior rogue rogue enh shammy, avem cam 5-10 secunde intre waves fara EA si fara haste pots. O vreme nu am avut warrior si am mers cu 3 rogues si am tinut EA pe humanoids, dar si atunci pana faceam combo points deja era la jumate health mobul.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #2172 | ||
| voi sunteti tari mai, io nu am gasit asa ghilda sa merg pana acolo ) ma ofitc nitel dar asta e | |||
|
| | #2173 | ||
| Quote:
|
| | #2174 | ||
| Registered User | Pai 2-3 puncte da, daca vroiam sa fac expose doar cu atat, dar daca vroiam max expose trebuia sa fac dps pe al 2-lea add cand restul erau pe mage. Oricum dupa nerf chiar nu mai are rost mor mult prea repede. Apropo am facut acum 2 instante din WOTLK, am mers combat swords fara probleme in instanta de lvl 77 , noi toti fiind 75, totusi inca talentele nu functioneaza 51 points in combat nu am vazut sa faca ce zice tooltipul si wrongfully accused din subtlety inca tot iti reduce si tie dmgu. Lootul pare a fi mai bun decat in TBC la acelasi lvl, nu mai e boost de stamina imens cum a fost in TBC dar sunt stats mult mai bune, in Halls of Stone a cazut ceva plate legs care erau upgrade/sidegrade la sunwell loot.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #2175 | ||
| din ce am vazut weapons au sub 100dps deci nu par mai bune
|
| | #2176 | ||
| Uite dagger ce pica in instanta de mai sus (de lvl 77): http://static.mmo-champion.com/mmoc/...reitem_065.jpg care are mai mult dps decat [Crux of the Apocalypse] care pica la Kil'Jaeden. Mi se pare un pic aiurea, acum sa vedem daca intra live.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #2177 | ||
| Ce elixir ar trebui să folosesc lângă Elixir of Demonslaying în demon fights? Am tras cu ochiu', dar nu mi-a sărit ceva în ochi... sau am ratat din greşeală. PS: WTB WoWhead tags back.
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #2178 | ||
| potzi incerca elixir of mastery, da in total 30 ap shi niscaiva crit
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #2179 | ||
| Amândouă's Battle Elixir.
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #2180 | ||
| nu ai ce... toate sunt inutile