![]() |
| | #2421 (permalink) | ||
|
Am dat bold degeaba. ![]() Weapon swapping va disparea, cred ca iti e clar, nu ? Quote:
Deci ti-ai regemmuit tot gearul si ai incercat in conditii asemnatoare si acelasi content, si ti-a iesit ca 51/18/2 e mai bun ? Totul intr-o saptamana. De ce ai gemmuit cu AP cand ai incercat 51/13/7 ? Last edited by Redy; 12-10-2009 at 01:29.. | |||
|
| | #2422 (permalink) | ||
| Registered User |
Nu. 51/13/7 produce rezultate similar cu combat, nu sunt un fan mare al mutilate deci nu mi-am batut capul. Poti afla foarte simplu ce rezultate produce 51/13/7 petrecand 10 minute in fata la un spreadsheet, pe cand 51/18/2 ruptureless nu e modelat inca, de aceea necesita teste practice. Am regemuit AP cand am jucat 51/18/2, din motive evidente, saptamana trecuta. L-am testat in toc25 normal si toc10. Am comparat rezultatele cu ceea ce facusem 2 reseturi in urma, cand am fost combat, si de asemenea am comparat cu ceilalti doi rogues, care erau combat. In urma analizei testelor obtinute, am constatat ca desi single target este superior la ceea ce combat poate produce, lipsa de versatilitate afecteaza mult specul in TOC (vedem cum vor fi encounterurile in ICC, poate single target dps va fi favorizat). Mai concret: a) Beasts HC - De fiecare data cand apare un snobold nou, faptul ca trebuie sa pierzi timp punand 5 stacks DP pe el si nu ai BF pentru a compensa pe boss rezulta in dps loss. Nu exista cooldownuri pentru Icehowl atunci cand e in stun, sa nu mai spun ca iar se repeta povestea cu 5 DP stacks. b) Twins - Nu exista cooldownuri pentru shield/heal c) Anub - no comment, e evident Ca urmare, am trecut inapoi de la AP gems cu DV+DM/mutilate la ArP softcap cu DV+MR/combat, cel putin pana cand vine 3.3. P.S. Ce mare branza sa regemuiesti tot? Am facut asta de 6 sau 7 ori in ultimele 4 luni, din cauza schimbarilor de class mechanics ce apar tot timpul si din cauza fluctuatiei EP-ului la fiecare stat in functie de nivelul de gear. P.P.S. Eu consider ca am fost politicos si nu am dat dovada de impertinenta, as aprecia daca pe viitor, ai lasa deoparte tonul irascibil si impresia ca stai de vorba cu un dobitoc. Edit: Ar ajuta daca ai citi si tu linkurile pe care le postezi. Exista acolo un alt link, catre schimbarile ce au avut loc in 3.2.2, http://elitistjerks.com/f78/t51449-r...3/#post1389515. Precum observi, 51/18/2 cu weapon swap ofera cel mai bun dps la ora actuala. Referitor la faptul ca weapon swap va fi nerfuit sau nu, e subiect de dezbatere. Doar o foarte mica parte din comunitate va folosi weapon swap probabil, pentru ca majoritatea nici nu au idee cum sa implementeze scripturile. Stiu perfect ce a spus Ghostcrawler, dar prefer sa iau de bun ce este, nu ce se speculeaza. | ||
|
| | #2423 (permalink) | ||
|
As fi fost impertinent daca nu as fi avut dreptate in ceea ce priveste experienta ta de Mutilate 51/13/7, insa in primul paragraf mi-ai dat dreptate. Da, stiu ce a spus Mavanas si nu intra in contradictie cu ce am dat eu bold. Conditiile generoase de care Ghostcrawler vorbea sunt exact alea de care vorbesti tu. De aceea este recomandat 51/13/7 si nu 51/18/2. Avand in vedere ca este o schimbare de bun simt interzicerea swap-ingului atunci eu consider ca pentru Bgz sau orcine altcineva intreaba de Mutilate, raspunsul corect este 51/13/7. Mersi pentru analiza de combat in ToC heroic insa discutia nu era daca combat e mai bun decat Mutilate in ToC. Te-am intrebat insa daca ai testat 51/13/7 inainte sa de 51/18/2 ca sa poti vedea diferenta. Cand a fost vorba despre acel enchant am verificat pe armory caracterul tau si tot combat ai fost de aceea am presupus, si nu am gresit vad, ca ai o experienta limitata in ceea ce priveste mutilate si nu cred ca o asemenea experienta limitata este in stare mai intai sa maximizeze damageul intr-un build de 51/13/7 ca apoi sa scoata si mai mult cu 51/18/2. Quote:
