![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
pai oricum al 2lea il alegi pt ca iti da mai multe pct.. si mie mi se pare la fel sa alegi stamina inainte de toate...
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
pana la urma am inteles ideea... si intr-adevar este bine si asa ...sa joci pe rogue vs mobs si mai tarziu skimbi...mai ales ca ai bani cu gramada si iti permiti orice schimbareproblema este ca in momentul de fata am investit deja la SUB si numai merge sa modific si la inceput eu vroiam defapt sa imi fac un pvp rogue incet incet...si cand am mount la lvl 40 sa mai merg si la distractie peste cei din alianta si sa ii intreb cum le mai merge viata iar pana acum nu prea am stat la pvp mai deloc si fara mount pentru un rogue este pierdere de timp totala ...problema este ca sunt multe questuri pe teritorii neutre si este foarte posibil sa te intalnesti cu oricine...in skimb imi place vanish incredibil de mult si eu zic ca este foarte imba...pai m-am batut cu un hunter el lvl 32 eu lvl 30...defapt el se batea cu un mob si pac incep cu cheapshot tralalala pe urma iar stun backtab pe urma SS si KS mai are putina viata baga o potiune eu vanish si eu potiune...si iar cheapshot si aceeasi treaba...pwnage! oricum concluzia este ca am inceput sa il fac de pvp si numai pot sa schimb ..oricum am vreo 3 prieteni cu care mergem la questing deci ma descurc cu pve sa zicem.. si acum sunt lvl 32...la lvl 40 cand fac mount poate merg la pvp cand ma plictisesc de mobiacum sa vorbim despre arme...pana la urma dagger/sword ...sword/dagger ...mace.dagger...care este cea mai buna combinatie..? eu deocamdata folosesc sword/dagger in party pt CS / BS si la fel pt mobi cand sunt singur pt ambush gouge BS SS KS etc......mai tarziu la lvl mai mari deschid cu ambush cand vor exista sabii mai bune... si despre items eu mergeam in general pe stamina/agil/spirit....este mai bine sa schimb spirit cu strength..si de ce? sau numai merge treaba ca in W3 ...erou de strength este de strength si erou de agility este de agility...respectiv aici un warrior si rogue si apropo vanish pt vanish imi trebuie 25C ...super ieftin si il folosesc odata la nustu cat timp...deci merge si asta si alta faza fac bani frumosi si ma descurc destul de bine cu banii avand in vedere ca imi pot face singur items bune...iar de facut vandut...fac super bine pe armor kits sau armuri care nu necesita reagents pe care le gasesti greu si armuri cu statsuri bune...ex acum pot sa fac o armura +13 stamina si 98 armor...pt care imi trebuie 6 raptori hide si 6 heavy leather...ceva care se gasesc destul de usor 1/4 mobithnx for the advice and your time! | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Moves ca Ambush si BS necesita dagger in main. Si un build ca al tau, pe heavy Sub, chiar si cu points in Combat se duce ushor tot spre dagger-use. Asta inseamna ca pentru tine un dagger cu dmg mare in main hand este de neinlocuit. Ca sa foloseshti sword in main trebuie sa sacrifici miscarile tale de Ambush shi BS, iar asta inseamna ca trebuie neaparat sa investesti macar cele doua puncte in Imp. SS. O sabie loveste mai rar decat un dagger si asta inseamna ca vei vrea sa si nimeresti cu ea, deci cele 5 puncte in Precision ishi gasesc brusc necesitatea. Cu alte cuvinte la buildul pe care il ai acum sfatul meu este sa pui mana pe doua daggere cat mai bune, din care in main pastreaza-l pe cel cu swingtime mai mare (pentru ca va avea shi dmg mai mare, am explicat anterior). De asemenea nu uita sa tzii intotdeauna un Crippled pe daggerul cel mai rapid cand te afli in Contested territories (prietenii shtiu de ce ).
