![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
Aia e bara speciala de stealth. Pui direct pe ea ce lovituri poti sa aplici din stealth (e o idee... poti face cum vrei tu :P): sap, ambush, cheap shot, sprint, distract ... Gandeste-te ca si cum ar fii o bara aflata sub main bar care apare cand intrii in stealth.
__________________ What? | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
bara de stealth exact - si eu m-am blocat prima oara cand am vazut ca a disparut bara ![]() Herb/Alchemy sau Mining/Eng ?!?! arghhhhh atat de greu de ales eu vroiam sa fac un human rogue - dar cred ca e mai bine sa fac un ud rogue - ca sa pot sa rup si priests... i donno... | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
da asta am facut si nu mergea acuma vad ca sa rezolvat de la sine strange....
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
nu sunt hotarat daca sa bag 5 pcte la lightning reflexes sau 2 la imp evade si 3 la imp sprint ... buildu e facut pe ambush si evis cu gouge si kick am master of deception dar nam camouflage deci sprintu ar prinde bine while stealthed iar evasionu ar face fata in locul reflexelor impreuna cu ghostly strike (pe care lam ales in defavoarea blade flurryului). am gandit bine ? buildu arata cam asa: Assassination Talents: 15 Combat Talents: 22 Subtlety Talents: 14 A si o sa joc in party cu un hunter (facut pe ranged si melee) cu un warlock si un fighter PS: nu am bagat la imp sinister strike | |||
|
| | #51 (permalink) | ||||
| El Cid Quote:
Eu daca asi fii pus sa aleg mai ales la inceputul jocului si mai ales human asi alege alchemy pt ca din ce am auzit si-am si vazut sunt ceva mai multe ierburi pe la humani pe acolo.In continuarea ar trebuii sa te gandesti ca sunt destul de multi paladini si warriors pe acolo si locurile de minat vor fii mereu luate. Iar rogue nu prea merge pre bine mai ales la inceput cu dinamita pt ca el are alta abordare a jocului-stealth - ambush - backstab -garrote ceea ce nu se potriveste de loc cu dinamita din ce am vazut eu. Bine tu daca vrei poti sa joci un rogue mai fighter cu dezvoltare pe tree-ul de combat.Iti zic eu am jucat cu alchemy la inceput si a mers super bine, enginiring e mai de late game asa, ca faci niste chestii misto, dar tine foarte mult de gustul tau. Lucifer. Quote:
![]() Raool. Quote:
![]() Quote:
![]() Cam astea ar fii de spus, incercati sa va completati reciproc in profesii. Bafta. | |||||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
Raool facuse un thread nou, care ulterior a fost atasat aici de un moderator
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Lucifer Quote:
Mi s-a parut abuzant atat - nu am stiut ca mai fusese un thread deschins, am verificat inainte sa scriu si asta era singurul.Sper ca nu m-ai trecut la gaterogia "inca unul care are ceva cu mine". | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Kadmon Build-ul tau este unul tipic de PvP la lvl 60... Sigur ca modificari se pot aduce dar nu ar realiza un rogue mai bun pentru tine, ci un rogue mai bun pentru cel care il joaca. Sunt convins ca ai intrat pe forumurile de rogue WoW... discutiile sunt nesfarsite. Si asta din simplul motiv ca tuturor li se "muleaza" un anume build mai bine sau mai rau. Buildul tau e unul echilibrat si evident, un dagger-build (e important de mentionat pentru ce am de spus mai incolo). As avea totusi sa fac niste remarci la unele din observatiile tale. 1 secunda nu inseamna 10 energy. Energia se regenereaza DOAR odata la 2 secunde cu cate 20. Nu exista update-uri de Energy-regen la o secunda. Sa folosesti ceva ce iti da o secunda in plus nu te ajuta cu mare lucru daca nu mai "storci" si secunda lipsa de undeva. Sword over Dagger. Observa ca nu am spus swords... De fapt, aici problema e ceva mai profunda decat pare pentru ca nu e vorba despre o confruntare neaparata