Last edited by Redy; 12-10-2009 at 02:04.. | |||
|
| | #2424 (permalink) | ||
| Registered User |
Din nou, te inseli, in legatura cu experienta mea in ceea ce priveste mutilate. Daca nu am jucat 51/13/7 de cand a iesit TOC, asta nu inseamna ca nu am jucat inainte pentru perioade destul de lungi de timp. Nu ai calificarea nici datele necesare sa afirmi ca nu sunt in stare sa maximizez damageul cu acel spec. Ma rog, imi este indeajuns sa arunc o privire asupra armory-ului tau sa realizez cat de "competent" esti. Rezultatele sunt consistente si repetabile in conditiile actuale, punct. | ||
|
| | #2425 (permalink) | ||
|
Ai spus-o chiar tu, nu-i nevoie sa dovedesc eu ceva sau sa aduc probe. Nu, nu ai calificarea sa vorbesti despre un spec pe care nu l-ai jucat serios si nu l-ai comparat serios. Eu zic sa arunci nu una, ci doua priviri pe armoryul meu daca te face mai fericit. E gratis. Incearca si maine, poate e schimbat. ![]() In fine, daca vrei sa te certi in legatura cu recomandarile de Mutilate DPS spec ar trebui sa te certi cu aia de pe EJ, aia care recomanda specuri gresite. Mama lor de nubieni. | |||
|
| | #2430 (permalink) | ||
| Registered User |
Salutare , de vreo 3 luni am dat si eu reroll Rogue dupa o lunga perioada ca Shadow Priest , saturat de lipsa utilitatii in raid si imposibilitatea de a fii competent la dmg. Ma declar multumit de decizie , incet incet am ajuns sa ma descurc binisor ca rogue si mi se pare o clasa foarte fun to play. Anyway , intrebarea mea sau ce ar fii interesant de discutat (am vazut ca sunt cativa in guilde de top pe-aici) e cum va descurcati la Anub heroic? Pana sapt trecuta am avut o tactica cu 2 tanci ce implica zero extra effort din partea mea ca rogue si puteam sa-mi vad linistit de dps (9150 dps - la ultimul kill). De sapt asta s-au gandit leaderii guildei mele dupa ce am failat Insanity ca e bine sa invatam tactica cu un singur tank. A inceput distractia , cei responsabili cu adds au devenit rogii , si cum avem doar 2 in guilda eu si cu inca unu trebea sa tragem 2 adds each si sa asiguram suficient agro ca sa se dea fast nuke si healerii sa ramana in viata. Nu stiu daca cineva mai foloseste aceasta metoda , personal mi se pare foarte random , in p3 e cam haos. Totusi lupta a devenit mult mai challanging din perspectiva mea si dupa vreo cateva tryuri am reusit si cu tactica asta sa sar de 8k dps fara sa failez la totts , in schimb am reusit sa iau agro o data la inceput cu KS , obisnuit cu tott up pe tank . In rest , care vi se pare cel mai bun spec pt anub? eu momentan folosesc 18/51/2 si Tott/FoK/SS glyphs , am incercat aproape toate combinatile si asta pare sa fie cel mai bun pt mine. Sorry pt wall of text /rouge off
__________________ ASZUNE | Oti human shadow priest | Amity night elf rogue | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/100-wow-clase/104817-rogue.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Mutilate Rogue - slow or fast dagger? : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 29-04-2009 13:25 | |
| Rogue in 3.0.2 : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 16-12-2008 01:12 | |
| Looks like I’m not the only one that feels this way… : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 26-11-2008 22:51 | |