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
btw, istorioara aia de mi-ai zis-o tu cu hunteru nu se cheama "pwnage" ci ganking shi este ceva vazut foarte prost de absolut totzi jucatorii, mai ales cand se face de catre un rogue. Fa-o mai des shi o sa vezi cum vei fi ocolit chiar shi de catre tovarashii tai din Horde... Chair daca eshti hotz potzi sa aratzi un pic de spirit de competitivitate shi un simtz al onoarei, mai ales ca la nivelul 30 potzi sa confruntzi linishtit aproape orice clasa cu 2-3 nivele peste tine fara sa ashteptzi sa aiba viatza galbena de la un mob sau altul.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Mda chestia cu gankingul e foarte suparatoare si de-aia n-am nici un fel de scrupule cand vine vorba sa procedez la fel cu un rogue. Mi-am luat-o de nenumarate ori cand mai aveam un rahat viata, de la rogues care asteapta sa am 3 mobsi pe mine si mana zero inainte sa-si demonstreze "talentul". N-am nici o treaba daca vine pe stealth cand am si eu viata/mana, dar daca tot nu pot sa fac nimic macar sa aibe bunul simt sa ma faca face to face... orice idiot care si-a tras rogue are impresia ca e free la ganking doar fiindca e rogue. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
mda scuzele de rigoare dar cand vine vine druidu cu entangle roots si pe urma te alearga pe toata harta pt ca are 40% ce moloz sa mai zic sau aia nu este gay? si apropo am uitat sa specific....bineinteles nu era GREU de gandit asta dar pet'ul lui se batea cu mobu si hunteru avea 100% viata...ce sa mai zic...am lasat-o mai moale si am zis sa zic si prostii probabil in felul asta o sa se creada lumea desteapta si nu vor mai avea gura mare...dar tot acolo se ajunge romanu' e roman si in codru! si apropo am avut tot jocu' dagger in main hand si niciodata sword ....pt ca prefer atack speed si acum tot in main hand am un dagger si offhand deocamdata un sword pt ca are stats frumoase si attack speed cam tot pe la dagger ajunge ...orice faci sau oricum faci tot se trezeste unu sa comenteze si umbra ai cam uitat de la mana pana la gura ce zici...intr-un post zici ca sword>>dagger si aici zici ca dagger>>sword ...numai ca sa te contrazici ![]() si de murit am murit de foarte multe ori pt ca lumea umbla numai in grup sau rogue cu stun si warrior cu speed etc etc...cand esti ownat vii cu scuze cand ownezi razi de ala si te crezi mare bun....ma amuza rau de tot toate fazele astea..parca suntem la gradinita! eu pana acum am bagat numai in criticale chance to hit sau + X % damage pe ambush sau backstab...nu moloz de bladefurry ce aberai tu acolo ...daca vrei sa joci pve baga-te pe non-pvp servers ..daca joci pe pvp servers bagi la pvp skills si in curand fac mount si o sa intru la godlike kills trecand prin monster kills si killing spreeiar de stats am +4 la intellect +3 la strength +49 la agility +50 stamina si +36 spirit si de sabie la ora actuala om am pe una in off-hand cu 1.5 sec speed...cred ca este indeajuns mai ales ca are statsuri pe ea... Last edited by WingGodess; 23-02-2005 at 15:32.. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| WingGodess Quote:
| |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Daca itzi place sa ceri sfaturi numai ca sa ai la ce sa dai un reply "deshtept" nu te mai obosi. Shi citeshte shi tu inainte sa butonezi, cateodata ajuta.