Sword-Dagger (daca ne uitam in Talent-tree-ul unui rogue vedem ca exista un singur talent pentru Sword care se pare ca e cam broken in momentul asta oricum), ci mai curand despre o comparatie a timpilor de swing pentru cele doua arme (si nu numai). Spuneai ca daggerele sunt mai bune pentru ca au swing-times mai reduse. Tin sa te contrazic. Nu in toate cazurile aceasta afirmatie este adevarata. Daca pentru un off-hand sunt de acord cu toata inima (cripple sau instant poison pe o arma de 1.5 sec tinuta in offhand e oricand mai buna decat un procent de damage infim), pentru un Main-hand lucrurile se schimba. Chiar si pentru un build ca al tau, care foloseste dagger-only skills, precum Ambush, BS etc., daggerele cu swingtime redus nu au cum sa fie mai bune (vorbim evident despre un main-hand). Orice arma cu swing-time mai mare are deci si o arie de damage mai mare. Peste 50% din loviturile tale care conteaza damage-wise (adica Main-hand swings) sunt atacuri speciale. Fie ele Ambush, Backstab, Riposte sau SinisterStrike. Toate aceste atacuri se bazeaza pe weapon damage, nu pe swinging time. Chiar si in cazul in care folosesti daggere in ambele maini, va fi intotdeauna de recomandat ca Main-handul tau sa aiba un swingtime/max damage cat mai mare. Asta va insemna criticale mai mari, Ambush mai puternic. Nu uita ca tu ca Sub/As rogue te bazezi pe CRITICALE, nu pe stun-locks sau fugarit oponentul cu SS. Sigur, pentru Evis nu prea conteaza damage-ul de arma, dar pentru Am si BS da! O lupta cu un Sub/As rogue trebuie sa arate foarte simplu: Your Ambush crits X for xxxx damage / Your SS crits X for xxx damage / You Gauge X for 4 secs / Your BS crits X for xxx damage / Your Evis deals xxxx damage to X / X is dead. Sigur, sub forma unui rezumat si poate oleaca modificat, dar in esenta, asta ar trebui sa se intample. Intr-un astfle de scenariu, faptul ca tu mai dai cate 150-200 damage cu un swing normal de dagger nu mai conteaza aproape deloc. Sper ca intelegi ce vreau sa spun. Inca o data, nu e vorba doar de sabii contra cutzite, ci de swinging times/max damage. Trash Blade este una din cele mai puternice arme din joc. Cea mai mare prostie pe care am vazut-o pana acum era un rogue care folosea arma in off-hand contra unui dagger de 35dps cu swing time de 1.50... Ca o arma sa ti se para buna trebuie sa stii sa o folosesti. Eu am un combat/As rogue si intentionez sa il pastrez asa cel putin pana la nivelul 60, cand probabil combinatia As/Sub va fi ceva mai puternica pentru PvP. Cu trash blade DPS-ul meu creste substantial. Evident ca pentru un Sub rogue nu poate fi mai buna ca un Lifeforce Dirk, dar in nici un caz nu trebuie subestimata. Si un sfat pentru totzi rogii tineri: As/Comb este cea mai TARE combinatie de PvE posibila pana in nivelul 60. Este un build rapid, capabil sa sustina un DPS continuu impotriva unor dusmani multipli. Veti putea lupta lejer cu pana la 3 si chair 4 mobs de acelasi nivel (iar asta e o performanta pe care nici macar magii sau hunterii nu o pot realiza). Nu subminez cu nimic valoarea build-urilor Sub/As sau As/Com/Sub, dar orice rogue bun va sti sa va spuna ca acestea din urma sunt build-uri de PvP. Dezvoltarea si economia unui caracter este foarte importanta iar pentru mine cel putin pana acum As/Comb a functionat foarte bine (ca o nota importanta totusi - nu investiti in Sword Mastery si nu investiti mai mult puncte decat este necesar ca sa ajungeti la skillul Blade Flurry - adica 21 inclusiv).
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
heh nu pot sa imi dau seama daca ai zis-o in gluma sau serios (desi imi suna mai mult a ironie), dar pot spune ca nu eram rau intentionat in orice caz, iar ce am spus erau chestii documentate shi experimentate, sunt niste strategii pe care le recomand in continuare tuturor rogilor pana in nivelul 60...