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
Umbra - merci ptr sfaturi - sunt lev 30 acum si ceea ce ai spus aici am probat si eu. Daca esti mai mult timp in party e recomandat sa te transformi in damage dealer cu sword/dagger si automat com/as. Pentru Soloing e nevoie de damage dealer, dar si ceva Stealth ca sa nu mori prea mult in contested teritory ![]() Pentru pvp (de preferat tocmai la nivel mare - cum s-a mai spus) - diferenta o fac skilurile - deci dagger/dagger si o combinatie as/st/com. | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Buuun, eu ma joc rougue de cand ma stiu adica de 42 de lvl. Legat de PvE n-am probleme mai ales ca sunt Eng/Min si imi fac tot felul de device-uri cu care ii micsorez pe baieti le mai dau o bomba si in felul asta am omorat elite cu doua lvl mai mari ca mine, asta pana acum. Nu stiu de ce dar am un "feeling" ca peste cateva lvl nu o sa pot omora elite cu doua lvl mai mari ca mine solo ncicum. Legat de PvP. Hmm.. m-am duelat cu un mag pe Ice si m-am stealth eu, dar degeaba ca m-a inghetat baiatul am iesit din stealth si m-a ciucit glorios eu nereusind sa ma apropii de el. Probabil daca-l luam prin surprindere adica daca era un PvP real il faceam eu. Urasc si spun asta in cel mai rau sens al cuvantului baietii care te vad ca te bati cu un mob acolo esti varza cu viata ei trec calare cu vreo 10-20 de lvl mai mari ca tine, opresc si iti fac pomana de trei saptamani p'acolo dupa care te mai si scuipa ca de... erai in drumul lor. Mai frumos e cand te alearga vreo 2 cu cateva lvl mai mari ca tine slava domnului ca exista speed-ul si vanish-ul. Legat de bani, mi-am luat mount la lvl 40 imprumutand doar vreo 6G si asta ca sa nu mai stau eu sa-i fac ca voiam sa plec acasa. Sincer am vazut multi plangadu-se ca nu au bani dar eu am avut. A doua zi am returnat banii si peste inca o zi aveam iar vreo 30G. Bineanteles ca aveam chestii pe la AH asa ca nu va ganditi la farming. In instance sunt destul de apreciat ca ii tin pe baieti stun-ati cam 9 secunde. Sunt un medic destul de bun si mai si repar unul doi cu leucoplast si feshe cu rivanol. Aah... am uitat, am un Troll si joc pe Shattered Hand. Imi place mai mult sa joc solo si de aceea eu am bagat Assasination- 31 , Combat-2 asa mi s-a parut mie ca e bine dar de asemenea mi se pare destul de important sa-mi scad cooldown-ul la vanish si sa ma misc mai repede in stealth ca sa ajung singur unde ar trebui sa am party, dar sunt exact la momentul in care ma mai gandesc la asta. Cineva spunea ca cele 10 puncte de energy date de ultimul talent din Ass nu ar fi importante dar lasati-ma sa va spun ca nu e chiar asa. Astept pareri oricum la chestia asta si la tot post-ul meu.
__________________ "I always tell the truth, even when I lie!" | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Pana acum am fost pe Dagger/Dagger dar citind aici neshte chestii m-am hotarat sa trec pe Sword/Dagger fiindca am realizat ca la cat de putin folosesc Ambush si BS(mai deloc) nu are sens sa nu am un Dmg mai mare. Chiar as dori un sfat legat de Enchant-uri pe arme ca nu prea stiu ce si cum exact.
__________________ "I always tell the truth, even when I lie!" Last edited by carcotasul; 01-03-2005 at 21:10.. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Vorbiti de ganking...lol...de sa fiu eu cel corect cand hoarda ma gankeaza pe mine si nu pot sa fac nimic? Sunt prost sau ce?...numai hoarda sa faca level mai repede ca trec pe langa ei si inchid ochii...si ei cand ma vad tot timpul ma omoara? E ceva corect in asta? nu cred... Este un simplu razboi...daca vreau sa ma duc la fight corect ma duc si fac...daca vreau sa gankez ma duc la gank...si ma duc la gank unde sunt 2 persoane intr-un team...spre exemplu era in Arathi Highlands un warrior 33 si un priest 34 - eu rogue lvl 34...i-am spart pe aman2...sap pe priest...warrior down...am asteptat pana priestu a incercat sa-i dea resurect ( sa fie mai misto distractia ) i-am dat cu CS si de acolo stiti ce s-a intamplat ...deci 1 vs 2...si nu se bateau...dar tot ganking e...ca deh...nu pot sa-i spun.../yell ATACK...BE PREPARED! I'M IN STEALTH MODE...asta facem noi rogues...asa omoram...chiar daca respectivul este atacat de nu stiu cati monstrii sau doar sta si e AFK...e WAR! daca nu vor gank...sa se duca pe PvE.Sa mai povestesc ceva? In acelasi loc unde am maturat pe cei doi aparuse si un roman - 34 druid cu un shaman 31...romanu a luat doi monstrii si a ramas cu putina viata...a plecat cica " la baie " si l-am omorat...sa nu mai spun ca shamanu nu a schitat nimic. M-am trezit cu mesaje de la alt roman cum ca druidu vrea sa fie fair fight si ca ce am avut cu el. LOL...ok am asteptat pana sa-mi revina Vanishu...pana atunci l-am facut si pe shaman. Deci am ramas singur cu Druidu - so...vin 2 baietii de alianta si il omoara - vb cu ei sa-l lase in pace ca vreau sa-l fac duel...isi da resurect...mai omoara ceva monstrii...si ma gankeaza pe mine un rogue de 35...atunci da si druidu in mine...vanish...omorat rogue de 35 si Druidu e de negasit... Deci...sa nu mai vb de hoarda si nici de romani...ca toti suntem in aceeasi oala...degeaba scriem pagini intregi despre ganking ca nu se va opri nici cu Honor System. Tot asa o sa fie...numai ca nu la diferente mari de lvl...so...get used to it! Apropos, eu macar am onoarea ca dupa ce am omorat nu stau la corpse camping cum fac altii...am venit am omorat am plecat.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Carcotasu cu magu (si nu numai) incearca o shmecherie (merge mai ales in dueluri, unde nu esti stealthed la inceputul luptei pentru ca te vede). Cum ai dat duel apasa Distract shi pune-i cercu verde in cap astfel incat odata released, sa il intoarca cu spatele la tine (inca nu da release, doar pune cercul pe el). Exact dupa ce ai vazut cifra 1 la Duel Starting shi omu e roshu pt tine arde-i distractu. Daca are cu mai putzin de 3 nivele peste tine nu prea sunt shanse sa reziste si in plus va sta acolo cel putzin o secunda pentru ca nu stie despre ce e vorba. Imediat apasa Stealth si pentru ca omul e cu spatele la tine nu poate sa te mai vada cand te piteshti. Apeshi Sprint shi te duci peste el. De acolo te descurci cum shtii, dar esentzialul este ca il iei prin suprindere shi potzi folosi un CS sau un Ambush ceea ce face mult. Shtiu ca pare ciudat, dar este o tactica verificata, de multe ori am avut chiar norocul ca sarmanu mag sa creada ca i-am dat cu nu shtiu ce stun shi sa foloseasca Blink-ul prea devreme (mai deloc la oameni peste lvl 45 insa). In orice caz, intotdeauna cashtigi o secunda in plus care contra unui cloth-wearer e esentziala. Enchanting pe arme e easy, +3 macar pe ambele sau +4 daca te tzine punga (ar trebui sa te tzina). Ce te sfatuiesc insa e sa tzii intotdeauna un Crippling P. pe off-hand (unde ar trebui sa ai o arma f. rapida) si un Instant P. pe Main. Enchanting mai tare decat rogue poisons nu exista ![]() Bafta shi happy killin.
|
| | #75 (permalink) | ||
| Crociffixio sper ca ai observat ca eu vorbeam despre lvl cu mult mai mari decat mine. Si sunt foarte amuzat de chestia cu Hoarda cum ca ei sunt "bad boys without honour" ! Unde ma joc eu am doi prieteni din alianta pe acelasi server cu mine si cand vad pe cineva din hoarda sar pe el fara sa conteze daca e lvl 1 sau lvl 60. Si ce crezi ca sunt ei ? Un Paladin si un Warrior. La lvl 60 sunt de acord sa se ciuceasca ca de... sunt la fel. Dar cand dai de un parsh cu zece lvl mai mic, cam cat crezi ca-i strici distractia omorandu-l odata sau de doua ori ? Dar daca te face sa te simti asa de bine du-te in Durotar si omoara-i pe aia de lvl 1 care d'abia intra in joc si o sa se pomeneasca de eroul de tine 'j de mii de ani! Ma rog, nu vreau sa mai continuam discutia asta daca se poate, pentru ca este total inutila si intr-adevar este un server PvP. Acum depinde cum vede fiecare acest concept: Pvp sau PvP! ![]() Merci Umbra pt sfaturi!