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
si am bagat in : Master of Deception 5/5 Camouflage 5/5 Opportunity 5/5 Initiative 5/5 am inceput sa bag la improved ambush si pe urma ma duc pe improved SS & improved BS cu 3/5 lightning reflexes iar daca incepi sa bagi la combat trebe sa bagi ceva serios...si orice punct..nu 5...orice punct de la talents este FOARTE important...pe draq in patru..primesti doar un punct la un nivel..daca primeam 2 mai ziceam..bagam la aproape la random xD alte sugestii? Last edited by WingGodess; 22-02-2005 at 13:04.. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Privind economia caracterului oricine o sa iti spuna ca intr-adevar skinning/mining e o combinatzie banoasa. Dar este suficient de banoasa doar pentru mountul de lvl 40. Rogues (si druizii cu Cat form) au marele avantaj ca pot sa farmeze instantze si boshi. Eu la nivelul 46 faceam Scarlet Monastery runs pentru cate 8-12 gold/run. Si faceam un run cam in 25-35 de minute (este vorba despre cele 3 instantza din partea dreapta, instantza din stanga este total neinteresanta). Daca tu cu skinning/mining faci 10g in 60 de minute o sa zici ca ai avut o ora foarte buna. Eu fac 20g in 60min. Cu alte cuvinte, ce vreau eu sa zic este ca, exceptand enchantingul, nici o profesie nu este chiar atat de banoasa end-game. Iar roguele cu atat mai mult decat altzii trebuie sa se bazeze pe farming pentru ca asta este singurul lucru la care se pricepe: sa omoare mobs, repede si bine. Revenind la problema PvE-ului, sa explic de ce recomand As/Com. Un prim raspuns se afla in primele doua talente din tree-ul de Sub. Intrebarea mea pentru tine este: la ce itzi trebuie (vorbim de PvE) Camo si MoD la nivelul 30?? Daca discutam de instantze, nu potzi sa intrii de unul singur nici macar peste elite de lvl 31, ce sa mai zic de 35... si atunci de ce sa pui 5 puncte un ceva care te face sa te furishezi mai bine pe langa ele? Pentru grupuri? Iarashi nu itzi foloseshte la nimic, Sap poate fi dat numai din spate si cu un usage bun de Distract/Sap, mobsii nu au nici o shansa sa te vada venind (nu uita, daca vii din spate nu vei putea fi descoperit indiferent de nivelul tau de Stealth), iar in grupuri, in afara de Sap, oricum nu o sa faci tu pull-ingul, deci tot ce va trebui sa faci este sa "culegi" orice mob gata aggroat de colegii tai shi sa-l arzi cu Ambush/Cheapshot (dupa preferintze). Unde foloseshti Camo/MoD in toate astea? Nicaieri. Daca vorbeshti de open-space PvE, nici atat... mobsii common au viteza mai mica decat 50% din viteza ta normala... adica primul nivel de Stealth pe care il ai! De ce sa mergi mai repede pe langa ei? Si inca o data, de ce sa te "piteshti" mai bine cu pretzul a 5 puncte, in loc sa foloseshti un amarat de Distract ca sa te asiguri ca monstrul sta cu spatele la tine? Chiar tu erai cel care spunea "orice punct de la talents este FOARTE important" - si dupa cum vezi, taman ai investit 10 puncte care nu fac nimic. Singura aplicatzie valida pentru Camo si MoD pe care pot sa o vad este PvP. Si ca sa te preocupi de PvP la nivelul 30 inseamna pierdere de timp si de bani. Nu neg ca unii vor sa joace astfel, dar inca o data, sfatul meu se referea la PvE si economia caracterului, nu PvP. Pot sa iti argumentez in continuare ca a avea 2 pts in Imp. SS, 5 pts in Light Refl., 5 pts in Precision, 5 pts in Deflection, 1 pt in Riposte, 2 pts in Imp. Gouge (sau Imp. Evasion) si 1 pt in Blade Flurry (21 Combat pts total), ar insemna pentru roguele tau un DPS constant, aparare mai buna (ai fii uimit sa vezi la cate atacuri vei raspunde cu Parry sau Dodge!) si o multitudine de posibilitati de a te apara de 2, 3 sau 4 mobs aggroatzi din greseala (sau nu), inainte de a folosi butonul de Vanish. Si o spun inca o data, nimic din toate celelalte talente de Combat nu mai prezinta un interes, ar fi inutil sa investeshti in altceva (exceptand poate Maces Spec., dar eu nu sunt un fan al bludgeoning weap., deci nu te sfatuiesc ). Despre As, nu mai am nimic de zis...In fine, concluzia ar fi ca eu am gasit mult mai comoda pentru lvling si $$ varianta in care merg dintr-un capat in altul al unei zone, macelarind totul fara pauze remarcabile si intr-un timp ceva mai scurt, decat varianta in care sunt dependent de cooldowns si divershi regeants. Inca o data, nivelul 60 inseamna o revolutzie pentru orice caracter, si aproape toata lumea ishi schimba Talent Tree-ul in acel moment... toate strategiile de pana atunci nu se mai aplica, pentru din acel moment, caracterul tau poate fi orice doreshte: asasin fara scrupule, mashina de DPS, talhar "de drumul mare"... Doar ca pana acolo vreau sa o duc cat mai bine si sa fac economii cat mai multe. Unicul sfat pe care pot sa il mai dau este sa ai intotdeauna gear cu +Stam. Daca ai de ales intre un item cu +13 Agil, +6 Stam shi unul cu +10 Agil, +12 Stam, eu te sfatuiesc sa il iei pe cel din urma. De asemenea, intre +Str shi +stam alege intotdeauna +Stam. In rest, bafta si nu mai bine.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/100-wow-clase/104817-rogue.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Mutilate Rogue - slow or fast dagger? : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 29-04-2009 13:25 | |
| Rogue in 3.0.2 : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 16-12-2008 01:12 | |
| Looks like I’m not the only one that feels this way… : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 26-11-2008 22:51 | |