__________________ "I always tell the truth, even when I lie!" Last edited by carcotasul; 01-03-2005 at 21:14.. Reason: Mama ei de punctuatie ! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Umbra banuiesc ca stii ca magul poate sa dea blink din cheapshot ![]() am un rogue de 46 acum pe langa warlock-ul meu si e destul de fun. mai jos linkuri cu niste filmulete ... interesante cu rogues : http://www.berzerked.com/naked.zip -> de vazut neaparat http://wow.dreamhosters.com/videos/NerfDirks.wmv -> lvl 60 cu dirks
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
sunt total de acord cu umbra...oricum cel putin chestia cu distract nu o stiam sau o foloseam ;d dar oare nu este mai bine sa incepi cu CS+backstab decat cu ambush..? avand in vedere ca te bazezi pe hits la greu si poison..pt ca ai timp sa il aplici faza cu ambush este ca daca vezi un miss crizezi.. si pana la urma este 300% weapon damage...dar in skimb daca ai dat miss cu backstab macar atunci ai celelalte lovituri care fac o diferenta...singura problema este ca pierzi energie...apropo umbra posteaza si tu mai multe chestii..si in special ce folosesti pt un pvp si de ce...skills nu items thnx Crocifixxio..si eu sunt rogue deci gandim la fel...iar despre ganking chiar ma amuza baietii cu scuzele cand sunt pwnati de un rogue ...dar ei cand vin cu prowl entangling roots si pe urma te trezesti cu un mage care se teleporteaza langa tine si te ingheata...pe urma faerie fire si numai scapi de druid...asta ce inseamna? numai zic de paladin cu potion of swiftness...chiar ca nu ii mai omori ![]() sau o gramada de gank teams cu care te trezesti dupa ce ai batut un mob si apropo de baietii cu lvl mai mic decat tine...a inceput sa fie la moda o skema.. lvl mic pt decoy...il lasi in pace si la scurt timp te trezesti cu nustu ce lvl peste tine ![]() cand ma bat cu un mob in contested ...ma uit cu mousu in juru meu mai incontinuu...nu de alta dar nu imi prea place sa scoutez harta de la cimitir pana la corp | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
hoarda este KoS la mine...fie lvl 1 fie lvl 60 care pot sa-l bat...ca nu fac eu kamikaze in teamuri. Deci mi s-a intamplat urmatoarea faza in Stonetalon. Aveam niste questuri pe acolo si vad un lvl 18 sau 20 shaman, l-am lasat in pace ca era prea mic atunci ( eu fiind lvl 30 ). Ma uit in jur de alta hoarda - nimic. Ma apuc de questuri si ma trezesc cu Mark pe mine si atacat de un hunter...reusesc sa-l aduc la viata 10% eu ajungand la vreo 40% si ghici ce se intampla? Shamanu vine - ii da heal si incepe sa dea in mine. Asta chiar ca intrece orice masura...si mai ziceti ca nu ganking...si chiar daca se bate cu un monstru si asmd. M-am saturat de atata hoarda nesimtita. KoS !!! chiar daca e un puradel de 1 lvl sau lvl mai mare...niciodata nu atac cand stiu ca nu am sanse...ca deh...n-am chef sa fiu corpse-camped.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/100-wow-clase/104817-rogue.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Mutilate Rogue - slow or fast dagger? : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 29-04-2009 13:25 | |
| Rogue in 3.0.2 : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 16-12-2008 01:12 | |
| Looks like I’m not the only one that feels this way… : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 26-11-2008 22:51 | |